fbpx

eevsku_adidas

Aloitin kirjoittamaan blogia yli viisi vuotta sitten lähtiessäni aktiviteettioppaaksi talveksi. Kirjoitin blogia siksi, että läheisteni ja ystävieni olisi Suomessa helpompi seurata elämääni kaukana Suomesta ja myös helpottaakseni omaa kuulumisten kertomista. Kirjoittaminen oli kuitenkin tuolloin hyvin satunnaista. Jatkoin kirjoittamista tullessani takaisin Suomeen kesällä 2011, jolloin aloitin myös parin vuoden tauon jälkeen keskittymisen urheiluun. Aloin kertomaan blogissani treeni- ja ravintojuttuja, sekä Vierumäelle kouluun päästyäni myös koulusta ja muusta elämästäni.

Pari vuotta ulkomailla lukion jälkeen ja vaikeat ajat ihmissuhteissa olivat haastavia, mutta ne tekivät minusta vahvan. Ne näyttivät, että pystyn halutessani mihin tahansa. Kirjoittaminen oli minulle aluksi vain tapa purkaa ajatuksiani, mutta pikkuhiljaa aloin huomaamaan myös ihmisten oikeasti seuraavan mitä kirjoitan. Aloin tykkäämään siitä, jos pystyin antamaan muille motivaatiota tai vinkkejä hyvinvoinnin löytämiseksi. Samoihin aikoihin kiinnostuin aivan älyttömästi ravitsemuksesta ja sen vaikutuksista terveyteen, suorituskykyyn ja mieleen. Tästä on nyt neljä vuotta ja nuo samat ajatukset edelleen vain vahvistuvat päivä päivältä.

Alkuvuonna 2012 sain ensimmäisen yhteistyökumppanini, joka lähti tukemaan matkaani kohti ensimmäisiä Fitness SM- kilpailujani. Pääsin ensimmäiseen superfood -urheilijatiimiin ja muistan edelleen meidän ensimmäisen tiimipäivän hyvin selkeästi. Tämä yhteistyö muutti paljon, sillä ensinnäkin se toi lisää sisältöä ja aktiivisuutta blogiini, sekä myös minulle lisää tietoa ja inspiraatiota ravitsemuksesta. Aloin huomaamaan, että tämä on minun juttuni, mutta tuolloin ei vielä todellakaan voinut edes uskoa, että tästä kaikesta voisi tulla ammatti.

Unelmani on ollut aina saada olla ammattiurheilija. Yksi hienoimmista asioista, mitä bloggaaminen on minulle voinut antaa on se, että tuo unelmani on oikeastaan vihdoin täällä. Bloggaaminen on mahdollistanut sen, että minulla on enemmän aikaa käyttää treeneihin, palautumiseen ja lihashuoltoon. Pystyn suunnittelemaan aikatauluni urheilijan elämäni ympärille. Bloggaamista voin tehdä missä ja milloin tahansa. Lisäksi se harvoin edes tuntuu työltä, koska rakastan kirjoittamista. Toki teen myös urheilun ja bloggaamisen lisäksi edelleen kouluttamista ja luennointia, mutta ne eivät myöskään kuormita minua liikaa.

likeagirl-1

Elän ja hengitän urheilua, mutta minulle on myös erittäin tärkeää hyvinvointi. Minulle on tärkeää, että minä ja läheiseni voivat hyvin. Opin koko ajan lisää ja tiedonjanoni tuntuu loppumattomalta. Välillä onneksi tulee kuitenkin kausia, jolloin maltan edes hetken hengähtää ja vain ”tyytyä” siihen hetkeen. Haluan kuitenkin koko ajan haastaa itseäni lisää ja en ikinä jää paikoilleni vaikeistakaan tilanteista huolimatta.

Viime viikkoina on tapahtunut paljon. Niin hyvässä, kuin valitettavasti pahassakin. En ala henkilökohtaisia asioita sen enempää avaamaan, mutta onneksi kaikki alkaa nyt selkenemään. Ajatukset ja mieli kirkastuu pikku hiljaa ja huomaan taas olevani entistä vahvempi. Kirjoitin alkuviikosta, kuinka tuntuu siltä kuin pääsisi aloittamaan uuden kilpailukauden puhtaalta pöydältä. Se pitää edelleenkin paikkaansa, mutta nyt sen lisäksi tuntuu siltä, että pääsen aloittamaan kaiken puhtaalta pöydältä. Tiedän entistä paremmin, mitä oikeasti haluan ja ne kaikki tuntuvat nyt vahvemmin kuin koskaan aikaisemmin.

onnenkyyneleet_eevsku

Onnea – sä voitit.

Onnenkyyneleet valuivat perjantaina pitkin poskiani, kun aloin yhtäkkiä saamaan onnitteluviestejä joka puolelta. Tiesin, että The Blog Awardsit olivat käynnissä ja odotin tuloksia instagramin kautta. Vaikka olin tietenkin unelmoinut voitosta, en ihan rehellisesti ollut kuvitellut noin kovassa joukossa sitä saavani. En voinut uskoa sitä todeksi. Ettekä voi mitenkään ymmärtää, kuinka iso asia tuo minulle juuri nyt oli. Tämä tuli parempaan hetkeen, kuin se olisi ikinä ennen voinut tulla.

Blogini valittiin siis perjantaina vuoden parhaaksi Sport -blogiksi ja tuo on niin älytön kunnia, että edelleenkään en sitä tajua. Se antoi minulle parhaan palkkion tästä työstä, mitä voi saada. Blogeja on nykyään niin paljon ja on vaikea erottautua, sekä saada oma vankka lukijajoukko. Alusta saakka olen vain pitänyt oman tyylini ja tehdä nimenomaan minun näköistäni blogia. Se on kannattanut.

sportblog_eevsku

Vaikka blogini olen aloittanut ja kirjoittanut aina täysin yksin, niin viimeisen reilun vuoden aikana olen saanut myös apua ammattilaisilta, joita ilman en tässä olisi. Tietenkin kiitos kuuluu ensisijaisesti teille lukijoille, sekä yhteistyökumppaneilleni, mutta myös erittäin suuri kiitos kuuluu rakkaille ystävilleni, perheelleni ja kaikille ketkä ovat blogini kanssa auttaneet. Kiitos rakkaat Stella, Mikko, Eevi. Kiitos Toni ja Anna.

Fitnessin Suomen mestaruus jäi tältä vuodelta saamatta, mutta tämä tuntuu jopa tässä hetkessä paremmalta voitolta. Motivaatio kasvaa kaikkeen entisestään ja haluan kirjoittaa teille entistä parempaa blogia, sekä tietenkin olla entistä parempi urheilija! Kiitos kun olette mukana <3

Kaikella on tarkoitus.

Kiitos.

<3

Eevsku

Tämä teksti oli kuorrutettu blogini matkan varrella otetuilla kuvilla. Ensi viikolla tulossa paljon freshiä tarinaa ja kuvaa!

 

Total
148
Shares

13 kommenttia

 1. Etkö käynyt ostamassa mekkoa gaalaan ainakin snapchatin perusteella? 🙂 vai oliko se jonnekkin muualle.. Paljon onnea voitosta 🙂

  1. Heh – kävin Polhem PR -toimistolla hakemassa mekon ja gaalaan olin menossa, mutta tilanteet vaihtuvat elämässä välillä hyvinkin nopeasti 🙂 Harmi kun en ollut paikalla, mutta ensi kerralla sitten!

   Kiitos <3

 2. Onnea aivan hurjan paljon<3 Niin ansaittu voitto! Blogisi on aivan ihana<3

 3. Minkä merkkistä mysliä syöt?
  En oo oikein löytäny mitään sellasta ”terveellisempää” versioo..?

  1. Moikka Essi!

   Harvoin tulee syötyä mysliä. Voisin ehkä kaupasta valita jonkin mahdollisimman vähäsokerisen, eli katso ravintosisällöstä että sokeria on aivan maksimissaan 10g sadassa grammassa. Tai sitten tee mysliä itse, esim kaurahiutaleista, pähkinöistä, siemenistä… 🙂

   -E

 4. Onnea voitosta 🙂
  Well done:)
  Senmosta kyselisin et ku katoin snapchatistä sun reissu juttuja ja lentoruokailuihin laitoin huomiota 😀 ni voisitko vähän kertoo et mitä niis pusseissa oli ja mistä semmosia saa?
  Ite oon kans piakkoin lähdössä reissuun ja lentoruokailut aiheuttaa päänvaivaa 🙂

Kommentointi on suljettu.