fbpx

Mietin ensin, että kirjoittaisin pitkästä aikaa taas esittelyn siitä, kuka on Eveliina. Tämä ensinnäkin siksi, että lähdin juuri mukaan osaksi Blogirinkiä, joten blogiini saattoi löytää uusia lukijoita ja toisekseen muutenkin tässä matkan varrella teitä (onneksi) tulee aina lisää. Kirjoitan tuon tarkemman esittelypostauksen tässä lähiaikoina, mutta nyt kerronkin viisi asiaa, joita luultavasti suurin osa ei teistä aiemmin minusta tiennyt. Nämä ovat myös hieman henkilökohtaisempia asioita, joita ei niin usein tule blogissa jaettua.

2015-02-25-eveliina-3-highres-32

  1. Olen kotoisin pienestä kylästä Itä-Suomesta, jossa asuu alle 2000 ihmistä. Muutimme perheen kanssa Etelä-Suomeen, kun menin viidennelle luokalle. Suurin osa sukulaisistani ja lapsuuden ystäviäni asuu tuolla päin edelleen, joten pyrin vierailemaan siellä muutaman kerran vuodessa. Paikka on keskellä Saimaan järviä, ja siellä pystyy todella rauhoittumaan.
  2. Minulla on 4 sisarusta. 2 vuotta vanhempi veli, 2 vuotta nuorempi veli, 9 vuotta nuorempi sisko ja 18 vuotta nuorempi velipuoli. Kaikki sisarukseni ovat minulle erittäin rakkaita, vaikka emme näekään joka viikko tai kaikkien kanssa edes kuukausi.
  3. Olen yhden ällän ylioppilas. Kirjoitusten aikaan opiskelumotivaationi ei ollut huipussaan, mutta terveystiedosta sain kirjoitettua hyvän arvosanan. Ei ne muutkaan onneksi liian huonosti menneet.
  4. Rakastan laulamista. Lapsena soitin pianoa ja lauloin kuorossa. Lukiossa kävin Lahden konservatoriolla laulutunneilla ja esiinnyin kevätjuhlissa. Nyt laulan enää lähinnä kotona ja autossa, mutta tavoitteenani olisi löytää aikaa laulutunteihin uudelleen.
  5. Itken helposti. Koen kaikki tunteet, sekä ilon, että surun, erittäin voimakkaasti ja olen loppujen lopuksi aika herkkä ihminen. Parasta on ollut itkeä onnesta, kun on esimerkiksi onnistunut jossain. Saatan myös itkeä katsoessani elokuvaa tai ollessani liian väsynyt. Haluan elää, nauraa ja rakastaa täysillä, mutta välillä itku puhdistaa ja tekee hyvää 🙂

2015-02-25-eveliina-3-highres-18

Tervetuloa mukaan uudet lukijat! Ihanaa viikon alkua kaikille <3

Eevsku

kuvat Stella Harasek

Total
31
Shares

2 kommenttia

  1. Hienoa että viitsit kertoa enenmmän itsestäsi. Kiva tietää millainen ihminen on oikeasti kirjoitusten takana. 🙂

Kommentointi on suljettu.