fbpx

eevsku_blogi1

Me kaikki teemme virheitä ja se on vain hyvä asia. Niitä tekemällä ja itse tajuamalla sekä hyväksymällä me voimme oppia itsestämme ja toisista ihmisistä paljon lisää, jolloin elämästä tulee paljon mukavampaa. Samoja virheitä ei kannata toistaa uudelleen, vaikka varmastikin me kaikki olemme joskus myös sen tehneet.

Minun mielestäni on rohkeaa yrittää uudelleen. Jossain kohtaa voi toki olla hyvä todeta, että nyt tämä homma ei vain kannata ja silloin jatkaa johonkin aivan toiseen suuntaan. Mutta uskoisin, että parasta olisi ainakin katsoa kaikki kortit loppuun, ennen kuin tekee aivan lopullista päätöstä. Näin voi helpommin itse katsoa peiliin ja sanoa, että en pelkästään yrittänyt vaan oikeasti tein asioita onnistumisen eteen. Mokasin, mokasin ehkä jopa uudelleen, mutta sitten opin virheistäni ja kokeilin tehdä asiat eri tavoin. Jonkin ajan kuluttua voi huomata tämän kannattaneen. Kannatti olla rohkea.

eeevsku1

Olen itse antanut uuden mahdollisuuden monta kertaa niin urheilussa, työssä, opinnoissa kuin ihmissuhteissakin. Suurimmaksi osaksi ne ovat olleet kannattavia siirtoja, mutta osa on myös päätynyt ”huonoon” lopputulokseen. Kortit katsottiin näissä kuitenkin niin pitkälle, ettei tarvinnut jäädä miettimään, että olisiko sittenkin pitänyt vielä kokeilla? Entäs jos? Mitä jos olisin tehnyt näin tai noin?

En pidä jossittelusta, enkä menneisyyden pohtimisesta. Parasta on yrittää elää tässä hetkessä ja suunnitella tulevaisuutta – ei kuitenkaan liikaa. Ehkä välillä elän itse liiankin hetkessä, mutta toisaalta koen näin nauttivani elämästä eniten, sekä olen onnellisempi kuin koskaan ennen.

eevsku_blogi2

Annoin myös uuden mahdollisuuden itselleni fitness -urheilijana. Tiesin koko ajan viime vuonna, että se mahdollisuus tulee vielä, sillä en todellakaan ole katsonut kaikkia kortteja loppuun. Minusta ei ole vielä kaivettu täyttä potentiaaliani irti, enkä ole vielä pystynyt menemään peilin eteen ja sanomaan, että parempaan en pysty. Koska pystyn. Vaikka teen kyllä koko ajan parhaani, niin tiedän silti pystyväni vielä parempaan. En todellakaan ole valmis, eikä ole urheilijan uranikaan.

Onneksi annoin tämän mahdollisuuden. Matka kohti syksyn kilpailuja on opettanut minulle taas kerran todella paljon ja olen saanut löytää uusia puolia itsestäni. Olen myös saanut tämän matkan aikana elämääni ihmisiä, joita en välttämättä olisi muuten tavannut. Niistäkin olen erittäin kiitollinen.

Olen myös miettinyt tämän vuoden panostusta tähän kilpailukauteen ja on pakko sanoa, että voin olla ylpeä itsestäni. Olisi ollut sata ja yksi mahdollisuutta jättää tämä valmistautuminen kesken ja ottaa aikalisää. Kroppa ei aluksi meinannut toimia vielä kunnolla ja haasteita oli vaikka muille jakaa. Joka hetki päätin kuitenkin jatkaa. Päätin, että en nyt hitto vie anna periksi, oli lopputulos mikä tahansa. Tällä kertaa en ole kuitenkaan tehnyt tätä hampaat irvessä tai aivan zombina, vaan tietty balanssi elämässä ja hyvä fiilis ovat olleet matkassa mukana koko ajan.

happy_eevsku

Olen tehnyt aivan mielettömän ison duunin tämän kaiken eteen ja ollut parempi urheilija kuin koskaan aiemmin. Se olikin lupaus, jonka tein itselleni jo kaudelle lähtiessä. Olla niin hyvä urheilija, kuin ikinä voin. Olen panostanut enemmän treeneihin, ravintoon, lepoon, lihashuoltoon ja henkiseen hyvinvointiin. Tästä kaikesta olen äärettömän tyytyväinen ja nimenomaan myös siitä, että haluan voida sanoa katsoneeni kortit loppuun saakka.

Ja ei matka tähän lopu. Nyt on enemmänkin sellainen olo, että olen ”putsannut pöytää” ja pääsen pikkuhiljaa tekemään tätä taas vihdoin puhtaalta pöydältä. Syksyn kilpailukausi jatkuu toivon mukaan aina marraskuun puoliväliin MM -kilpailuihin saakka, jonne on tarkoitus saada paras kunto esille. Mutta joka tapauksessa matka jatkuu senkin jälkeen.

Eletään nyt kuitenkin hetki kerrallaan.

<3

Eevsku

6 kommenttia

 1. Tää postaus tuli mulle niin oikeaan saumaan! Oon alkanut tänä syksynä poistumaan mukavuusalueelta ja lopputuloksena on ollut hyvien juttujen lisäksi myös kiukkua ja pahaa mieltä, ei huvittais enää yhtään yrittää uudestaan. Mut pikku hiljaa, kun antaa mielen laantua, rohkeus palaa taas ja aion yrittää uudestaan niitäkin, joissa ekalla kerralla tuli mokattua. Ei tää oo niin vakavaa, sen tajusin luettuani sun kirjotusta!

  Kiitos blogistasi ja tsemppiä syksyyn <3

  P.s. Näin sut eilen kaupassa!

  1. Voi ihana Mona! Kiitos paljon kommentista ja mahtavaa kuulla, että tekstistäni oli apua.

   Missähän sä mut näit, varmaan Citykäytävässä heh? 🙂

   Kiitos paljon tsempeistä, samoin sinne!

   <3
   E

 2. Sun blogi on ihan huippu! Osaat kirjottaa niin hyvin ja kirjotat hyvistä aiheista. Ootan aina ihan innolla sun uusia postauksia! 🙂

Kommentointi on suljettu.