fbpx

eevsku_decicions

Me kaikki tiedämme sen tunteen, kun pitäisi tehdä suuria päätöksiä. Päätöksiä, joilla on suuri vaikutus meidän elämäämme. Entä jos valitsenkin väärin? Entä jos olisikin kannattanut päättää toisin? Mihin tämä päätös johtaa?

Päätösten teko suurenee, mitä vanhemmaksi me tulemme. Lapsena päätökset ovat olleet paljon kiinni meidän vanhemmista ja muista auktoriteeteista. Teini-iässä päätökset liittyivät ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja kouluun. Sen jälkeen tulee kuvioihin opinnot, työt, perhe ja muu tulevaisuus. Mihin suuntaan menen? Mitä oikeasti haluan?

eevsku_decisions2

eevsku_decisions3Päätökset vievät elämäämme aina tiettyyn suuntaan. Joskus toki ihmiset päätyvät samaan pisteeseen täysin eri polkuja pitkin. Tämä tarkoittaa sitä, että aina on mahdollisuus muuttaa suuntaa ja päätyä uusille poluille, sekä sitä kautta haluaamaansa pisteeseen.

Olen aina jollain tapaa halunnut uskoa siihen, että kaikella on jokin tarkoitus. Kaikki valinnat, tapahtumat ja ihmiset ovat loppujen lopuksi aina tuoneet minulle jotain hyvää. Elämässä sattuu ja tapahtuu, niin hyvää kuin huonoa, mutta jokainen juttu opettaa. Kaikella on oma paikkansa ja kun intuitiota oppii kuuntelemaan ja seuraamaan, niin pääsee aina lähemmäksi oikeaa minää ja sitä mitä elämältä haluaa. Aika diippiä, mutta oikeasti – välillä olen joutunut tästä ajattelusta kauemmaksi, mutta se palaa joka kerta. Entistä vahvempana.

eevsku_decisions5

Elämässäni on tapahtunut paljon asioita, joita välillä on miettinyt niin, että olisi parempi jos niitä ei olisi koskaan tapahtunut. Onko se sittenkään niin? Olisinko tässä pisteessä ilman näitä tapahtumia? Olisinko näin vahva, päättäväinen ja itsenäinen? En usko. Niistä jokainen on opettanut, näyttänyt ja vienyt eteenpäin. Niiden avulla olen entistä vahvemmin tiennyt mitä elämältäni haluan ja ollut valmis tekemään asioita saavuttaakseni ne.

Mitään ei saavuta hetkessä, eikä myöskään muutokset tapahdu nopeasti, vaikka sitä kuinka haluaisi. Kaikelle on annettava aikaa ja uskoa sitkeästi yrittämisen tuottavan tulosta. Välillä on kirjaimellisesti mentävä kauas, jotta näkee lähelle. Omasta elämästäni esimerkkejä tästä on mm. kaksi kertaa ulkomaille muutto ja viime vuoden irtiotto fitness -kilpailemisesta. Olen itse aika äärimmäinen ihminen ja siinä on hyvät, sekä huonot puolensa. Olen valmis pistämään aina all in. Se on hyväksi kilpaurheilussa, mutta välillä liika suorittaminen on myös vienyt veronsa. Olen opetellut balanssia tämän asian kanssa ja pikkuhiljaa tullut siinä paremmaksi.

 

eevsku_decisions4

Olen oppinyt hyväksymään sen, että en saa kaikkea sormia napsauttamalla. Osaan katsoa nyt paljon pidemmälle, mutta elän silti hetkessä, nautin tekemisestä ja ”matkasta”, enkä pelkästä määränpäästä.

Joskus päätösten tekeminen on vaikeaa, mutta kun oikeasti kuuntelee itseään, se helpottuu. Mietin itse, että mikä tuntuu oikealta? Jos valitsen näin, mitä siitä seuraa? Mikä olisi toinen vaihtoehto? Jo pelkästään vaihtoehtojen punnitsemisesta tulee tiettyjä fiiliksiä ja tuntemuksia. Uskallan kuunnella näitä entistä tarkemmin ja luottaa toisaalta myös siihen, että välillä ne huonotkin päätökset kääntyvät lopulta hyviksi.

Olen viimeistä päivää ”bootcampillä” Jönköpingissä ihanassa seurassa ja upeissa maisemissa! Olemme olleet Eevin kanssa tällä viikolla viettämässä Nannan luona treenileiriä, ja meillä on ollut täällä mielettömän hyvä olla. Samanhenkisiä kun kaikki ollaan, niin meillä on vain niin helppo olla yhdessä. Positiivisuus, päättäväisyys ja itsenäisyys kuvaa ainakin meitä kaikkia. Treenit vedetään täysillä, työt tehdään tunnollisesti, eletään niinkuin opetetaan ja kuitenkin kaikki pilke silmäkulmassa. Love these girls.

<3

Eevsku

ps. Sportyfeel -haasteeseen osallistujat huom! En itse organisoi tai pysty vaikuttamaan Whatssapp -viesteihin, mutta kyselin asiasta ja hallinnoijalla on ollut teknistä ongelmaa. Kaikki eivät ole viestejä saaneet, mutta jokaiselle ne ovat kyllä tulossa. Kiitos kärsivällisyydestä! <3

EDIT:

Treenihaasteemme räjäytti pankin: yli 10 000 tilaajaa. Valitettavasti se räjäytti samalla Whatsappin. Osalta puuttuivat eilisen treenin ohjekuvat ja osa ei saanut ohjelmaa lainkaan. Jotta voimme varmistaa, että kaikki halukkaat pääsevät treenaamaan, tästä päivästä alkaen uusi harjoitus löytyy joka päivä osoitteesta @Sportyfeel (tai sportyfeel.fi/challenge).