fbpx

fitnesseevsku_1-701x467

Eilen kirjoitin ensimmäisen osan vuoden koosteesta kesäkuuhun saakka. Alkuvuonna tuli pohdittua paljon omaa tekemistä urheilijana ja sitä mitä oikeasti haluan. Kaikki tuo aivotyö tuotti kyllä hyvää tulosta, mutta valitettavasti kroppa ei ollut aivan täysin vielä mukana.

Heinäkuu

Heinäkuussa tein muutakin kuin treenasin. Kävin mm. Summer Up- festareilla ja Thaimaassa, josta kirjoitin myös tämän tekstin. Pohdin periksiantamattomuutta ja sitä, millaista on olla tyttö. 28 -viikkoa videosarjan kolmas video julkaistiin.

Elokuu

Thaimaasta palatessani kirjoitin muistoista, ”painonpudotus vai kiinteytyminen” -tekstin ja stressistä. Yksi kesän suosituimmista teksteistä oli kannanottoni ”onko fitness sallittu syömishäiriö?”.

likeagirl-3

time_to_relax

dubaitrip_eevsku-701x467

Syyskuu

Kerroin vinkkini helppoon välipalaan, kirjoitin voitontahdostani ja siitä, että menen kilpailemaan vasta kun aika on kohdallani oikea. Myös ”kroppani tarina” -teksti oli erittäin suosittu.

Lokakuu

Lähdin mukaan Suomen Blogimedian -blogijengiin ja onnenkyyneleet valuivat kun voitin The Blog Awards:eissa parhaan Sport -blogin tittelin. Kirjoitin palautumisesta, onnellisuudesta ja siitä, olemmeko pelkkää ulkokuorta. Lokakuu oli minulle aikaa jolloin oli aika mennä eteeenpäin monessakin eri asiassa. Tein paljon itsetutkiskelua, luin ja olin vain yksin, jotta sain pääni selvitettyä. Tämä teksti kertoo myös noista ajatuksista, mitä päässäni pyöri.

Marraskuu

Kerroin millaista on, kun ammattina on bloggaaminen ja urheilu. En halunnut myöntää, mutta olin kuitenkin viisas ja tein päätöksen pitää pienen lepotauon sekä henkisesti että fyysisesti kilpailusuunnitelmista. Syksy oli ollut minulle rankempi kuin tajusin monessa suhteessa. Suositun ”kroppani tarina” -tekstin toinen osa syntyi myös marraskuussa. Koulutin taas Spartanilla ja siitä miten meistä jokainen kokee asiat eritavoin, joten ei voi koskaan täysin tietää mikä on kenellekin oikea tapa tehdä asioita. Kävin Dubaissa, josta kirjoitin täällä ja täällä. Kirjoitin myös tekstin ”life happens”.

Joulukuu

Muutin uuteen asuntoon ja se oli itselleni eräänlainen uuden alun symboli. Rakastan unelmoida ja siitä kirjoitin heti alkukuusta. Kirjoitin myös unesta ja ”quick fixes” -tekstin. Kävin kolmatta kertaa tänä vuonna Jönköpingissä, jossa syntyi mm teksti ”what it takes to be happy”.

Sitten olikin synttärit, joulu ja nyt olemme uuden vuoden kynnyksellä. Tämän vuoden tulen muistamaan siitä, että matkustin enemmän kuin koskaan. Laskeskelin, että olen ollut ulkomailla tänä vuonna yhteensä noin kolme kuukautta. Se on aika paljon, mutta kuten olette varmasti huomanneet, niin pidän matkustamisesta. Työrintamalla on menty eteenpäin, niin blogin kuin kouluttamisen suhteen ja uusiakin juttuja on koko ajan tulossa! Urheilijana olen kehittynyt eniten henkisellä puolella, mutta on tässä kehitystä fyysisestikin tullut. Ihmissuhteet… No. Vanhat oikeat ystävyydet säilyivät ja vahvistuivat, mutta uusiakin tuli. Sinkkuna tämä oli toinen vuoteni sitten teinivuosien, mutta katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan. En aio ottaa stressiä minkään suhteen tai odottaa yhtään mitään. Keskityn omaan juttuuni ja nautin elämästä, katsotaan mitä siihen mukaan matkalta tarttuu.

Aivan mielettömän ihanaa uuden vuoden vaihdetta teille kaikille! Haluan kiittää suuresti kaikkia teitä blogini seuraajia, ilman teitä tämä ei tuntuisi niin kivalta, vaikka kirjoittamista rakastankin. Lisäksi haluan kiittää kaikkia mahtavia yhteistyökumppaneita vuoden varrelta, on ollut etuoikeutettu olo saada tehdä kaikkia projekteja teidän kanssa. Tehdään ensi vuodesta vielä parempi ja menestyksekkäämpi!

<3

Eevsku

——————————————————

In these texts I wrote this year some translation also in English

Week in Dubai

Stress levels up and down

Athlete traveling

The right way of doing things

Dare to dream

Quick fixes

What it takes to be happy