fbpx

spartan_eevsku2

Ajattelin koota teille tähän vähän mitä tapahtuu ja milloinkin, eli missä olen kouluttamassa tai seminaareissa tässä alkuvuodesta. Jotain muutoksia varmasti tulee ja ainakin lisää tähän ilmenee, mutta osassa näistäkin on vielä tilaa eli ei kun vaan ilmottautumaan! Varsinkin nyt huomio Lapissa asuvat – sieltä on kyselty paljon milloin tulen paikalle ja ensi kuussa olisinkin kokonaisen viikonlopun Levillä.

  • 28. tammikuuta olen ohjaamassa 90 minuutin setin Lady Line Myyrmäessä, mutta tästä tulee vahvistukset vielä myöhemmin – kuitenkin jos olet siellä päin niin kannattaa jo nyt pistää kalenteriin. Tiedossa on luentoa ja bodyweight -treeniä mun kanssa.
  • Helmikuussa alkaa Spartanin PT -koulutus – oma osuuteni on mitä varmimmin huhtikuun alussa. Jos olet tästä vielä kiinnostunut, niin pistä minulle nopeasti sähköpostia.
  • 13.-14. helmikuuta olisi taas mahdollisuus viettää kanssani ystävänpäivää – eli Turussa meidän suosittu Spartan Bodyweight training -ohjaajakoulutus. Saa tulla mukaan vaikka ei olisikaan halukas ohjaamaan tulevaisuudessa!
  • 20.-21. helmikuuta sama koulutus pidetään Levillä Levi Wellness Clubilla. Nyt kaikki pohjoisen ihmiset mukaan ja miksei joku etelämmästäkin. Itsekin liikun sinne Helsingistä käsin lentäen.
  • Sitten maaliskuussa onkin Thaimaa bootcamp, mutta se on loppuunmyyty. Paikkoja olisi vielä heinäkuun vastaavalle setille – suosittelen! Viime kesänä kun oltiin tuolla, niin Suomessa satoi räntää ja me treenattiin loistavissa säissä Thaimaan hiekkarannoilla. Ai että!

Kannattaa varata paikka nyt, niin mahdut varmasti mukaan!

<3

Eevsku

Total
44
Shares

4 kommenttia

  1. Minkä hintaisilla lennoilla tonne Thaimaam bootcampeille on lennetty, suunnilleen siis luokkaa 500€ vai 1500€ lennot? Toi heinäkuun reissu kiinnostais niin hirveesti, mutta toi rahapuoli saattaa olla este 😀 Hua Hin on kyllä hieno paikka, lähes jo kakkoskoti kun siellä on ollut nyt 10 joulua peräkkäin 😀

  2. Moi Eevsku! Vähän postauksen ulkopuolelta kysymystä olis, mistä nuo sinun snäpissä ja instagramissa näkyvät älyttömän hienot uudet talvi vermeet on? Pitäisi käydä itellekkin päivittelemässä omat lapin reissua varten 😀
    Oikein loistavaa alkanutta vuotta! 🙂

Kommentointi on suljettu.