fbpx

daretodream_eevsku

Unelmointi on yksi lempiharrastuksistani. Silloin kun on liikaa meneillään (=liikaa stressiä), on vaikea unelmoida ja myös vaikea saada aikaiseksi. Jos jotain olen tänä vuonna oppinut, niin sen, että kaikkea ei tosiaan kannata yrittää tehdä yhtäaikaa. Tai jos tekee, niin kaikessa pääsee vähän eteenpäin, mutta nimenomaan vain vähän. Ei mikään mene aivan täysillä maaliin.

Toki asioihin vaikuttaa aina niin moni asia ja on hyviä, sekä huonoja kausia. Olen toki päässyt eteenpäin esimerkiksi työasioissa ja pystyn löytämään myös asioita joissa olen edennyt urheilijana. Aina eteenpäin pääseminen tai menestyminen ei tarkoita sitä, että olisi esimerkiksi saavuttanut jonkin meriitin. Toki esimerkiksi Blog Awardsien voittaminen omassa kategoriassani oli minulle merkittävä ja hieno tunnustus, joka tuntui syksyllä erittäin suurelta asialta. Vaikka en tänä vuonna päässyt kilpailemaan missään lajissa, niin olen edistynyt sekä fyysisellä, että henkisellä puolella. Taidot ovat kehittyneet, fysiikka muotoutunut hieman lajinomaisemmaksi ja henkisellä puolella on tapahtunut kaikkein eniten, minkä uskon olevan kaikkein merkittävintä tulevaisuuden kannalta.

loveofsports_eevsku

Välillä suuret takaiskut tuntuvat siltä, että tekisi mieli luovuttaa tai löytää jokin uusi unelma tai tavoite. Ovatko unelmani sittenkään tavoittelemisen arvoisia? Onko minusta siihen? Entä jos taistelen turhaan vastaan?

Silloin kun näitä ajatuksia tulee, on parasta pysähtyä ja antaa aikaa sille, että pystyy oikeasti kuuntelemaan taas itseään. Mitä haluan ja mihin suuntaan haluan mennä? Olenko valmis tekemään kaiken sen eteen, että saavutan unelmani vai haluanko vain jotain, enkä silti toteuta kaikkea sen mukaan mitä se vaatii?

Nämä ajatukset ovat pyörineet päässäni useamman viikon, mutta olen vihdoin taas täysin varma siitä, mitä haluan. Välillä on muistutettava itseään, miksi jotain tekee. Miksi tekee valintoja, jotka ei aina ole kaikkein helpoimpia, mutta vievät lopulta haluttuun lopputulokseen. Minkään tekemisen ei tietenkään tule olla vastenmielistä, vaan nautinnollista. Mutta unelmien saavuttamiseksi joutuu välillä luopumaan ja taistelemaan. Lopputulos on kuitenkin kaiken sen arvoista.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

——————————————–

I love dreaming and putting targets to myself. I’m ready to push myself but sometimes there are times when you can’t focus on the right things. If you’re doing too many things at the same time you do everything well but not perfect. Then you’re probably not getting there where you want to.

Sometimes you need to slow down and have time for thinking what do you really want. Then make a plan and start doing the things to achieve your goal. It is not always easy but when you achieve it – it will be worth it.

Happy Indepence Day Finland!

<3

Eevsku