fbpx

relax_eevsku

*Kilpailun yhteistyössä Tempur

Usein puhutaan siitä, että kohtele muita, kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. Oletko miettinyt, miten itse kohtelet itseäsi? Oletko yhtä hyvä itseäsi kohtaan, kuin millaista kohtelua muilta odotat itsellesi? Kohteletko itseäsi yhtä hyvin, kuin mitä toivoisit parhaalle ystävällesi? Jos et, niin nyt on aika tehdä siihen muutos.

Itse olen herännyt tähän ajatteluun ensin sen kautta, kun huomasin välillä puhuvani itselleni hyvinkin negatiivisesti. Koskaan ei ollut tarpeeksi hyvä ja usein vähättelin omaa tekemistäni. En aina ole ollut näin vahva uskomaan itseeni tai tekemisiini, vaan olen opetellut sitä aivan tietoisesti. Olen opetellut olemaan armollisempi ja tunnistamaan negatiiviset sävyt ajattelustani. Pusken toki edelleen itse itseäni eteenpäin ja ajatuksen voima on tässä äärettömän suuri, mutta palaute itselleen ei tarvitse olla negatiivista siltikään. Kaiken voi käydä myös positiivisen kautta. Jos on epäonnistunut, on siinäkin aina jotain hyvää! Ainakin on oppinut lisää ja ensi kerralla menee jo paremmin. Tämä pätee aivan kaikkeen.

relax_eevsku2

Ajatusmaailman muuttamisen lisäksi kannattaa itseään kohdella hyvin myös konkreettisemmin. Tämä tarkoittaa omalla kohdallani ainakin juuri terveellisiä elämäntapoja ja yleisestikin sellaisia asioita elämässä, jotka tekevät minulle hyvää. Terveellinen ravinto ei ole tylsää tai pahanmakuista – päinvastoin! Liikkuminen puolestaan on taas meille luonnollinen asia, joka pitäisi olla kaikille itsestäänselvyys. Se ei aina todellakaan tarkoita älyttömiä treenimääriä, vaan sellaista liikuntaa ja liikettä, josta tulee hyvä olo ja jonka avulla kroppa ja mieli pysyvät virkeämpinä. Ruokavaliolla ja treenillä voi saada aivan mielettömiä vaikutuksia terveyteen, sekä fyysiseen, että psyykkiseen.

Näiden lisäksi yksi tärkeimmistä, jollei tärkein asia, on lepo. Puhun tästä usein, mutta sitä ei voi liikaa korostaa. Varsinkin kunnianhimoiset ja yritteliäät ihmiset lepäävät usein liian vähän, ja tuloksena voi olla uupuminen. Itsekin ajattelin aikaisemmin, että eihän minulle niin voisi käydä. En voisi väsähtää, koska vain päätän niin! Mutta toisin kävi. Kroppa ja mieli ei ihan kaikkea kestä kuitenkaan. Liika on liikaa, ja joskus sillä vähemmällä tekemisellä voisi saada parempia tuloksia.

relax_eevsku3

Yksi ”salaisista aseistani” on ollut jo pitkään nukkuminen. Niin tylsältä kuin se kuulostaakin, niin minä todellakin panostan uneen ja siitä en tingi. Joskus toki on tilanteita, kun on pakko joustaa tai unet jäävät vähäisemmäksi, mutta kaikki läheiseni tietävät kyllä kuinka tarkka olen unesta. Menen ajoissa nukkumaan ja nukun mahdollisuuksien mukaan niin pitkään kuin nukuttaa. Pyrin menemään nukkumaan aivan viimeistään klo 23 ja heräilen 8 aikaan. Nukun siis 9 tuntia aina kun vain siihen on mahdollisuus.

Olen aina nukkunut hyvin ja se on varmasti yhtenä osatekijänä menestymiseen sekä urheilussa, töissä, että koulussa. Palautuu paremmin, jaksaa paremmin ja kehittyy paremmin. Jaksan olla energinen ja iloinen, treenit kulkee ja keskittyminen on parempi töissä ja opinnoissa. Uni on yksi ensimmäisistä asioista, joihin kiinnitän huomiota myös asiakkaideni kanssa ja luentoja pitäessä. Se on minusta kivijalka koko hyvinvointiin.

Unenlaatu on vielä tärkeämpää, kuin unenmäärä ja siihen aloin kiinnittämään enemmän huomiota muutama vuosi sitten. Olin erittäin onnekas saadessani urheilijana tuen Tempurilta* ja voin sanoa nukkuneeni entistä paremmin, kun on oikeasti hyvä sänky, tyyny ja peitto. Aivan ensimmäisenä uusiksi pistin tyynyn, sen jälkeen tuli petari, sitten peitto ja vasta reilu vuosi sitten koko sänky. Nukunkin kaikkein mieluiten aina omassa sängyssäni, sillä se on kyllä parasta ikinä (sen voivat myös ystäväni todistaa hah)!

relax_eevsku4

Milloin olet itse viimeksi päivittänyt omaa uniergonomiaasi? Sillä voi olla huomattava vaikutus yöuniisi, jolla on taas erittäin suuri vaikutus hyvinvointiisi. Tulevan viikonlopun  I love me -messuilla on mahdollisuus käydä tutustumassa näihinkin asioihin ja messujen kunniaksi pistetään vielä kilpailu pystyyn, jossa voit voittaa itsellesi uuden tyynyn Tempur -valikoimasta.

Käy tekemässä tyynyn valintakoe* ja kommentoi alle tulos – valitsen itselleen uuden tyynyn saajan maanantaina 19.10!

Tule myös kuuntelemaan haastatteluni Tempurin pisteelle nyt lauantaina 17.10 Helsingin Messukeskuksessa osastolla 6 K 149 klo 14. Minut löytää myös ainakin klo 12 Street Workout -pisteeltä. Tulkaa messuilemaan, en malta itsekään odottaa kuinka paljon siellä on varmasti katsottavaa!

Ja messuliput itselleen ja ystävälleen voitti Andi. Kiitos kaikille ihanista kommenteista, jos voisin niin antaisin liput jokaiselle <3 Jaan vielä Instagram ja FB seuraajilleni huomenna muutamia lippuja, pysy kuulolla!

<3

Eevsku

Kuvat Eevi

Ripset No1 Health & Beauty Clinic

Total
35
Shares

71 kommenttia

 1. Mukavan oloinen kirjoitus. Kunnes… Koko juttu täysi mainos. Melko taitavasti tehty, täytyy myöntää. Kumpi kirjoitti oikeasti, sinä vai Tempur? Heräsi epäilys, että mahtaako nukkuminen ollakaan noin tärkeässä roolissa. Tuli melko huijattu olo. Voisit laittaa heti jutun alkuun, että kyseessä on ”kaupallinen yhteistyö” eli mainos. Tuleeko seuraavaksi kirjoitus matkailusta, joka on yllättäen casino euron mainos?

  1. Moikka Madde!

   Ymmärrän hyvin pointtisi, mutta ymmärrät myös varmaan sen, että blogit pyörivät sen vuoksi, että me teemme tätä työksemme. En koskaan kirjoita kuitenkaan mitään pelkästään sen takia, että minulle siitä maksetaan tai olen jonkun tuotteen saanut. Blogiani lukevat voivat luottaa 100% siihen, että kaikki tekstit ovat suoraan omaa mielipidettäni ja teen yhteistyötä vain yritysten ja brändien kanssa, joiden takana voin seisoa täysin.

   Mutta kiitos kommentista ja pyrin merkkaamaan kyllä yhteistyöt aina selkeästi, jotta kenellekään ei tuollaista oloa tulisi 🙂

   Kivaa viikonloppua!

   -E

 2. Tempur CLOUD tuli miulle ja kuvaus kuulosti mitä mahtavimmalta 😀

 3. Tempur cloud tai ombracio molemmat. Hyvä, etten ole ainut joka tarttee 9 h unia! Välillä tuntenut itteni oudoksi aikuiseksi kun 7-8 h ei riitä vaikka se muille riittää. Lisäks haluan myös panostaa säännölliseen rytmiin, tää pidetty myös välillä tiukkapipoisuutena. Onneks itsenä kuuntelu kannattaa eikä muiden mielipiteiden mukainen eläminen!

 4. Tempur Millennium Medium, tuonko sais! oi! juuri heräsin 10 tunnin yöunilta 😉 harvinaista herkkua ja vielä arkena!

 5. Tuloksena kaksi yhtä hyvää vaihtoehtoa:

  TEMPUR CLOUD
  tai
  TEMPUR OMBRACIO

 6. Tempur Millennium Medium!
  Olispa luksusta saada kunnon tyyny 🙂

 7. Tempur millenium small 🙂 sellaisen kun saisi, kuvaus osui nappiin..

 8. Tempur Cloud. Kerran kaverilla yökylässä sain nukkua Tempurin tyynyllä, ja yllätyin kyllä ihan täysin, miten kunnollinen tyyny voi vaikuttaa unenlaatuun, niskojen jäykkyydestä nyt puhumattakaan! Ei ole mitään ihanampaa kuin herätä aamulla hyvin levänneenä ja ilman, että niskat ovat aivan jumissa 🙂

 9. Tempur original small tuli tulokseksi, se olisikin kyllä unelma! 🙂

 10. Tempur cloud! Mahtava kirjoitus, tykkään kirjoitustavastasi paljon 🙂 Mukavaa viikonloppua!

 11. Tempur original small! Tulisi kyllä tarpeeksi, nimimerkillä joka aamu päänsärkyyn heräävä :/

 12. Tempur millenium medium.

  Mulla on itseasiassa jo tempur -tyyny, petari ja sänky, mutta tätä tyynymallia ei ole ja uskoisin sen olevan sopivampi.

  Tempuria voittanutta ei ole!

 13. Tempur Millennium Small oli testin tulos. Olisi kyllä lottovoitto tällaiselle niskavammaiselle, joka herää vähintään kolme kertaa yössä siihen että joku paikka on puutunut :/

 14. Tempur Millenium Medium 🙂
  Ihanaa että joku puhuu riittävän unen ja levon puolesta! Lepäämisen vaikutuksen huomaa yleensä vasta kun on jo vetänyt liian pitkään puolivaloilla…

 15. Tempur cloud. Kuvaus kuulosti kyllä itselleni juuri täydelliseltä 🙂

 16. Heräilen nykyään monesti yön aikana. Se häiritsee kyllä valtavasti unen laatua. Unen katkettua tulee lisäksi sitten helposti mentyä ”varoiksi” vessaan jne, jotta sitten varmasti saa uudestaan unen päästä kiinni. Ehkä olisi aika kokeilla, mikäli se unen laatu tulisikin petivarusteiden laadun kautta. Tyynykseni kone valikoi Tempur Original Mediumin.

 17. Testissä napsahti kohdalle Tempurin Original Medium. Tyynyn hommaaminen olisikin ajankohtaista.

 18. Moikka Eevsku!
  Oot todella hyvä kirjoittaja ja blogiasi on aina mukava lukea 🙂
  Ja olet muutenkin todella ihana ihminen ja niin motivoiva! 🙂

 19. Mulle tuli tempur cloud tai tempur breeze medium.

  Tämä oli hyvä kirjoitus ja sai taas ajattelemaan, että voisi itsekkin panostaa uneen paremmin. Omaksi ja muiden harmiksi (ja iloksi joskus) olen levoton nukkuja ja aina ollutkin. Pyörin, hyörin, höpötän ja kävelen unissani paljon. Parhaimmat unet mulla ikäväkseni tulee silloin kun univelkaa on jo sen verran, että valot sammuu heti kun vaan pääsen makuulte ja en liikahdakkaan yön aikana.

 20. Tempur Millennium Medium oli mun tulos. Mulla onkin kyljellä nukkujan tempur tyyny, mutta vois kokeilla tuollaista joka sopii myös selkä-nukkujalle 🙂

 21. Tempur Millenium Medium! Oih ja Voih -Ihanat unet saisi varmasti 🙂

Kommentointi on suljettu.