fbpx

LWC-Blog-44_eevskuLWC-Blog-50_eevsku1LWC-Blog-42_eevsku2LWC-Blog-52_eevsku3Rakastan luontoa. Jotenkin luonnon läheisyydessä sitä pystyy rauhoittumaan aivan eri tavalla ja olo on enemmän – kokonainen? Välillä kaipaan rauhoittumista ja haenkin sitä usein jostain muualta, kuin kaupungista. On toki ollut pakko myös opetella rauhoittumaan kaupungissa, sillä muuten normaaliarjesta ei tulisi mitään. Kaupungissa rauhoittuminen on kuitenkin erilaista ja tarvitsen usein avuksi esimerkiksi joogaa tai muuta rauhallista ohjattua tekemistä. Tosin nyt uudessa kodissani minulla on onneksi rauhallisempi olo, kuin aiemmin. Siellä on fiilis kohdallaan, kuten olen aiemmin jo maininnut.

Eilen oli vielä hektinen aamuherätys keskellä Helsinkiä, mutta fiilis vaihtui parissa tunnissa, kun tuli ulos koneesta keskelle upeaa talvimaata. Vaikka tällä hetkellä koko Suomi taitaa olla valkoisen lumen peitossa, on täällä Lapissa fiilis silti aivan erilainen.

Olen ollut viimeksi Lapissa muutama vuosi sitten, käynyt sekä Ylläksellä, Rukalla, että Levilläkin, mutta täällä ainoastaan kerran aiemmin ja siitä onkin aikaa jo kuusi vuotta. Tuolloin olimme kaveriporukalla viettämässä uutta vuotta ja muistikuvat ovatkin lähinnä rinteiden lisäksi after skistä ja mökistä. Fiilis Levistä on ollut kyllä aina positiivinen ja odotinkin tätä reissua jo muutaman kuukauden todella innoissani. Enkä ole kyllä pettynyt odotuksiini – päinvastoin. Täällä on vielä kauniimpaa kuin muistin!

Meillä oli lämmin vastaanotto kentällä ja matka jatkui majoituksiimme Karhunkieppi -mökkeihin. Nämä eivät olekaan mitään ihan pikkumökkejä, mutta hyvistä varuisteluista huolimattaan tunnelma on sopivan mökkimäinen. Pidän itse mökeistä, mutta arvostan kyllä joitain ylellisyyksiä. En kaipaa liian karua meininkiä asumisen ja nukkumisen suhteen, vaikka treeneissä se minulle sopiikin paremmin kuin hyvin!

”Karua” treeniä pääsimmekin pian saapumisen jälkeen toteuttamaan Laura ”PT” Peipon johdolla, kun käsky kävi laittaa ulkoiluun sopivat treenivaatteet päälle ja asenne kohdalleen. Ulkona oli tiedossa ”Arctic Challenge Bootcamp”, joka sisälsi kaikkea mahdollista liikkumistapaa sekä ylä- että alamäessä ja umpihangessa. Yksin, kaverin tai ”pöllin” kanssa. Tässä oli hyvä meno! Hiki tuli ja haastetta piisasi, mutta oli meillä myös aivan todella hauskaa. Tällainen treenimuoto valmistaa kuulemma hyvin tuohon Arctic Challenge -kilpailuun, joka järjestetään täällä ensi heinäkuussa. Pitäisikö testata?

LWC-Blog-58_eevsku4LWC-Blog-30_eevsku5

Ulkotreenien jälkeen oli tiedossa lounasta ”Ämmilässä” (=mummola lappilaisittain) ja sen jälkeen pieni hengähdystauko ennen saunajoogaa, joka järjestettiin Mielen Valkeassa. Tämä olikin itselleni ensimmäinen saunajoogakokemus. Saunajooga on ihanan lempeä liikunta/kehonhuoltomuoto ja sopii varmasti kyllä kaikenikäisille -ja kokoisille. Voisin mennä uudestaan.

Kaiken aktiviteetin ja nauramisen jäljiltä oli illalla kymmeneltä jo aivan täysin valmis nukkumaan. Olin odottanut myös sitä, että täällä nukkuu varmasti mielettömän hyvin. Täysin hiljaista ja pimeää, sekä jotenkin vain sellainen rauha ympärillä. Kymmenen tuntia unta ja taas jaksaa. Aamu alkoi parhaalla mahdollisella tavalla, kun Foodinin ihanat Lasse ja Maria tekivät tälle positiivista energiaa huokuvalle joukolle aamiaista, jonka jälkeen pääsimme suoraan Levi Wellness Clubille Lehtomaan Emmin Bodyweight training -tunnille. Täydellistä.

Terkut Levi Wellness Weekendiltä

<3

Eevsku

———————————————————————————

I was invited to the Levi Wellness Weekend in the Finnish Lapland. I’ve been here few times before but only once in Levi. I really waited for this weekend because I love spending time in the nature and do winter sports. It is always relaxing to leave from the city to the middle of the forests. 

We have had an amazing time here already with five other bloggers and our hosts from the Levi Wellness Club. We stay at the Karhunkieppi cottages and we’ve been already training outside in the snow, seen the Levi around, been in the Sauna yoga and done some bodyweight training in the Levi Wellness Club. I’m really enjoying and happy that we still have almost two days to go.

Pictures Arctic Film Crew

My winter gear by Halti

Total
55
Shares

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu.