fbpx

olaplex_after

Minulta on toivottu kauneusjuttuja, joten tässä tulee. Ensinnäkin haluan sanoa, että vaikka se kuinka kliseistä onkin, niin kauneus tulee sisältäpäin. Itsevarmuus ja hyvinvoiva, terve keho, hiukset, hymy etc. tekevät kauneuden. Ihoon, hiuksiin, kroppaan ja kynsiin vaikutat parhaiten ravinnolla, sekä liikunnalla. Suoliston kunto voi usein näkyä ulospäin ja tähän vaikuttavat myös muut elämäntavat ja esimerkiksi stressi.

Itse olen huomannut nämä asiat konkreettisesti. Olen aina omistanut hyvinvoivan ihon, vahvat hiukset ja kynnet, sekä urheilullisen vartalon. Kuitenkin niissä huomaa heti edellämainittujen asioiden vaikutukset. Jos ravinteet ei imeydy kunnolla, tai jostain on puute, se voi näkyä esimerkiksi kynsien liuskoittumisena ja haurautena. Isojen muutosten ja stressin vuoksi hiuksia on lähtenyt normaalia enemmän joskus päästä ja nyt viime vuoden aikana kasvojen ihoni on ollut haastava. Edes teinivuosina minulla ei ollut ihossani näpyn näppyä, mutta nyt niitä on ollut. Tiesin sen heti aiheutuvan hormoneista tai ruokavaliostani, (tai luultavasti siis molemmista), mutta en heti osannut etsiä syytä tähän. Nyt viimeisen kuukauden aikana ihoni on alkanut näyttää taas paranemisen merkkejä ja kun saimme vielä viimeisen puhdistuksen iholle tehtyä, uskon sen olevan taas pian kunnossa.

Teen erillisen postauksen, miten voit vaikuttaa ruokavaliolla ja esimerkiksi kosmetiikan jne valinnoilla näihin asioihin, mutta tällä kertaa puhutaan ihan kosmetologilla ja kampaajalla käymisestä. Vaikka haluan hoitaa itseäni mahdollisimman luonnollisesti, niin hiusteni viileään taittuvaa vaaleutta pidän yllä kampaajalla käymisellä ja joskus ihoa ja esimerkiksi ripsiä huollan kosmetologilla.

nannic_eveliina

Minulle tehtiin siis Nannic Deep Skin -hoito, missä tehdään ihon hellävarainen hionta ja mikroneulaus. Tällä saatiin loput epäpuhtaudet ihosta pois ja samalla imeytetään hoitoseerumia paremmin ihoon. Lopuksi rauhoittava ja kosteuttava naamio. Hoidon jälkeen iho on hetken aikaa punainen ja hoidetut alueet saattavat olla muutamia päiviä näkyvät (näppylät punoittuvat), mutta sen jälkeen ihosta tulee pehmeä ja sileä.

No1 Health & Beauty Clinic:illä Helsingissä olen käynyt myös huoltamassa ripsiä ja ottamassa tarvittaessa suihkurusketusta (esim kuvauksia varten). Rusketus on ollut aina tasainen ja luonnollisen näköinen, sekä kestää yllättävän pitkään. Nytkin ihoni säilyi viime kuvausten jälkeen päivittyneenä noin kolme-neljä viikkoa.

Sitten hiusasiaa! Viime hetken kuumin uutuus kampaamoissa on ollut Olaplex ja pitihän se itsekin päästä toteamaan, että hyvin toimii. Olaplex on kolmivaiheinen hoitokokonaisuus, jonka tarkoituksena on ensimmäisessä vaiheessa estää hiuksen vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Toisessa vaiheessa se korjaa hiuksen rakennetta korjaamalla vaurioituneita rikkisiltoja ja kolmas vaihe on ylläpitävä tuote kotikäyttöön.

olaplex_eveliina

Omaa hiustani on vaalennettu yläasteelta saakka, sillä luonnostaan hiukseni on hieman tummempi (suomalainen vaalean ruskea, näkyy tyvestä). Viime vuosina vaaleutta on pyritty pitämään pelkästään raidoittamalla sitä läheltä tyveä, mutta välttämällä suoraa kontaktia päänahkaan. Näin ensinnäkin väristä tulee luonnollisempi, kun oma väri jää osaksi tyveen ja myös turvallisempi, kun vaalennusaine ei ole suoraan kontaktissa ihoon.

Minulla on siis täysin oma tukka, ei lisäkkeitä. Ennen ja jälkeen kuvia ei ole käsitelty, eikä värjäyksen ja pesun jälkeen hiukseen laitettu mitään aineita kuivauksen yhteyteen. Hiukset siis vain kuivattiin ja harjattiin. Ylimmässä kuvassani hiukset on lisäksi vielä suoristettu. Itse huomasin selvän eron siinä, että hiukset pystyttiin kuivaamaan ja harjaamaan juurikin ilman mitään öljyä / hoitoainetta ja ne olivat paljon selvemmät ja pehmeämmän tuntuiset. Ei takkuja. Katsotaan pysyykö vaikutus pidempään, mutta ainakin näin neljä päivää jälkeenpäin tuntuvat erittäin hyviltä.

Onko muita toivomuksia kauneusasioista? Tulossa tosiaan toinen postaus vielä, jossa käsitellää kauneuteen vaikuttamista esimerkiksi ravinnon ja unen avulla.

Kivaa viikonloppua!

<3

Eevsku

Kasvohoito ja kampaamollakäynti yhteistyössä;

QTime Hair & Design / Katarina Eskelinen , ajanvaraus 

No1 Health & Beauty Clinic / Marja Vesikko-Sorsa , ajanvaraus