fbpx

eevsku-blogi-adidas

Tykkään itse venytellä sekä aktiivisia, että passiivisia venytyksiä. Aktiiviset venyttelyt käyvät hyvin ennen treeniä ja treenin aikana, mutta rentoutumiseen ja palautteluun käytän myös staattista venyttelyä. Tässä muutama oma lempiliike kuvina. Neljä ensimmäistä staattisia ja viimeinen aktiivinen liikkuvuusliike!

eevsku-salmiakkivenytys

 

salmiakki-eevsku

venytys-yläselkä-eevsku

2015-02-25-hct-eve-blogikuvat-9

 

Takareisi-eevsku

Pakaravenytys-eevsku

tuulimylly-eevsku 2015-02-25-hct-eve-blogikuvat-47

1. Salmiakkivenytys = Jalat hieman koukussa, polvet auki sivuille. Tuo jalat eteenpäin ja laita jalkapohjat yhteen. Anna selän pyöristyä eteenpäin ja pidä myös niska rentona. Venytys kohdistuu reiden sivuosiin, lantioon ja selkään.

2. Selän pyöristys = Polvet hieman pehmeinä, nappaa käsillä polvitaipeista kiinni ja pyöristä selkä kohti kattoa leuka rinnassa. Venytys tulee yläselkään.

3. Takareiden venytys = Jalat suorina joko seisten tai istuen. Vie napaa kohti etureisiä. Saat venytyksen pyös pohkeille nostaessa varpaat ylös ( seistessä jo valmiina).

4. Pakaravenytys seisten = Koukista tukijalka ja tuo toinen jalkaterä polven yläpuolelle. Koukista lantiosta ja tuo taas napaa reisien päälle. Pidä selkä mahdollisimman suorana. Kehittää myös tasapainoa hyvin seisten tehtynä!

5. Tuulimylly = Jalat auki varpaat eteenpäin. Vie lantiota taakse ja lähde tuomaan toista kättä jalkojen keskelle lattiaan. Pidä selkä pitkänä ja suorana. Toinen käsi kohti kattoa ja katse sitä kohti. Palautus takaisin ylös suoraksi keskelle. Voidaan tehdä myös ilman kahvakuulaa! Venytys tuntuu takareisissä, ja samalla tulee hyvä kiertoliike rankaan, sekä olkapäille. Tämä kehittää myös keskivartalon hallintaa.

Mahtavaa kiirastorstaita ja alkavaa pääsiäistä kaikille! Huomenna pidetään hyvinvoinnin ja toiminnallisen treenin seminaari täällä Helsingissä ja loppupääsiäisen koitan viettää rennommin treenin, lepäämisen ja ystävien tapaamisen merkeissä.

<3

Eevsku

kuvat Stella Harasek, vaatteet Adidas, paikka Helsinki Core Trainers

Total
37
Shares