fbpx

eevsku-kallio

Tänään aamulla näin itse 28 -viikkoa projektimme 2.jakson ja minulla meni itselläni kylmät väreet. Varsinkin sanoistani ”viime vuonna mä kadotin hetkeksi itseni”.

Tämä projekti merkitsee minulle paljon enemmän, kuin mikään meriitti tai pokaali. Toki ne ovat hienoja ja niitä voi tavoitella, mutta se ei ole itselläni tässä se juttu. Ja juuri tämä asia on se, minkä opin ja käsittelin viime vuonna. En tee tätä niiden vuoksi, vaan urheilu ja nimenomaan tällä hetkellä kilpaurheilu merkitsee minulle paljon enemmän. Vaikka videollakin mainitsen tavoitteitani ja seuraavan kilpailun, niin elän nyt hetkessä ja nautin tekemisestä. Päivä kerrallaan. Katsotaan mihin se riittää!

eevsku-kalliot10

Ikäänkuin teemaan sopivasti olin aamulla kuuntelemassa Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun järjestämää seminaaria ”Leading Passion”. Keskeisenä teemana oli sisäinen motivaatio, sen etsiminen ja ruokkiminen. Lähinnä aiheita käsiteltiin työelämän ja opiskelun näkökulmasta, mutta itse näin asiat tietenkin myös urheilijan näkökulmasta. Kilpaurheilu ja varsinkin huippu-urheilu on lähdettävä sisäisestä motivaatiosta. Jos sitä tekee ulkoisten motivaattoreiden vuoksi, ei se ole kestävää eikä niin miellyttävää. Sama koskee työtä ja opiskelua.

Itselleni tämä tekeminen tulee täysin sisältä ja lähtökohta tekemiselleni on kilpailun halusta huolimatta se, että minulla on hauskaa ja voin hyvin. Olen onnellinen ja nautin tekemisestä, en pelkästään palkinnoista.

Olkaa hyvät, 28 -viikkoa 2.jakso. Jos tykkäät, niin saa jakaa!

 

<3

Eevsku

kuvat Tomi Salakari

Total
86
Shares

5 kommenttia

 1. Oot huikee mimmi!! sun pitäis luoda tälle 28 viikkoa projektille oma sivu facebookkiin josta voisi tykätä:))
  Tsemppiä ja kaikkea hyvää, toivotaan että saat pysyä terveenä ja nauttia urheilusta <3

  1. Heh voi kiitos ihana <3

   Toistaiseksi pidetään vain tuo oma facebook -urheilijaprofiili, mutta katsotaan jossain vaiheessa onko tarvetta omalle sivulle.

   Ihanaa kevättä ja kesän odotusta sinulle!

 2. Moikka! Ihan näin randomisti ajattelin kysyä sulta, jos osaisit auttaa. Mulla on ollut vasen lonkankoukistaja jo pidemmän aikaa jumissa, välillä ei oo mitään ja välillä sit jopa kävellessä ottaa vastaan. Syväkyykkyjä pystyn tekee hyvin eli siihen suuntaan ei oo ongelmia. Oon koittanu venytellä sitä, rullata foamrollelilla lihasta ja näin, mut ei oo auttanu. Onko sulla mitään kokemusta tämmöisestä ja miten sen sais katoamaan? Terv. Epätoivoinen 😀

  1. Moikka!

   Hmm.. Onko sulla ollut paljon stressiä? Mulla itsellä lonkankoukistajat veti tosi isoon jumiin stressistä ja mikään venyttely ei kyllä siihen auttanut. Paras keino oli silloin koittaa rentoutua ja päästä siitä stressistä eroon. Mutta muuten voisin myös suositella hierojaa tai osteopaattia, joka saisi lonkankoukistajan syvempää avattua, koska sitä pinnallisesti venytellen ei usein saa auki.

   Toivottavasti se siitä helpottaa 🙂

   -E

   1. Heippa, kiitos vastauksesta! Ei mulla oo kyllä liiemmin stressiä ollut, eli tiedä häntä mistä johtunee. Musta tuntuu, että oon ollu aiemmin liian laiska venyttelemään sitä esimerkiksi lenkin jälkeen ja sitten se on jossain vaiheessa vaan jumiutunut kunnolla 😀 Mutta joo, taidan ottaa yhteyttä hierojaan tai osteopaattiin!

Kommentointi on suljettu.