fbpx

TRUE_eevsku6

*Yhteistyössä Orkla Health & TRUE

Pimeää, kylmää, väsyttää, ei jaksa, mieluummin jään sohvalle… Itse ainakin usein voisin mieluummin juoruta puhelimessa omalla sängyllä maaten, vaikka parempi idea olisi samalla lähteä vaikka ulos kävelylle. Kuulostaako liian tutulta näin pimeään vuodenaikaan? Olisiko kuitenkin mukavampi saada pidettyä ympäri vuoden sama meininki päällä ja nauttia terveellisistä elämäntavoista, oli vuodenaika mikä hyvänsä? Haastan teidät kaikki yhdessä  minun ja TRUE:n kanssa marraskuun ajan sanomaan ei tekosyille, mukaan liikkumaan ja tekemään parempia valintoja. Valitaan mieluummin kyykyt kuin karkit, eikö!

Tarvitsen teidät kaikki mukaan tähän haasteeseen ja mukaan nimenomaan omaan jengiini, nimittäin nyt me kaikki voidaan samalla tehdä hyvää ja saada haasteen kautta lahjoitettua 3000e valitsemaani hyväntekeväisyyskohteeseen! Jos oma jengini voittaa haasteen tämän kuun aikana, lahjoitetaan tuo summa Lasten – ja nuorten säätiön DREAMS -hankkeeseen, jonka tarkoituksena on kannustaa lapsia ja nuoria unelmoimaan ja seuraamaan omaa inspiraatiotaan. Tämä aihe on erittäin lähellä sydäntäni, sillä itse olen joutunut raivaamaan tieni omien unelmieni perässä välillä hyvinkin yksin. Varsinkaan kouluaikoina ei tukea tullut siihen, että unelmoin huippu-urheilijan urasta. Minua kehotettiin usein vain miettimään jokin ”oikea ammatti”. Mietinkin välillä niitä oikeita ammatteja, mm. lääkärin uraa, mutta lopulta onneksi uskalsin silti lähteä seuraamaan inspiraatiotani elää urheilulla. Nyt tietenkin voi sanoa, että se kannatti ja sen vuoksi uskallan myös kannustaa kaikkia muita tekemään unelmoimiaan asioita, vaikka niitä ei kukaan muu olisi vielä tehnyt tai niihin uskoisi! Juuri sinä voit olla ensimmäinen, kunhan vain uskot itseesi. Toivottavasti siis oma TRUE Challenge -tiimini voittaa ja pääsemme yhdessä lahjoittamaan tuolle hankkeelle!

TRUE_eevsku7

TRUE on Orkla Healthin latausjuoma, joka on tarkoitettu piristämään ja tuomaan lisäboostia päivän treeniin tai arkeen. Juomia löytyy tästä päivästä eteenpäin valikoiduilta jälleenmyyjiltä, mutta sinulla on myös mahdollisuus voittaa itsellesi TRUE -tuotepaketti osallistuttuasi TRUE Challenge -kilpailuun instagramissa (tuotepaketti arvotaan joka viikko marraskuun ajan osallistujien kesken). Juomat ovat täysin sokerittomia, hiilihydraatittomia ja sisältävät kofeiinia luonnollisesta lähteestä (vihreä kahvi).

Tässä ohjeet, kuinka voit osallistua ja olla mukana minun TRUE Challenge -tiimissäni! 

  • Ota kuva itsestäsi tai tilanteesta, jossa olet aktiivinen tai teet parempia valintoja.
  • Postaa kuva instagramiin ja lisää hashtagit #TRUEChallenge #eitekosyille
  • TÄRKEÄ! Lisää kuvaan myös minut eli @eevsku
  • Eikun osallistumaan!

Käy myös katsomassa instagramistani ensimmäinen oma #TRUEchallenge -kuvani ja liity heti mukaan tiimiini. Kannattaa myös ehdottomasti maistaa tuotetta, varsinkin omaa lemppariani eli goji -mansikkaa (punainen juoma). Namii! Lisätietoa tuotteesta ja haasteesta TRUEn Facebook -sivuilta.

Mielettömän energistä viikon alkua!

<3

Eevsku

Total
81
Shares