fbpx

beach_dubaieevsku

Viikko takana auringon alla. Viimeinen päivä on mennyt ottaessa aurinkoa ja fiilistellessä mennyttä viikkoa. Tämä matka tuli tarpeeseen jopa enemmän kuin itse tajusin.

Olen puhunut aika avoimesti vastoinkäymisistä urheilu-urani suhteen ja varmasti rivien välistä on myös voinut lukea vastoinkäymisistä muussa elämässä. Kirjoitan niistä siksi, että en halua antaa liian ruusuista kuvaa. Kenenkään elämä ei ole koko ajan ruusuilla tanssia! Ei vaikka kuinka yrittäisi sellaista kuvaa antaa ulospäin. Kyllä kaikkien elämässä tapahtuu, tietenkin vain kyse on eri asioista ja toiset kokevat ne eri mittakaavassa.

Mielipiteitä satelee ja saakin sadella, kun on pistänyt itsensä ja oman elämänsä esille. Täytyy kuitenkin muistaa, että me kaikki olemme erilaisia, eikä voi tietää miten joku muu näkee ja kokee elämän. Yritetään olla suvaitsevaisempia ja ymmärtää muita. Oppia ja inspiraatiota voi ottaa muista, mutta kannattaa keskittyä elämään omaa elämäänsä. Ei kadehtia muita tai käyttää aikaa muiden lyttäämiseen. Se aika ja energia kun on kaikki pois silloin omasta tekemisestä. Täytyy muistaa, että sitä saa mitä itse lähettää ulospäin.

beach_eevsku1

Tämän viikon aikana olen kasannut päätäni ja pistänyt asioita itselleni uusiin mittakaavoihin. Olen äärettömän kiitollinen ja onnellinen kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Olen saavuttanut jo paljon ja tehnyt asioita, joita olen halunnut. Edelleenkin sitä lopullista suuntaa etsii, mutta minulla ei ole mikään kiire. Sen olen nyt tajunnut. Turha kiire pois, aivan kaikesta! Niin urheilusta, työstä, kuin ihmissuhteistakin. Antaa kaiken mennä omalla painollaan.

Minulla on paljon tavoitteita ja unelmia, joita haluan saavuttaa, mutta en tiedä miksi niiden saamiseen minulla on aiemmin ollut niin kiire. Se on varmasti osakseen ajanut minua ylikuormitukseen ja tottakai vielä pieni kannustus ympäriltä on ruokkinut tätä. Urheilu ei tule koskaan täysin elämästäni katoamaan ja tällä hetkellä kilpaurheilu on minulle tärkeää. Se on osa minua. Tiedän, että se päivä tulee, kun voin katsoa taaksepäin ja olla tyytyväinen kaikkeen siihen panostamiseen, turhautumiseen, ilon ja surun kyyneleihin, käytettyihin tunteihin.. Rakkauteen urheilua kohtaan.

Teen tällä hetkellä joka tapauksessa elämässäni asioita, joista vasta pari vuotta sitten haaveilin. Kuinka paljon kahdessa vuodessa onkaan tapahtunut ja huomaa ajattelussa, että ikääkin on tullut lisää. Tuntuu, että on ollut sellainen kausi, kun muutoksia tapahtuu aivan äärettömän nopeasti. On vain elettävä mukana ja uskottava ”kaikella olevan tarkoituksensa”.

beach_Eevsku2

Täällä Dubaissa on ollut hauska muistella myös vuoden takaista kahden viikon reissuani tänne. Tulinhan käymään täällä, koska olin saanut työtarjouksen crossfit -salilta. Ensimmäisen viikon vietinkin crossfit -porukoissa ja kävin yhdet paikalliset kilpailutkin kisaamassa hah! Tuo kaikki tuntuu niin kaukaiselta, kun on tosiaankin tapahtunut niin paljon. Toisen viikon vietin pikkusiskoni kanssa lomaillen ja tein vaikean päätöksen olla ottamatta tuota työtä vastaan. Se ei vain tuntunut siihen hetkeen vielä oikealta. Seurasin intuitiotani ja sydäntäni, vaikka se tuntui todella vaikealta.

Tuon fiiliksen seuraaminen kannatti ja vaikka olisi varmasti ollut myös huikea kokemus tuo työpaikkakin, niin olen kuitenkin mennyt tässä vuoden sisällä enemmän kohti omia unelmiani. Ne liittyvät vahvasti omaan urheilu-uraani, sekä haluun auttaa muita. Kirjoittaa blogia, innostaa ja inspiroida, valmentaa ja kouluttaa. Olen myös rakentanut pikkuhiljaa omaa nettivalmennusta, jonka toivottavasti saan viimeistään alkuvuodesta ulos. Mahdollisesti jo ennen joulua tulossa jokin miniversio!

Kyllähän se välillä ketuttaa, kun kaikki tehty työ ja laitettu efortti ei täysillä aina näy ulospäin. Mutta ei pidä antaa sen häiritä. Täytyy ottaa pienempiä askeleita kerrallaan ja keskittyä olennaiseen. Tehdä niitä asioita joista nauttii – terveelliset elämäntavat, urheilu, itsensä kehittäminen, perhe, ystävät, matkustelu… Haluan rikkoa omia rajojani ja uskomuksiani. Ei ole mitään ”mikä ei olisi mahdollista”, jos vaan tarpeeksi haluaa. Ei kuitenkaan liikaa puskemalla, eikä varsinkaan huonolla energialla.

handstand_eevsku

Välillä on vaikea olla välittämättä muiden ajatuksista ja sanomisista. Tottakai ne vaikuttavat, vaikka onkin vahva ihminen ja osaa ajatella järjellä, että eihän tuo ihminen tiedä minusta tai elämästäni oikeastaan mitään! Silti on ”oikeus” tulla ääneen sanomaan turhia asioita. Tai ylipäätään arvostella muita. Vaikka positiivinen ja optimistinen ihminen olenkin, niin olen varsinkin nuorempana sortunut myös enemmän muiden asioiden puimiseen, arvosteluun ja myös kateellisuuteen. Kun tuon kaiken on jättänyt, olen tullut onnellisemmaksi. Arvostan äärettömästi ihmisiä, joiden ei tarvitse puhua muista pahaa ja levittää negatiivisuutta. Sellainen pyrin itsekin olemaan. Kenenkään toisen onni ei ole minulta pois, päinvastoin.

Olen opetellut myös elämään niin, ettei koko ajan odota jotain, jolloin elämä ”olisi vihdoin parempaa”. Mukavampaa työtä. Uutta rakkautta. Timmimpää kroppaa. Hienompaa asuntoa. Etelänmatkaa. Haluan elää NYT, mutta olen kuitenkin valmis tekemään töitä sen eteen, että saavutan haluamiani asioita. Onnellinen tässä hetkessä, mutta kuitenkin halu mennä eteenpäin.

Paljon tunteita. Paljon naurua ja vähän itkuakin. Täysillä elämistä. Se on mitä itse haluan ja haluan jakaa myös muille,

<3

Eevsku

ps. Kerron lomastani vielä lisää ja tiedossa myös Dubai -vinkkejä sporttaajan näkökulmasta 🙂 Nämä ja tulevatkin matkakuvat on napannut ihana ystäväni Kanerva <3

8 kommenttia

 1. Sä olet hieno ihminen ja onneksi niin vahva, että kykenet jättämään huomiotta ainakin suurimman osan negatiivisista kommenteista. Ikävä kyllä julkisessa työssä on se surullinen puoli, että kritiikkiä tulee ja sitä tulee myös niiltä (ja varsinkin niiltä), jotka eivät osaa asioita ilmaista kovin hyvin. Myöskin nykyään halutaan aiheuttaa joka paikassa kaikenlaista draamaa heittämällä jokin törkeä kommentti ja katsomalla miten ihmiset reagoivat. Tällaista huomionhakuisuuttahan ei toki kannata noteerata mitenkään, sillä se vain ruokkii kyseistä käytöstä.
  Olen sua pari kuukautta seuraillut ja hetki hetkeltä pidän susta enemmän. Oot aito ja rehellinen nainen. Ihminen, joka tekee töitä unelmiensa eteen, muttei vain päättömästi etene vaan myös katselee ympärillään olevia vaihtoehtoja.
  Toivon sulle kaikkea hyvää ja että elämä kantais kohti upeita asioita! Jatkan seuraamistasi ilolla! 🙂 <3

  1. Voi että, ihana Venla! Se on totta, että tässä ammatissa se on vain ”otettava vastaan”. Siihen pitää osata suhtautua tarpeeksi iisisti, vaikka kaikilla ei aina olisikaan tarvetta tai oikeutta kommentoida.

   Olen erittäin kiitollinen sanoistani, ne lämmitti mieltä! Kiva kuulla, että mun luonne paistaa ruudun toiselle puolelle aidosti.

   Citiso sulle ja ihanaa joulun odotusta <3

   E

 2. Moikka Eevsku!
  Tämä muutos mistä puhuit mitä on tapahtunut parin vuoden aikana ajattelussasi yms. näkyy myös tänne ruudun toiselle puolelle. Parisen vuotta sitten aloitin lukemaan blogiasi, mutta se jäi, koska koin että kirjoitukset olivat jotenkin kovin pinnallisia. Palasin jokunen kk sitten takaisin bloogiisi, kun ensin seurasin Snapchatissa sinua ja huomasin kuinka hieno ihminen olet ja ajatuksesi ovat kultaa. Tykkään blogistasi todella paljon, tämä jakaa hyvää mieltä ja monilla olisi oppimista sinun asenteestasi 🙂 Seuraan ehdottomasti jatkossakin sinua. Keep going girl! Mukavaa alkavaa viikkoa! Xx

  1. Kyllä, olet aivan oikeassa! En pohjimmiltani ole koskaan ollut pinnallinen, mutta myönnän sen, että fitness -alkuhuuma osaltaan sokaisti hieman ja varmasti myös nuoruus toi oman osansa siihen, kuinka toi asioita esille. Mutta mahtava kuulla, että muutos näkyy myös teille lukijoille!

   Kiitos suuresti kommentista ja toivottavasti tekstit miellyttää jatkossakin! Ihanaa joulun odotusta <3

   E

 3. Olipa hieno testi jälleen kerran<3. Asiasta sitten ihan toiseen oisin halunnut kysyä minkämerkkiset/minkälaiset kuulokkeet ois salitreenaamisessa musiikin kuunteluun sinun mielestä hyvät? Mitä suosittelisit?

  1. Kiitos Elisa <3

   Mulla on ollut nyt testissä Samsungin langattomat bluetooth kuulokkeet, ja olen kyllä tykännyt näistä! Olen käyttänyt myös langattomia Bosen kuulokkeita, ja nekin olivat hyvät. 🙂

 4. Moikka! Nyt oli ihan pakko tulla kommentoimaan vaikken blogiasi olekkaan koskaan lukenut, ainakaan ennen tätä. Aloin selailemaan sport-lehteä, jossa oli sun tekemä eläinliiketreeni. Ensinnäkin, oot mielettömän upea ja kaunis, valovoimainen nainen! Jotenkin jutun lukemisestakin tuli hymy huulille eikä mennyt kauaakaan että olin jo itse ties missä kameli-asennoissa olkkarin lattialla miehen kysyessä hölmistyneenä että mitäköhän sää teet 😀 Kiitti siis päiväni piristyksestä! 🙂

  1. Moi Kikka! Voi ihana kiitos kun tulit kommentoimaan 🙂 Ja kiva kuulla, että mun jutusta oli piristystä!! Mahtavaa 😀

   Ihanaa joulunaikaa sulle <3

   E

Kommentointi on suljettu.