fbpx

Olemme aloittaneet yhteistyön Eevin kanssa ja nyt on aika julkaista ensimmäinen yhteinen projektimme – Perfect 10. Tämä on 10 viikon mittainen nettivalmennus, jonka tarkoituksena on antaa työkalut kesäkuntoon pääsemiseksi. Tavoitteena on kesäkunnon lisäksi oppia uudet elämäntavat niin, että niistä tulee pysyviä. Olen tästä niin innoissani!

eteam_eveliinatistelgren_eeviteittinen

Valmennuksessa saat sekä ruokavalion, että treeniohjelman, jotka sopivat sinun taustallesi ja tavoitteillesi. Jos lähdet mukaan ja sitoudut, niin me lupaamme, että saat tuloksia! Meillä on molemmilla paljon kokemusta valmentamisesta ja erilaisista asiakkaista, sekä tietenkin teemme itse, kuten opetamme. Ohjeiden lisäksi pääset mukaan suljettuun Facebook -ryhmään, jossa sinun on mahdollisuus jakaa kokemuksiasi muiden kanssa ja kysyä asioista, jotka askarruttavat. Kun lähdet mukaan 27.3 mennessä, pääset lisäksi Helsingissä järjestettävään ryhmätapaamiseemme!

Valmennusaika on 1.4-1.7.2015. Ilmottaudu pian mukaan sähköpostitse ja laita itsestäsi ilmottautumisen yhteydessä pieni esittely. Me aloitamme viesteihin vastaamisen ensi viikon aikana!

Tervetuloa mukaan! Me ei malteta odottaa, että päästään aloittamaan teidän kanssa 🙂

<3

Eevsku

Posterissa olevan kuvani on ottanut Tapani Moisala 

Total
23
Shares

15 kommenttia

 1. Moikka! Mulla ainakin todella heeräsi mielenkiinto tähän… Mietin vaan onko tämä enemmän ”aloittelijoille” vai vähän pidempään treenanneille? 🙂 Jos treenitaustaa löytyy jo jokunen vuosi, sekä ravintotietoa, olisiko tämä silti pätevä valmennus itselle? 🙂 Kiitos jo etukäteen!

  1. Moikka Anne!

   Kyllä aivan varmasti kokemusta omaava saa tästä myös hyötyä. Jaamme fb sivulle omia vinkkejämme ohjelmien lisäksi. Aina oppii uutta ja tärkeintä on motivaation ylläpito, mikä ainakin aina itselläni paranee kun oma valmentaja pistää ohjeita 🙂

   Lähde ihmeessä mukaan!

 2. Moi! Voiko tähän valmennukseen lähteä myöhemmin mukaan( tilipäivä 15.4 =) )

  1. Moikka Ilona!

   Valitettavasti valmennus täytyy maksaa ennen kuin saa materiaalit itselleen. Voit ottaa meihin yhteyttä myöhemmin ja katsotaan jos saadaan sinut mukaan jälkijunassa (:

 3. hei! osallistun tähän teiän proggikseen. Laitoin s-postin viime viikolla jo ja halusin vaan varmistaa, että ettehän ole vielä lähettäneet vastausta takaisin ilmoittautuneille ?

 4. Moissan!
  Oon fiilistelly tässä pari päivää, ja uteliaisuus meinaa kyllä viedä..
  ainoa ihmetykseni aiheeni tässä: pyöriikö suunnitelma saliohjelmana vai/ ja voidaanko yhdistää neuvojenne avulla siihen muita ns. itselle mieluisampia lajeja?
  Ja milloin ryhmätapaaminen olisi (noin suunnilleen)?

  Kiitoos ^^

 5. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Minkä tyyppistä liikuntaa ohjelma sisältää (kuntosali, juokseminen tms.)?

 6. heips! Täällä yksi malttamaton:D valmennus alkaa huomenna, onko ohjeet tarkoitus saada milloin? Olen lähettänyt laskukopion ja tarvittavat lisätiedot.. 🙂

Kommentointi on suljettu.