fbpx

Usein pelottaa kokeilla uutta. Hypätä täysillä mukaan johonkin, mistä et voi olla täysin varma. Käyt läpi vaihtoehtoja, ja oikeastaan niistä moni voisi tarkoittaa epäonnistumista. ”Ei se onnistu kuitenkaan, en viitsi edes yrittää.”

blogikuva_eevsku_1

Näin ajatellaan mielestäni liian usein. Kyse voi nyt olla esimerkiksi uudesta työstä, parisuhteesta tai elämänmuutoksesta. Mitä voit oikeasti hävitä kokeilemalla? Toki voi olla pelottavaa, jos pelissä on paljon. Joissain tapauksissa heittäydyt täysin ja koko elämäsi on kiinni tässä muutoksessa. Mutta minä uskon siihen, että kävi miten kävi, niin lopputulos on juurikin se mikä pitää. Eli jos se projekti ei sitten onnistu, niin löydät ainakin sen aikana jotain muuta, mitä kohti kulkea. Etkä luultavasti olisi löytänyt sitä ollenkaan, jos et olisi uskaltanut alunperinkään yrittää.

”If you’re dreams don’t scare you, they’re not big enough.”

blogikuva_eevsku

Minä en pelkää epäonnistumista. En tietenkään haluaisi epäonnistua ja teen kaikkeni sen eteen, että onnistuisin. Mutta hyväksyn sen tosiasian, että välillä mennään pohjamutien tai kiertoteiden kautta. Kaikella on tarkoituksensa. Oli tai ei, näin itse uskon.

On ollut mielenkiintoista kuunnella ympärilläni olevien ihmisten näkökulmaa omasta urastani lähivuosina. Vaikka viime vuosi oli erittäin vaikea ja joku voi nähdä sen epäonnistumisena, ei se minulle ollut sitä. Olen tottunut siihen, että elämä ei aina ole ruusuilla tanssimista ja siksi en pienestä hätkähdä. Silti voin rehellisesti sanoa ja näin jälkeenpäin todeta, että onneksi pääsin sen kaiken yli. Olin viime vuonna niin hukassa.

eevsku_blogi2

Tätä kaikkea pystyy vasta itsekin jälkikäteen miettimään paremmin ja näkemään isompia kokonaisuuksia. Tietenkin se on niin, sillä eihän juuri sillä hetkellä kun kaikki tapahtuu, voi itse osata katsoa sitä kauempaa. Nyt ymmärrän myös monia asioita, joita minulle sanottiin ensimmäisen kilpailuvuoteni aikana. Ymmärrän paremmin, mitä tarkoittaa pitkäjänteinen työ ja malttaminen. Mihin minulla onkin ollut niin kiire?

Yrittäminen on ilmaista. Yrittää voi aina uudelleen. Jos epäonnistut, niin entä sitten? Mieluummin yrität, kuin et edes katso sitä korttia. Uskalla olla rohkea. Pitää pystyä nauramaan itselleen.

blogikuvat_eevsku

Kuvaukset omasta tämän vuoden kisamatkasta on aloitettu. Siitä tulee niin hienoa materiaalia, että en malta odottaa. Pääsette todellakin näkemään tekemistäni lähempää. En päästä helpolla ihmisiä kovinkaan lähelle, mutta nyt on aika antaa hieman enemmän. Pysy siis kuulolla!

<3

Eevsku

kuvat Eevi / minifitness.fitfashion.fi

Total
34
Shares