fbpx

happy_besure

Viikonloppu oli mieletön. Olin kouluttamassa Turussa Spartan Gearin PT -koulutuksessa omaa osuuttani ja nautin kyllä kouluttamisesta todella paljon. Kahdessa pitkässä päivässä pääsee antamaan itsestään hieman normaaleja ohjauksia enemmän ja on aivan mieletöntä nähdä ihmisten oppivan uusi ja ehkä aiemmin täysin pelottaviakin tapoja liikkua ja lisäksi herättää ajattelua omasta hyvinvoinnista ja kuinka sitä haluaa viedä jatkossa eteenpäin.

Tämä PT -koulutus eroaa muista nimenomaan sen vuoksi, että painotamme täysin toiminnallisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tällaiset lyhyet koulutukset eivät missään nimessä takaa täyttä ammattitaitoa, eikä varsinkaan vasta liikunta-alan alkajalle. Itse olen opiskellut liikunta-alaa ammattikorkeakoulussa täyspäiväisenä opiskelijana, ohjannut/ valmentanut jo 10 vuoden ajan, sekä käynyt lukuisia lisä- ja täydennyskoulutuksia, opiskellut itse lisää koko ajan, mutta en siltikään koe todellakaan olevani täysin valmis. Ei meistä kukaan ole koskaan täysin valmis. On oltava valmis muuttumaan koko ajan, luettava uutta tutkimustietoa, kokeilla ja olla rohkea.

spartan_eevsku1

spartan_eevsku2

Kaikkea ei tarvitse tietää tai olla mikään guru, jotta voisi auttaa muita. Muiden auttaminen lähtee puhtaasta halusta tehdä sitä. Intohimo jotain asiaa kohtaan vie varmasti itsessään jo eteenpäin. Oma rakkauteni urheilua kohtaan on ohjannut minua tiettyyn suuntaan ja tunnen selkeää paloa myös muiden auttamista kohtaan. Tällä hetkellä en ehdi tekemään yksilövalmennuksia, mutta koitan auttaa mahdollisimman monia esimerkiksi tämän blogini ja ylipäätään sosiaalisen median kautta, ja tietenkin noissa koulutuksissa joissa olen mukana.

Minusta on ollut mahtavaa huomata myös oma kehittymiseni valmentajana / kouluttajana. On ollut mukavaa saada myös tällaista palautetta ulkopuolelta. Haluni kehittyä koko ajan on valtava. Kouluttaessa pääsen usein siihen kuuluisaan ”flow- tilaan”, jota haetaan myös esimerkiksi urheilussa. Flow -tila tulee silloin, kun pääsen kouluttamaan nimenomaan jostain itselleni hyvin tärkeästä asiasta. Tämäkin on vain vahvistunut tässä tehdessä ja ajan myötä. Urheilu ja ylipäätään liikkumisen opettaminen tulee varmasti olemaan aina mukana, mutta hyvin tärkeäksi on myös noussut ylipäätään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ”opettaminen”. Tähän liittyy liikkumisen lisäksi ravitsemus, lepo, henkinen hyvinvointi. Näiden asioiden kanssa ei ole mitään yhtä oikeaa tapaa, ja halu onkin lähinnä vain herättää jokaista ajattelemaan itse. Esittää oikeita kysymyksiä. Tällä tavoin olen myös itse oppinut eniten.

Viime viikonlopun kruunasi onnistuneen koulutusviikonlopun lisäksi se, että sain nauttia erittäin hyvistä yöunista Turun Radisson Blu Marina Palace -hotellissa. Olen oleskellut Turussa töissä ollessani useassa eri hotellissa, mutta tälle menee kyllä nyt isoin peukku! Aamulenkille pääsi heti ovesta ulos joen rantaan, aamiainen oli kattava (ja toimiva myös kilpaurheilijalle), viihtyisä hotelli ja huone ylipäätään, sekä tarpeeksi kattava kuntosalikin treeniä varten. Kiitos!

breakfast_blumarina

spartan_eevsku5

Loppuvuodesta koulutan vielä Helsingissä tämän kuun lopulla Bodyweight training instructor -koulutuksessa ja ensi vuodelle onkin tiedossa useampi koulutus – uusi PT koulutus starttaa taas helmikuussa (sekä Suomessa, että Kuwaitissa) ja tiedossa on myös mm. maaliskuussa Thaimaa Bootcamp. Lisätietoja näistä löydät Spartanin sivuilta ja minulle voi myös laittaa kyselyä/ilmottautumisia sähköpostitse

Kiitos vielä viikonlopun koulutusjengille, te teitte siitä niin mukavan!

spartan_ptkoulutus

<3

Eevsku

Total
50
Shares

6 kommenttia

  1. Moikka Eevsku,
    Oot kyllä super motivoiva ja iloista mieltä pursuava tapaus! En malta millään odottaa maaliskuun bootcamppia ja sitä että pääsee treenaileen sun ohjauksella. Reissufiilis ja odotus on ihan tapissaan jo näin neljä kuukautta ennen sen alkua ;D Nähdään maaliskuuussa Thaimaan rannoilla!

  2. Pakko tulla nyt sulle laittaan terveisiä. Oon jonkin aikaa sua seurannut blogissa/instassa/snapissa ja täytyy sanoa että näistä ilmenee kuinka mahtavalta tyypiltä vaikutat. Sun asenne oli sit kyseessä superhyvä päivä, ”normipäivä” tai vähän huonompi on ihailtava! 🙂

    1. Jee – kiva kuulla että fiilis välittyy ruudun toisellekin puolelle noin hyvin! 🙂 Huonoistakin päivistä löytyy aina jotain hyvää 😉

      xx E

  3. Moikkamoi! Täällä yks haaveilee thaimaan bootcampista 😀 onko siis oltava 18-vuotias päästäkseen kyseiselle bootcampille? Hyvää syksyä sulle sinne❤️

Kommentointi on suljettu.