fbpx

try_eevsku

Helsinki Showdown on kansainvälinen crossfit -kilpailu, johon otetaan 100 karsintojen parasta urheilijaa. Kilpailut pidetään 10. lokakuuta Helsingin jäähallissa, mutta sitä ennen on tietenkin karsinnat, jotta saadaan selville, ketkä urheilijat ansaitsevat kilpailupaikkansa. Mukaan päässeet urheilijat kilpailevat huikeista palkintorahoista ja osa palkintopotista (30 000e) jaetaan jo karsintojen parhaille.

Kuka voi osallistua karsintoihin?

Kuka tahansa, oli sitten rekisteröityneen crossfit -salin urheilija tai ei (jos ei ole rekisteröitynyt sali, niin karsinnan tekeminen täytyy kuvata videolle). Aiempaa kilpailukokemusta et tarvitse, joten ei huolta jos et tänä vuonna (vielä) Gameseissä pyörähtänyt.

Kilpailujen karsinnat ovat varsinkin crossfitissä hieno kokemus jo itsessään ja pääset kokeilemaan rajojasi! Ilmottaudu rohkeasti karsintoihin mukaan ja lupaan että tulet ylittämään itsesi karsintalajeja tehdessä. Sen jälkeen on helpompi nostaa hieman omaa tasoaan myös treeneissä!

Mukaan ilmottautumaan pääset tästä. Kannattaa ilmottautua pian, sillä ensimmäinen laji julkaistaan jo 27.8. Viimeinen ilmottautumispäivä on tämän viikon sunnuntai klo 21 mennessä.

Lisätietoa Helsinki Showdownista.

<3

Eevsku


,joka vähän crossfittasi viime vuonna ja edelleen ihailee lajia suuresti!

ps. Tänäkin vuonna sain kunnian päästä mukaan The Blog Awardseihin. Olen ehdolla vuoden parhaaksi sport -bloggaajaksi & olen erittäin kiitollinen, jos minua käyt äänestämässä tästä!

Kuva viime kesältä, Mikko Rasila

Total
14
Shares

6 kommenttia

 1. Moikka! En ole crossfit-salin jäsen vaan ihan tavallisen Easyfit:n jäsen, joten jos osallistun pitäisikö minun kuvata lajit videolle ja lähettää ne heille? Kuinka infon pito onnistuu, spostilla? ☺
  Ps. Tsemppiä tuleviin kisoihin! ☺

  1. Moi Milla!

   Just noin, eli kuvaisit videolle ja lähetät sitä kautta 🙂 Siellä sivuilla oli vielä tarkemmat ohjeet siihen, että miten. Sähköpostitse onnistuu varmasti sitten infot yms! Rohkeasti vaan karsintoihin mukaan!

   Kiitos paljon tsempeistä ja sinne myös!

   -E

 2. Moi!

  En oo instassa, mutta oon sieltä käyny sun kuvia katsomassa. Oot aivan super nätti kun oot laittautunut!:) se blockfest kuva ja aiempi juhlakuva niin vitsit!:)

  1. Voi kiitos Emmi kauniista kommentista! 🙂 Viihdyn suurimmaksi osaksi ajasta ilman meikkiä ja laittautumista, mutta kivahan se on välillä hieman ehostaa!

   Kivaa syksyä sinulle!

 3. Oi! En edes tiennyt tuostakaan kisasta. Syksyllä tarkoitus aloittaa crossfit ja tulla tietty parhaaksi 😀 joten ehkä ensi vuonna tuonne showdowniin, kiva kun jaat tällasta! 🙂

  1. Heh, kiva että oli mieluinen jako 🙂 Suosittelen kyllä crossfittiä, rohkeesti vaan treenaamaan ja ens vuonna sit karsintaan mukaan! Mahtavaa syksyä sulle!

Kommentointi on suljettu.