fbpx

Seuraavaksi on tiedossa edellisen viikon kooste puhelimella otettujen kuvien kautta. Mä olen vältellyt lähiaikoina puhelinlaatukuvia blogissa, mutta tällaisenä koosteena saa mennä! Mukana myös muutama vähäpukeinen kuva. Niitäkin olen vältellyt, mutta kesä tulee ja vaatteet vähenee.. No, menköön nyt.

collage_eevsku2

Ensiksi vahva selfie -game!

 1. Toimistolla kampaajan jälkeen. Olen käynyt jo pari vuotta Qtime Hair & Design -liikkeessä Helsingin Kampissa, ja ollut aina supertyytyväinen. Nyt ollaan pari kertaa pistetty mulle Olaplexiä tukkaan ja huomaan sen olevan entistä paremmassa kunnossa!
 2. Taitoliikuntakeskuksessa treenin jälkeen. Vapaaohjelmaa on alettava tekemään entistä enemmän ja voin kertoa, että se on kyllä rankkaa.. Onneks on hyvät puitteet treenata, suosittelen käydä testaamassa!
 3. Sain Puhdas + kollageenivesiä postissa ja ne teki mut iloiseksi. Lähdevesi on vaan niin hyvää, jotenkin superfreesiä!
 4. Sunnuntain takkutukka, just lähdössä kuuntelee Layne Nortonin seminaaria. Layne on todella suosittu Youtubessa, kannattaa käydä tsekkaamassa.

collage_eevsku

Noniin, sit päästään siihen vähäpukeisempaan kuvaan.. Mä mietin kauan, että julkaisenko, mutta no – kai teitä myös vähän kiinnostaa, että pääseekö se Eevsku kisakuntoon. En vielä tiedä itsekään, mutta ainakin valmentajilta tuli viimeksi eilen hyvä palaute ja mulla on hyvä fiilis. Mulle tärkeintä tänä vuonna on se, että saan mun kropan uudelleen toimimaan. Ja tietysti haluan erittäin paljon päästä kilpailemaan. Ne mielessä mennään tällä hetkellä 24/7, mutta silti haluan, että on koko ajan hyvä fiilis! Ja on kyllä ollut.

 1. Hotellihuone -selfie Turussa. Olin vielä maanantaina siellä Ido Portalin käsilläseisonta -workshopissa ja yövyin Omenahotellissa. Mä olin ekaa kertaa elämässäni ompussa ja täytyy myöntää, että yllätyin positiivisesti. Ihan riittävä tollaseen yöpymiseen ja mä ainakin nukuin siellä tosi hyvin!
 2. Miinusta Omenahotellissa on toki aamiaisen puuttuminen. Mutta näin reippaana urheilijanahan se ei haittaa, vaan omat eväät kulkee hyvin mukana. Jääkaappi sieltä löytyi, joten olin tehnyt itselleni valmista aamiaista mukaan. Keitettyjä kananmunia ja puuron tein vedenkeittimen avulla, marjat ostin viereisestä kaupasta. Toimi loistavasti!
 3. Kurssin jälkeen pakollinen käsilläseisontakuva ulkona. Edelleenkään linja ei ole ihan suora, mutta I’m working on it..
 4. Alkuviikosta postissa tuli kivat biksut ja pitihän ne testata. Oli just semmoset kun halusin, ja varsinkin takaosa istui kerrankin päälle aivan täydellisesti! Vähän arvokkaammathan nämä oli, mutta hyvästä ja laadukkaasta oon valmis maksamaan. Näet kyseiset biksut tästä*. Voisin itse tilata kyllä myös nämä* ja nämä*. 

collage_eevsku3

 1. Ujot absit. Ei ihan vielä näy kunnolla, mutta ei ole kaukanakaan. Nälkää en ole tähän kuntoon nähnyt ja treenimäärätkin on mulla todella kohtuulliset. Hiljaa hyvä tulee! Hope so..
 2. Miten tehdä urheilija onnelliseksi? Lähetä sille laatikollinen ruokaa. Kiitos Urtekram kivasta ylläristä!
 3. Aurinkoviikset ja iloinen fiilis ennen osteopaattia. Mä olen löytänyt superhyvän osteopaatin ja käynyt siellä nyt muutaman viikon välein. Tavallista hierontaa pitäis myös mahduttaa koko ajan enemmän viikko-ohjelmaan..
 4. Pirteänä salille! Viime viikon treenit meni ihan nappiin ja sunnuntain lepopäivänä oli koko ajan polte päästä taas treenaamaan. Edellinen viikko oli kevyt viikko, ja niitä kyllä kannattaa välillä tosiaankin pitää, niin kulkee taas entistä paremmin!

Sellaista mm. tapahtui viime viikolla! Osa kuvista olikin näkyvillä instagramissa, ja olen myös ollut aika aktiivinen Snapchat -käyttäjä. Snapchat (eevsku sielläkin) on mun uusi lemppari, hahah.

Ainiin, sain myös pari treenivideota upotettua mun Youtube -kanavalle. Tänne tulee pian lisää materiaalia, joten kannattaa tilata jos haluaa pysyä kartalla!

 <3

Eevsku

*sisältää mainoslinkkejä

Total
27
Shares