fbpx

lukijatutkimus_eevsku

On aika pitää lukijatutkimus blogissani, jonka tarkoituksena on kerätä arvokasta tietoa blogini lukijoista. Tutkimuksen tarkoitus on ymmärtää paremmin, minkälaisia lukijoita blogillani on ja mistä teitä kiinnostaisi lukea jatkossa! Suomen Blogimedia, joka vastaa display- ja sisältöyhteistyömyynnistä blogissani, taas saa tutkimuksesta tärkeää tietoa siitä, minkälaiset mainostajat ja kampanjat sopivat blogiini.

Käy vastaamassa kyselyyn 20.12 mennessä, niin osallistut samalla Tempur -niskatyynyn (arvo 115e) arvontaan! Kyselyyn vastattuasi, jätä sähköpostisi kommenttikenttään ja arvon heidän kesken tuotteen 21.12.

Pääset kyselyyn TÄSTÄ. Vastaamiseen menee alle 5 minuuttia. Kiitos jo etukäteen superpaljon näkemästäsi vaivasta!

 

EDIT: VASTAUKSIA ON NYT SAATU TARPEEKSI, arvon kilpailun voittajan 21.12. Kiitos kaikille <3

 

Olen muuten päässyt jo hyvin treeneihin takaisin kiinni, nyt muuten tuntuu hyvältä! Eiköhän tämä homma saada taas tästä kunnolla pyörimään. Kirjoittelen teille muuten piakkoin myös mm. omat joululahjavinkkini.

<3

Eevsku

Total
41
Shares

223 kommenttia

 1. Vastattu 🙂

 2. Vastattu 🙂

 3. Vastattu! e-mail: 🙂

 4. Kyselyyn vastattu! 🙂 Tuli siitä bannerimainonta kysymyksestä mieleen, että tykkään kun bloggaajat ei tee liikaa yhteistyöpostauksia, sillä ne ovat jokseenkin epäaitoja, rehelliset ja aidot postaukset ovat kaikkein kivoimpia! Siksi etenkin tykkään sun blogista!

  Teetkö nyt muuten valmennuksia? Ja voisitko tehdä jonkun postauksen liittyen ruoanlaittoon, ruokavalioon tms.? 🙂

 5. Oooh, uus tyyny on ollut hankintalistalla.
  Kyselyyn on vastattu! 🙂

 6. Vastattu!
  Sähöpostini:

 7. Vastattu 🙂

 8. Vastattu!

 9. Vastattu, kiitos unipostauksesta, tässä just heräilin päiväunilta! Olisi mielenkiintoista tietää mikä auttaa sinua jaksamaan arkipäivät läpi ilman nokosia? 🙂

 10. Kyselyyn vastattu! 🙂

 11. Vastattu kyselyyn!:) Instassa kyselit mitä lukijat haluaisivat lukea jatkossa: Minusta on ihana lukea blogiasi, varsinkin elämänasenteesi on ihaltavaa, olet positiivinen ja olen itseasiassa kirjoittanut muutamia lauseitasi ylös itselleni.
  Lisäksi selkäkipuisena haluaisin kuulla mahdollisimman paljon kehonhuoltoon liittyvistä asioista, myös treenivinkkejä.

 12. Vastattu! 🙂

 13. Vastattu! 🙂

 14. Vastattu

Kommentointi on suljettu.