fbpx

Mä en pysty tarpeeksi sanoin kertomaan, kuinka innoissani olen tästä projektista. Mä tulen antamaan tälle koko sydämeni ja lupaan olla 100% itseni. Te tulette näkemään millaista tekemiseni oikeasti on. Mitä tapahtuu 28 viikossa. Mitä tapahtuu myös sen jälkeen. Treeneissä, keittiössä, töissä, vapaa-ajalla.

eevsku5

Enempää en vielä tässä vaiheessa kerro, sillä saatte video videolta tietää lisää. Projekti kohti syksyn Nordic Fitness Expo SM -kilpailua ja tavoitteena olisi, että ne eivät jää viimeiseksi kilpailuksi tälle vuodelle.

Aika lailla tasan kolme vuotta sitten alkoi mun ensimmäinen kilpailudieetti ja nyt olen valmis sanomaan, että ensi syksynä aion olla parempi kuin koskaan aiemmin.

28 viikkoa.

 Täällä myös pieni esittely projektista. Tästä se lähtee!!

eevsku1-28viikkoa

<3

Eevsku

Kuvat & video Tomi Salakari liv4training / t2tuotanto

Yhteydenotot koskien videota ja yhteistyötä

22 kommenttia

 1. Mulla meni ihan kylmät väreet, ku kuuntelin sun fiksuja sanoja ja fiilistelin videota. En kestä kui ihana oot, älytön tsemppihali ja pusut täältä, sää rokkaat!

 2. Hyvältä näyttää 🙂 Tsemppiä koitokseen!!!!

 3. Ei voi muuta sanoa kuin että VAU!!
  Mikä video, mikä nainen ja mikä asenne! Todella motivoiva video. Paljon tsemmpiä projektiin!

 4. Sul on kyl niin ihana kroppa. 🙂
  Kiva juttu tää videosarja. Jatka samaa mallii ja tsemppiä tuleviin koitoksiin.

 5. Jes ihan mahtavaa Eevsku! Hengessä mukana ja kannustaen loppuun asti :)!!!!

 6. Kiitos Tuulian näin tän videon, liiottelenatta yks hienoimmista videoista tästä touhusta mitä oon nähny, ihan sika siisti,ja tsemppiä täältä kans skaboihin :)!

 7. VAU! Huh vetää sanattomaks,ja kylmät väreet tuli välittömästi 😀 ihan mieletön alotus video ja upeeta päästä seuraa sun matkaa!

 8. Ohhoh. Sanattomaksi vetää. En sua tunne, mutta jotenkin tuo video (kylmien väreiden aiheuttamisen lisäksi) herkisti mut niin, että melkein on tippa linssissä. Urheilun syvin olemus on saatu tiivistettyä yhteen videoon, ja noihin fiiliksiin on muidenkin lajien harrastajien helppo samaistua. Kiitos ja ihan hirveesti tsemppiä kaikkeen, oot mahtava!

 9. Vau, oot kyllä rautanen mimmi! Miljoonasti tsemppiä tuleviin viikkoihin ja ylipäätään kaikkeen mitä päätät tehdä! 🙂
  Seuraavia videoita odotellessa!

Kommentointi on suljettu.