fbpx

acofinland_eevsku

Yhteistyössä ACO Finland*

Lupasin palata tähän ihonhoitoasiaan loppukuusta. Myönsin kuun alussa (linkki tuohon tekstiin), että oma ihonhoitoni on ollut välillä aika toissijaista. Kyllä toki aivan perusasiat ovat olleet jollain tapaa hallussa, eli siis esimerkiksi meikin olen aina pessyt pois kunnolla, jos sellaista iholleni olen päivän aikana pistänyt. Mutta kun en läheskään aina meikkaa ja välillä olen sitten kokenut suihkussa pelkän veden riittävän. En sentään ole kasvojani lähtenyt perussaippualla pesemään, mutta olen nähnyt ja kuullut näitäkin paljon, et kai sinä ole yksi heistä, hah? Nimittäin siinä vasta iho kuivuukin. Riippuu toki paljon saippuasta.

Tähän saakka ihonhoitoni oli perustunut siis lähinnä siihen, että pesin kasvoni käydessäni suihkussa tai jos niissä oli meikkiä. Treeneissä hikoiltuani olen tietenkin myös aina pyrkinyt ainakin huuhtelemaan kasvoni mahdollisimman pian jälkeenpäin, sillä silloin on ainakin vaarana ihohuokosten tukkoutuminen hiestä ja liasta. Välillä kun tulee esimerkiksi pyörittyä (kirjaimellisesti) treenisalien lattioilla, esimerkiksi harjoitellessani vapaaohjelmaani.

ACO_eevsku2

ACO_eevsku3

Mutta tosiaan, otin ”haasteen” vastaan ja aloin tekemään ACO:n 3-step ihonhoitorutiinia päivittäin, aamuin illoin. Voi että se kuulosti alussa raskaalta! Ensin puhdistusvaahto, sitten kasvovesi, seerumit (kasvoille ja silmänympäryksiin) ja vielä voide päälle. Aamulla kevyempi ja illalla hieman kosteuttavampi. Miten ikinä oppisin tekemään tämän niin, että se ei tuntuisi kovin vaivalloiselta?

No opinhan minä! Kuten itse puhun aina terveellisten elämäntapojen opettelusta, että se ottaa oman aikansa, ennen kuin se tuntuu helpommalta ja tulee kuin itsestään, niin sama on tietenkin tässäkin asiassa. Toki kuukausi on vielä aika lyhyt aika, mutta nyt jo kasvojen ihon hoitaminen on minulle asia, josta nautin. Olen suhtautunut asiaan eri tavalla. Miettinyt sen sijaan, että se tuntuisi vaivalloiselta sitä, että kuinka hyvä fiilis minulle ja varsinkin iholleni tulee sen jälkeen. Ja se fiilis tosiaan on hyvä! Pehmeä, puhdas ja fresh. Ilman hoitorutiinia tunne on sama kuin olisi jättänyt hampaat pesemättä.

Ihonhoitorutiini jää siis todellakin omaan arkeeni mukaan. Ei siihen mene kuin pari ylimääräistä minuuttia aamuun ja iltaan. Jos ei sen vertaa aikaa löydy muuten, niin kannattaa vaikka kokeilla some -lakkoa (instagram, facebook, snapchat) siihen hetkeen, kun pitäisi hoitaa itseään ja antaa aikaa omalle hyvinvoinnille. Vannon, että itseensä panostamisesta tulee paljon parempi olo!

ACO_Eevsku6

ACO_eevsku5

Ollaan valmiita haastamaan itseämme, ottamaan uusia tapoja opeteltavaksi, mutta vain vähän kerrallaan! Nyt keskityin tähän ja sain sen onnistumaan. Sen jättäminen arkeeni on nyt helppoa ja voin ottaa seuraavan haasteen vastaan. Mikä on oma haasteesi?

Edellisessä postauksessa oli kilpailu, jossa kolmelle onnekkaalle lähtee tuo ACO:n ihonhoitopaketti (puhdistus+kosteutus+lisäteho). Onnekkaat valitsin arpoen kommenteista ja ilmoitan heille suoraan henkilökohtaisesti voitosta! Kiitos kaikille kommentoijille. Moni olikin upeasti huomioinut nimenomaan ihonpuhdistamisen lisäksi ihonhoidossa ravinnon, liikunnan ja varsinkin suoliston hyvinvoinnin. Näistä voisin kirjoittaa jatkossa hieman tarkemmin lisää!

Lisätietoa ACO:n (linkki sivuille) tuotteista löydät heidän sivuiltaan. Tuotteita myydään vain apteekeissa.

Ihanaa perjantaita kaikille! Viikonloppuna postailen lisää, jos vain energiaa riittää vielä koulutuspäivien jälkeen. Olen nimittäin viikonlopun kouluttamassa Turussa. Ihan superia!

<3

Eevsku

Kuvat Nanna <3