fbpx

brightopportunity_eevsku

Rakastan niitä hetkiä, jolloin voin vain pysähtyä alas miettimään. Pohtimaan elämää, ihmisiä ympärillä, kaikkea tapahtunutta ja tulevaisuutta. Saavutettuja ja vielä saavuttamattomia unelmia. Miksi teen juuri tätä mitä teen? Miksi tietyt ihmiset ovat ympärilläni? Osa ”vain käymässä” ja osa ikuisesti. Kaikella on paikkansa ja aikansa. Kaikella on tarkoituksensa?

Olen ihminen, joka elää hetkessä. Välillä varmaan liiankin, koska se myös aiheuttaa sen, että elän kaiken tunteella. Täysillä. Iän myötä toki olen alkanut miettimään asioita hieman pidemmälle ja olen myös ottanut järkeä tunne-elämisen rinnalle mukaan. Annan itsestäni paljon niille ihmisille, ketkä sen ansaitsevat. Tuen, autan, nauran, rakastan. Pistän toisen asiat tarvittaessa omani edelle ja osaan olla epäitsekäs. Kiltti. Hyväuskoinen. Kaikissa ja kaikessa on hyvää, niinhän sen on pakko olla! Vai onko?

Hyväuskoisia ja kilttejä ihmisiä käytetään myös hyväksi. Niin työelämässä, kuin ihmissuhteissa. Kuinka kauan se kiltteys ja hyväuskoisuus sitten kestää? Joskus liian kauan, mutta onneksi kaikesta oppii ja edelleenkin hyväuskoisuus kantaa eteenpäin – näissäkin kaikissa asioissa on oltava hyvät puolensa.

indigo_breakfast_eevsku

Joskus sitä yrittää pitää kynsin ja hampain kiinni asiasta tai ihmisestä, josta saa paljon vähemmän, kuin mitä itse antaa. Hetken aikaa tällainen toimii ja välillä tietenkin meneekin niin, että annat enemmän kuin saat. Mutta ei se toimi loputtomiin. Sellainen ei vain yksinkertaisesti ole tasapainossa.

Olen kokenut tämän asian itse monta kertaa, sekä esimerkiksi töiden kanssa tai ihmissuhteissa. On vaikea päästää irti, koska näet kuitenkin myös niin paljon hyvää ja se hyvä voikin hetkellisesti olla aivan superia. Mutta kun se ei anna sinulle mitään. Yleensä energia sen ympärillä on loppujen lopuksi negatiivista ja kuluttavaa. Kun tekee viimeisen ratkaisun irtipäästöstä, on olo helpottunut, onnellinen ja vapautunut. Hyvä fiilis jää väliin siltikin, ja huomaa, että se oli täysin oikea ratkaisu. On aika mennä eteenpäin. Elämässä sattuu ja tapahtuu, se on aivan normaalia. Kaikki muuttuu koko ajan.

hotelliindigo_eevsku

Nämä teemat ovat nousseet viime viikkojen aikana erittäin vahvasti pintaan. Hyvinvointi ja onnellisuus. Hyvyys. Ole hyvä ja saat hyvää. Älä pelkästään sano tai ajattele olevasi hyvä, vaan toimi oikeasti niin. Voit tehdä muutoksen juuri nyt. Poista viha ja negatiivisuus. Lähetä ympärillesi hyvää ja se heijastuu takaisin. Autetaan ja kannustetaan muita, se ei ole itseltä pois, vaan päinvastoin.

Luonteeni sotii vastaan välillä sitä, että urheilijana on oltava itsekäs. Itsekkyys ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tarvitsisi olla toisia kohtaan epäkunnioittava tai ilkeä. Ole itse se muutos, jonka haluat nähdä muissa.

<3

Eevsku

Postauksen kuvat ovat Hotel Indigosta Bulevardilta, jossa vietimme Nannan kanssa ihanan messuviikonlopun. En varmasti koskaan ole viihtynyt missään hotellissa näin hyvin. Ihanan fresh koko hotelli, todella mukava henkilökunta, hyvä aamiainen ja iso plussa höyrysaunasta ja ihanasta jooga -tilasta! Kiitos Hotel Indigolle meille tarjotuista kahdesta yöstä – me ostettiin vielä itse kolmas ihan vaan siksi, että ei vielä maltettu sieltä lähteä pois. Tänne on päästävä uudelleen!

Total
34
Shares