fbpx

iloveme_eevsku2

Yhteistyössä Messukeskus*

Wau mikä viikonloppu. Monella tapaa! Olin odottanut I love me -messuja jo pitkään, koska tiesin edellisten vuosien perusteella niiden olevan aivan ihanat. Enkä pettynyt tälläkään kertaa! Nyt sain vielä olla mukana VIP -bloggaajana, jolloin pääsin tutustumaan paremmin yritysten tarjontaan. En siis varsinaisesti ollut millään pisteellä messujen aikana, mutta ohjelmaa riitti silti runsaasti!

Perjantaina kävimme Nannan kanssa ainoastaan pyörähtämässä illalla messualueella ja hieman kartoittamassa, mitä kaikkea siellä oikein. Lauantaina aamusta olikin vuorossa jo ohjelmaa. Ensimmäisenä Tangle Teezerin osastolla, jossa pääsin Lettikirjan tekijän Matti Airolan letitettäväksi. Upealla letillä olikin sitten kiva suunnata Suomen Street Workout:in pisteelle hieman temppuilemaan ja viettämään aikaa jutellen mukavien ihmisten kanssa. Suomen Street Workout pyrkii saamaan ihmisiä kiinnostumaan lisää ulkona treenaamisesta ja näin saamaan myös lisää näitä ulkotreenipaikkoja eri paikkakunnille. Kannattaa muuten ehdottomasti selvittää, missä päin omassa kunnassa löytyy näitä ulkotreenipaikkoja!

_MG_6033

_MG_6000

Kiitos pari kuvaa temppuilustani napanneelle Mikko Pekkariselle

Mukavia ihmisiä nämä messut ovatkin aina pullollaan ja eniten käteen viikonlopulta jäikin upeista keskusteluista ja tapaamisista! Samanhenkiset ihmiset kokoontuvat ja saavat jakaa yhteistä intohimoa. Jokaisen päämäärä voi olla erilainen, mutta meitä yhdistää yksi iso asia – haluamme voida paremmin! Monet tulivat varmasti myös hyvien messutarjouksien perässä, mutta eniten näistä messuista saa nimenomaan henkisellä puolella. Fiilis vahvistuu siitä, että on oikeilla jäljillä. Hyvinvointi on päivän sana.

Minua pidempään seuranneet tietävätkin, että puhun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta. Vaikka itse panostankin kilpaurheiluun ja vielä tällä hetkellä lajiin, josta voisi ajatella sen olevan kaukana hyvinvoinnista, niin olen mielestäni onnistunut hyvin tuomaan omaa näkemystäni esille ja tällä asenteella päässyt myös koko ajan lähemmäksi omia isoja unelmiani. En ole vielä lähelläkään siellä missä haluan, mutta koko ajan lähempänä.

iloveme1_2015

iloveme_eevsku4

Lauantaina pääsin myös haastateltavaksi Tempurin osastolle, jonka jälkeen suuntasimme syömään lounasta. Ruokailut ovat keskustelujen jälkeen varmasti hienoin osa näitä messuja, sillä tiedät saavasi oikeasti ravintorikasta ja hyvää ruokaa! Tällä kertaa tuli syötyä eri pisteillä – quinoa -lautanen pariinkin otteeseen, Puhdistamon uutta raakajäätelöä ja smoothieta, sekä ihania erilaisia raakaherkkuja Foodinin osastolta. Sieltä sain myös mm.uusia lemppareitani, kristallisoituja inkiväärejä mukaan, jotka menikin sunnuntai-iltana hotellilla jälkiruoaksi. Nam!

Sunnuntai oli hieman rauhallisempi päivä aikataulujen suhteen ja ehdin vähän kiertelemäänkin osastoja. Tosin siltikin tuntuu, ettei ihan kaikkea kyllä todellakaan ehtinyt nähdä! Sunnuntain kohokohdat olivat Cryo -kylmäkaapin testaus Haikon kartanon pisteellä (tästä kerron kyllä lisää myöhemmin, jos ja kun pääsen enemmän testailemaan) ja Kylli Kukkin pitämä Shanti -jooga Joogafestivaali -alueella. Rakastan joogaa, mutta olen kyllä laiminlyönyt sen harjoittelua aika runsaastikin lähiaikoina. Eilinen vahvisti oloani taas siitä, että jooga on otettava omaan harjoitteluaikatauluun taas mukaan. Se tekee hyvää fyysisesti, mutta myös ennen kaikkea henkisesti.

Viikonloppu ei olisikaan voinut päättyä paremmin, kuin ihanan Kristan pitämään Yin -joogaan, saunaan ja hyviin yöuniin Hotelli Indigossa. Kerron teille hotelliviikonlopustamme vielä hieman lisää pian, sen verran kivaa meillä siellä oli! Viikonloppu herätti muutenkin niin paljon ajateltavaa, että ihan kaikkea en tähän yhteen tekstiin saa tiivistettyä.

iloveme_eevsku

Kiitos I love me, kaikki ihanat mukana olleet ihmiset ja varsinkin te, kenen kanssa pääsin juttelemaan! Ensi vuonna nähdään aivan varmasti.

<3

Eevsku