fbpx

tikis_eevsku

Mistä sä haet salille lisäboostia ja motivaatiota? Itse ainakin käytän musiikkia tuomaan lisää energiaa ja hyvää fiilistä. Oikealla hetkellä biisin tsemppisanat saavat viemään treenin yhä pidemmälle. Joskus olen lähtenyt treenaamaan ilman kuulokkeita ja hakenut uudet matkalta, koska rakastan musiikkia treenatessa.

Hyvä meininki, mieletön asenne, motivaatiota treeniin ja inspiraatiota ympärillä olevista ihmisistä. Tätä kaikkea oli viime viikolla kuvatussa Uniikin Tikis -musiikkivideossa ja se fiilis näkyy sekä tarttuu videolta, joka julkaistiin juuri tänään! Vai mitä mieltä sinä olet?

Tämä oli mun toinen musiikkivideo missä olin mukana ja pääsin taas temppuilemaan omana itsenäni. Näissä kuvauksissa olin paikalla streetworkout -meiningissä ja se oli kyllä täysin mun juttu. Näin Töölönlahdelle pystytetyt telineet ja sisäinen pikkulapsi heräsi heti – mä haluan tonne kiipeilemään! Onneksi pääsinkin, ja päivän aikana sain tehdä jos jonkinlaista temppua sekä telineissä, että maassa. Tosin ne omat telinetemput eivät juuri tuntuneet miltään, kun katsoi ympärilleen ja näki mm yhden maailman parhaista streetworkout mimmeistä tekemässä temppuja vieressä. Tuli sellainen fiilis, että haluan oppia lisää ja ihminen on kyllä kykeneväinen vaikka mihin, kun vaan tarpeeksi harjoittelee!

uniikki-tikis

Onneksi viime kesänä tehdyt bar muscle upit olivat vielä tallessa ja niistä jäi useamman kymmenen toiston lisäksi muistoksi auenneet kämmenet, jotka eivät muuten ole vieläkään täysin parantuneet. Tähän olen tosin tottunut, mutta kämmenet olivat näköjään taas pitkän tauon vuoksi pehmenneet. Täytyy tehdä asialle jotain (= treenata lisää tangoilla).

motivationtraining_eevsku_tikis

Tällaista suomalaista treenibiisiä ja musiikkivideota ollaan kaivattu ja nyt sellainen on vihdoin täällä! Itse soitin tätä biisiä viime viikolla treeneissäni repeatillä, ja tuntui että meni paremmin perille. Nyt tulee varmasti kulutettua tätä videota myös loppuun, kun haen mahdollisimman hyvää treenifiilistä kisapreppiä varten. Onneksi sitä fiilistä on nyt tarjolla, kiitos Uniikin & kaikkien videolla olevien inspiroivien ja upeiden ihmisten!

Ja eikun treenaamaan!

<3

Eevsku

kuvat Milla

Total
121
Shares

2 kommenttia

 1. Hyvä biisi ja kiva video! 🙂 Eilen tuntui nihkeältä salilla lämpätessä, joten piti kuunnella biisi. Onneksi kuuntelu onnistui Youtuben kautta, mutta toivotaan, että pian tulee myös Spotifyhin.

  Olen muuten laiska etsimään, mutta oletko julkaissut blogissasi sun parhaan protskulettuohjeen. 😉

  1. Moikka! 🙂

   Nyt biisi löytyy myös Spotifysta, tai siis koko Uniikin uusi Pikku Prinssi -albumi!

   Ja kyllä muutamia protskulettuohjeita löytyy, mutta kiitos toiveesta, voisin pistää päivitettyä versiota esille 🙂

   Ihanaa kesää sulle!

   -E

Kommentointi on suljettu.