fbpx

Puhuin jo aikaisemmin olleeni mukana Minna Immosen nettikurssilla. Viimeksi aiheena oli henkinen hyvinvointi, jossa käytiin läpi eri elämän osa-alueita kuuden viikon aikana. Nyt Minna on julkaissut uuden valmennuksen, nimeltään Voittajan itseluottamus, johon aion myös ehdottomasti osallistua!

Voittaminen ei ole pelkästään kultaisia mitaleja ja isoja pokaaleja, vaikka ne muistona lämmittävätkin. Voittaminen lähtee sisältäpäin!
Voittaminen ei ole pelkästään kultaisia mitaleja tai isoja pokaaleja, vaikka ne muistona lämmittävätkin. Voittaminen lähtee sisältäpäin ja täytyy olla muutakin kuin pelkkiä kilpailumeriittejä.

Tässä vielä lisää kurssin sisällöstä ja mukaan pääsystä:

Kurssi alkaa ma 16.2.2015 ja ilmoittautumisaikaa on kurssin toisen viikon loppuun eli sunnuntaihin 1.3.2015 saakka. Verkkoportaali avautuu 13.2., jolloin portaalista pääsee lukemaan kurssin Alkuinfo-osion.

Mistä kurssissa on kyse?

Voittajan itseluottamus on urheilijoille suunnattu kuuden viikon mittainen verkkopohjainen kurssi vahvan itseluottamuksen rakentamiseen. Kurssin aikana urheilija pääsee tarkastelemaan ja työstämään omaa itseluottamustaan ennen kaikkea tehokkaiden harjoitusten avulla. Viiden ensimmäisen kurssiviikon aikana urheilija saa käyttöönsä itseluottamusta kehittäviä työkaluja niin fysiologian, omien ajatusten, virheisiin suhtautumisen, mielikuvaharjoittelun kuin myös kilpailuun valmistautumisen näkökulmista. Viimeisellä kurssiviikolla osallistuja tekee itselleen toimintasuunnitelman, jonka avulla on helppo jatkaa harjoittelua vielä kurssin jälkeenkin. Kurssi on ajankäytöltään mahdollista soveltaa kunkin urheilijan henkilökohtaiseen aikatauluun.

Kurssin hinta on 36,50e (sis. alv. 24%) / osallistuja

Tarkempaa tietoa kurssista ja sen sisällöstä löytyy kurssin virallisilta nettisivuilta: http://voittajanitseluottamus.weebly.com/

Oman paikkasi kurssille voit varata täältä:
http://voittajanitseluottamus.weebly.com/ilmoittaudu-mukaan.html

Uskallan suositella tätä ehdottomasti kaikille urheilijoille! Itse käytän apunani myös henkilökohtaista henkistä valmentajaa, mutta koen silti että tästä tulee olemaan hyötyä. Lisäksi hinta on erittäin kohtuullinen, sillä esimerkiksi henkilökohtaiset valmennustapaamiset maksavat tuplasti tuon verran yhdeltä kerralta. Olen kokenut itse saavani paljon apua henkisestä valmennuksesta fitness -kilpaurani aikana ja olen miettinyt, että olisipa sitä ollut jo telinevoimisteluaikoina. Joten huomio myös kaikki nuorten urheilijoiden vanhemmat, huoltajat ja valmentajat! Tästä voi olla hyötyä myös teille.

Kuva Mikko Rasila
Itseluottamus näkyy myös ulospäin ja on täysin eriasia kuin ylimielisyys. Kuva Mikko Rasila

Ja sitten voittajan biisi vielä loppuun, tätä kuuntelin ennen Fitness Classic 2013 kilpailua (jonka muuten voitin hihhih). Tällä viikolla tulossa vielä mun treenisoittolista Spotifyhin tehtynä ja Samsung -juttuja.

<3

Eevsku

1 kommentti

Kommentointi on suljettu.