fbpx

spartanbc_15

Moni varmaan tietääkin, että teen työkseni muutakin kuin blogin kirjoittamista ja urheilemista. Ammattini on myös urheiluvalmentaja ja olen valmentanut noin 10 vuoden ajan. Ensin apuvalmentajana voimistelussa, pikkuhiljaa omien ryhmien kanssa, sen jälkeen opiskelujen ohessa myös ryhmäliikuntaa ja pt- ohjauksia. Nyt viimeiset pari vuotta olen keskittynyt enemmän kouluttamaan ja pitämään erilaisia kursseja ja seminaareja. Niistä pidän paljon, sillä siellä pystyy antamaan itsestään paljon, kun on aina useampi tunti tai päivä kerrallaan aikaa. Samalla saa tutustua paljon uusiin upeisiin ihmisiin ja parhaimmillaan reissata ympäri maailmaa (kuten 10 päivän päästä Thaimaahan – so excited!)

Spartan Gearille olen tehnyt nyt töitä juurikin sen pari vuotta, ja Bodyweight training instructor -kurssin ohella olen ollut myös mukana pitämässä lyhyempiä kursseja, Spartan PT -koulutusta ja nyt tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa Bootcampia Vierumäellä. Bootcampia pääsen tosiaan ohjaamaan pian lisää Thaimaassa, ensin heinäkuussa ja sitten parin kurssin verran ensi maaliskuussa.

spartanbc

Kirjoitin vasta vähän aikaa sitten siitä, kuinka haluan itsekin oppia koko ajan lisää ja sitä kautta tietenkin pystyn itsekin olemaan parempi valmentaja. Vaikka tällä hetkellä haluankin keskittyä urheilu-uraani mahdollisimman paljon, niin valmentaminen on minulle mieleistä työtä pyrin tekemään sitä ajan puitteissa mahdollisimman paljon. Niin että palautuminen urheilussa ei kärsisi, mutta kuitenkin tulisin taloudellisesti toimeen ilman suurta stressiä. Henkilökohtaisia valmennuksia en tällä hetkellä juurikaan ehdi tekemään, mutta tervetuloa koulutuksiin ja seminaareihin, joissa olen mukana! Niitä mahtuu vielä muutama lisää syksylle.

spartanbc15

spartanbc1

Tänään meillä oli aivan mahtava päivä Vierumäellä! Bootcampilla on 20 osallistujaa, joilla on kaikilla mieletön asenne. Itse vedin tänään mm. toiminnallista lämmittelyä, aktiivista liikkuvuutta, kehonhallintaa, päälläseisontaa, ranteiden vahvistamista, tabata -treeniä ja lyhyttä luentoa ravitsemuksesta ja tavoitteiden asettamisesta. Antti veti erilaisia kovia bootcamp -treenejä, pariharjoitteita ja pisti todella jengin henkisen kantin koetukselle. Kuitenkin sillä meiningillä, että kaikilla on koko ajan hauskaa!

Koko päivä vedettiin kovalla sykkeellä ja loppuhuipennuksessa, ”varsinaisessa bootcamp -treenissä” saatiin tilattua juuri oikeanlainen sääkin. Vettä tuli paljon ja ukkonenkin ilmoitti hieman olemassaolostaan – se sopi täydellisesti loppufiilikseen. Treenin loputtua kuitenkin aurinko paistoi ja kaikilla oli voittaja fiilis! Ja sai ollakin, koska meininki oli sitä luokkaa.

Huomenna jatketaan!

coach_eevsku_spartan

<3

Eevsku

ps. Jonkin verran materiaalia päivistä meni myös snapchatiin (eevsku) ja instagramiin (@eevsku)