fbpx

spartan_eevsku

Kirjoitin tästä samasta aiheesta viime kesänä ja heräsikin paljon kiinnostusta. Lopussa uudelleen tarjous Spartan PT -kurssille osallistumisesta – kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Viime vuosina liikunta-ala on kasvanut ja erilaisia koulutuksia ja kursseja on tullut tarjolle todella paljon. Tarjontaa on niin paljon, että on varmasti välillä vaikeaa löytää juuri itselleen sopiva koulutus. Minusta on hienoa, että alalle on paljon kiinnostuneita ja ihmiset haluavat kouluttautua ja auttaa muita löytämään hyvinvointia ja liikunnaniloa.

Itse en ole käynyt mitään PT-kurssia tai koulutusta, mutta minulla on 3,5 vuotta takana liikunta-alan koulutusta ammattikorkeakoulussa. En voi vielä sanoa olevani liikunnanohjaaja AMK, koska opinnäytetyöni on tekemättä, mutta voin sanoa opiskelleeni alaa AMK -tasolla ja erikoistuneeni urheiluvalmennukseen. Lisäksi olen kouluttanut itseäni muissa erilaisissa koulutuksissa kuten NLP Practitioner, Spartan Kettlebell, Ido Portal Movement X & Handbalancing ja Crossfit Level 1, käynyt myös kuuntelemassa maailmankuuluja valmentajia kuten Charles Poliquin ja Layne Norton – kuitenkaan näistä mikään ei tee minusta parempaa valmentajaa. Arvostan koulutusta ja minusta on hyvä, että ihminen on kiinnostunut viemään osaamistaan eteenpäin, oli ala sitten mikä tahansa. Koskaan ei pitäisi jäädä junnaamaan paikalleen, vaan koko ajan on kehityttävä. Koko ajan on haluttava tietää lisää ja osattava enemmän. Mutta se ei pelkkiä kirjoja lukemalla myöskään onnistu, on oikeasti tehtävä asioita, on mentävä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ja on pakko uskaltaa myös tehdä virheitä.

Joskus kokemus ja käytännön osaaminen menee opiskelun edelle, mutta jos löytyy molempia, olet erittäin vahvoilla. Olen itse aloittanut ohjaamaan ensimmäistä kertaa jo yli 10 vuotta sitten, ensin voimistelun ja lasten liikunnan parissa, sen jälkeen mm. ulkomailla matkatoimiston aktiviteeteissa, ryhmäliikunnassa ja sen jälkeen enemmän yksilöohjausta, urheiluvalmennusta, koulutuksia ja seminaareja. Kaikkein eniten olen oppinut tekemällä. Sen päälle on ollut ”helppoa” rakentaa lisäosaamista kouluttautumalla. En koskaan ole ajatellut olevani valmis. Enkä koskaan tule olemaankaan. Olen tyytyväinen ja haluan olla tällä hetkellä niin hyvä kuin mahdollista, niillä taidoilla ja tiedoilla mitä minulla on. Mutta haluan koko ajan myös kehittyä ja tulla entistä paremmaksi.

Tänä vuonna olen ollut ensimmäistä kertaa kouluttamassa PT -koulutuksessa, mutta sellaisessa, mikä mielestäni eroaa aika paljon muista tällä hetkellä tarjolla olevista. Spartanilla olen muutenkin ollut vetämässä koulutuksia ja seminaareja, joten olin mielelläni myös mukana rakentamassa heidän ensimmäistä PT -kurssiaan viime keväänä.

Katso koulutuksen uusi esittelyvideo:

Koulutuksessa painotetaan siis toiminnallisuutta, jonka puolesta liputan suuresti itsekin. Teen toki itsekin treeniä myös välillä kuntosalilla, mutta painotus ja pohja on toiminnallisessa harjoittelussa. Tämä koulutus antaa nimenomaan loistavan kokonaisuuden hyvän toiminnallisen pohjan rakentamiseen – sekä hyvinvointia lisäämään, kuntoutukseen, liikunnan ilon löytämiseksi ja myös huippu-urheilijoille. Itse koulutan yhden viikonlopun, jossa käydään läpi oman kehonpainolla treenaamista (bodyweight training) ja lisäksi puhun ravinnosta. Muina viikonloppuina aiheina ovat mm. levytankotekniikat, kahvakuula, kehonhuolto, henkinen hyvinvointi, fysiologia ja yrittäjyys.

Tätä PT-koulutusta voin suositella todella lämpimästi. Nyt sinulla on aivan huipputilaisuus päästä vielä koulutukseen mukaan (vain muutamia paikkoja keväälle 2016 jäljellä) ja erikoishintaan 2400e sis alv. (norm.2600e). Maksun voit suorittaa 1-12 erässä.

Pääset koulutukseen tähän erikoishintaan 15.12 saakka ilmottautumalla sähköpostiini Ilmottaudu pian ja hanki itsellesi tai rakkaallesi paras joululahja! Koulutus alkaa helmikuussa 2016. Sähköpostitse mahdollista saada myös lisätietoja, jos et jotain tietoa löytänyt täältä.

Nähdään koulutuksessa ensi keväänä!

<3

Eevsku

Total
75
Shares

4 kommenttia

 1. Mä oisin halunnu spartanin pt koulutukseen mutta niitä järjestetään harmillisesti vain turussa.. 🙁 Onkohan tulevaisuudessa koulutuksia tulossa myös muihin kaupunkeihin?

  1. Moi Tuija!

   Valitettavasti toistaiseksi koulutus on tosiaan Turussa (ja Kuwaitissa, heh :D). Katsotaan tuleeko tulevaisuudessa esimerkiksi Helsinkiin!

   Kiitos kiinnostuksesta ja toivottavasti olisi mahdollisuus matkustaa Turkuun koulutusviikonloppuja varten 🙂

   xx E

 2. Oih! Kuulostaa just mun jutulta. Olisimpa Suomessa niin osallistuisin varmasti. Toivottavasti tarjoatte kyseistä koulutusta vielä kevään 2017 jälkeen kun saan liikunnan opettajan tutkinnon valmiiksi ulkomailla. Kiitos muutenkin huippu blogista ja tsemppiä sulle!! 🙂

  1. Moi Emilia!

   Kiva kuulla! Uskoisin aika varmasti, että jossain muodossa tarjoamme koulutusta reilun vuodenkin päästä. Eli sitten silloin vaan mukaan! 🙂

   Ihanaa aikaa ulkomailla!

   xx E

Kommentointi on suljettu.