fbpx

halti_eevsku2halti_eevsku3

halti_eevsku4levi_eevsku1

Tasapainoinen ruokavalio, ihmissuhteet, työ, treenit, mieli, uni, vatsa, talous.. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka paljon. Tietynlainen tasapaino oli kadoksissa elämästäni jonkin aikaa ja sen huomasi eniten siinä, ettei oikein saanut kunnolla mistään otetta. Olo oli koko ajan rauhaton, eikä mihinkään ollut täysin tyytyväinen. Toki oli hyviä hetkiä, päiviä, viikkoja, mutta kokonaisuudessaan kaikki ei ollut balanssissa.

Päätin viime syksynä, että nyt tämä ”sekoilu” saa riittää. Haluan elämääni jotain tasaista ja pysyvää. Haluan selkeyttä. Selkeitä tavoitteita ja suunnitelmia. Ei hakuammuntaa missään. Tietenkin välillä on oltava rohkea ja kokeiltava, vaikka ei tiedäkään miten siinä käy. Mutta jotain suunnitelmallisuutta, selkeyttä ja rutiineja on pakko olla.

Vasta jälkeenpäin sitä huomaa, kuinka väsynyt olin myös tuosta kaikesta. Sellainen ”vapaus” ei sopinut minulle yhtään. Haluan mieluummin tehdä niin, että minulla on selkeät suunnitelmat, sekä aikataulut ja sitten niissä on hieman joustovaraa tarvittaessa. Rennosti otan sitten kun on sen aika. Senkin osaan kyllä.

Olihan minulla toki noinakin hetkinä aikatauluja, sekä suunnitelmia ja tavoitteita, mutta ei kuitenkaan mietitty kunnolla loppuun saakka ja aikatauluni olivat sekavia. Liikaa turhia juttuja, eikä niin paljon keskittymistä siihen, mikä on minulla oikeasti tärkeää. Esimerkiksi lepo ja kehonhuolto ovat erittäin tärkeitä asioita urheilijalle, joten ne on yksinkertaisesti löydyttävä aikatauluista tai muuten ne unohtuvat.

Ja tarkoitan tuota aivan kirjaimellisesti! Minulle sopii parhaiten se, että varaan noihin aikaa kalenteristani ja usein kehonhuolto on ”ulkoistettua”. Tällä tarkoitan esimerkiksi osteopatiaa, hierontaa, lymfaa, hypoxia.. Viime viikkoina olen onnistunut saamaan kalenteriini haluamiani kehonhuoltotunteja kuten air joogaa, bodybalancea ja hot strecthingia. Nämä tekevät niin hyvää sekä keholle, että mielelle! Osteopatiassa olen nyt käynyt puolen vuoden verran Hieros Oy:n Heikillä ja olen ollut todella tyytyväinen. Lisäksi teen tällä hetkellä itse aiempaa enemmän huoltavaa harjoittelua sekä treenien yhteydessä, että välillä kotonakin. Tuota kotona tehtävää kehonhuoltoa voisi vielä hieman koittaa lisätä, mutta toisaalta on ihan kiva välillä pyhittää kotona oloa vain olemalla, eikä aina tekemällä jotain urheiluun liittyvää.

Kroppaani on vihdoin saatu toimimaan paremmin, mutta nyt on edelleen mentävä rauhassa ja askel kerrallaan. Siihen ei vaikuta mikään yksittäinen juttu, vaan kokonaisuus. Tasapaino. Sekä toki muutamat pikkukikat, jotka vaikuttavat juuri omaan hyvinvointiini. Ruokavaliotani ja treenaamista on siis muutettu jonkin verran, näistä aion kertoa teille lisää tässä kevään mittaan, kunhan olen päässyt hieman pidemmän aikaa näitä toteuttamaan. Erittäin hyvä fiilis tällä hetkellä. Kiitollinen. Kiitollinen siitä, että nyt treenit ovat kulkeneet ja minulla on hyvä olla kaikin puolin!

<3

Eevsku

Hiihtoasu Halti

Pipo & lapaset Adidas

Kuvat Eevi

Total
39
Shares

2 kommenttia

  1. Ihanan pirteitä ja iloisia kuvia<3 Kuvat sai niin hymyn huulille:) Ihana sinä! Ja sun snapchat on ihan huippu:D

Kommentointi on suljettu.