fbpx

*yhteistyössä House Of Brandon (sisältää mainoslinkkejä)

hob_eevsku

Joko olet löytänyt kesäfiilistä? Itselleni sitä tuli ensimmäistä kertaa kunnolla eilen. Kevät on vihdoin pitkällä ja auringon paistaessa pystyi jopa olemaan ilman pitkähihaista. Selvät kesän merkit näkyvät tietenkin parhaiten luonnossa, mutta myös esimerkiksi pukeutumisessa. Tykkään kyllä Suomen lumisesta talvesta, mutta yksi parhaista asioista kesässä on se, että ei tarvitse pukeutua seitsemään eri kerrokseen vaatteita. Lenkillekin pääsee suoraan sängystä paljon nopeammin!

summervibes_eevsku

Päälläni näkee 90% ajasta pelkkiä urheiluvaatteita, mutta välillä on ihana pukeutua ”tavallisiin vaatteisiin”. Varsinkin kesällä aion pistää päälleni myös farkkushortseja, kivoja toppeja, mekkoja ja tietysti bikineitä. Oma vapaa-ajan tyylinikin on kuitenkin hyvin rento, luonnollinen ja sporttinen. Lempimerkki vapaa-aikaankin löytyy luottobrändiltäni (adidas originals), mutta jotain eksyy päälle tietysti urheilumerkkien ulkopuoleltakin. Nykyään haluan enemmän panostaa laatuun ja jättää ostamatta turhat ”rätit”, joita käyttää kerran tai kaksi ja sitten ne pölyttyvät kaapissa. Myös laadukkaisiin asusteisiin on kiva panostaa ja pikkuhiljaa niitäkin kerryttää itselleen.

Vaatekaupoilla tulee pyörittyä nykyään hyvin harvoin, ja suurimmaksi osaksi hankinnat tulee tehtyä netin kautta. House Of Brandon on yksi niistä nettikaupoista, josta on tullut itse tilattua vaatteita ja asusteita. Ensinnäkin siksi, että siellä on koko ajantasalla olevaa nuorille sopivaa muotia ja valikoima ei ole liian sekava. En itse pidä nettikaupoista, joissa on miljoona tuotevaihtoehtoa, koska niitä ei jaksa edes selata läpi. House Of Brandonilla löytyy varsinkin tällä hetkellä kesätuotteista paljon kivaa tavaraa ja mahtava juttu on myös se, että toimitus (ja palautus) on ilmainen ja oikeasti supernopea!

loveofnature_eevsku

houseofbrandoneevsku1

Kuvissa näkyvät:

Ihana farkkuhaalari – TÄSTÄ*

Hipanema rannekorut – TÄSTÄ*

Lenkkarit – Adidas Ultra Boost (lempilenkkarit tällä hetkellä!)

Lisäksi itse tilasin myös:

Shortsifarkkuhaalari – TÄSTÄ*

Farkkutakki – TÄSTÄ*

Ja House Of Brandonille oli näköjään juuri saapunut Rayban -aurinkolaseja! Meni ainakin omalle toivelistalle. Käy katsomassa tästä*.

Ihanaa kesän odotusta ja viikon aloitusta!

<3

Eevsku

*mainoslinkki

Total
22
Shares

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu.