fbpx

fitness_eevsku4fitness_eevsku2

Okei. Nyt on ollut aika ottaa itseään kunnolla niskasta kiinni! Sanoin, etten varsinaisia uuden vuoden lupauksia tehnyt ja se pitää edelleen paikkaansa, sillä tein nämä lupaukset itselleni jo viime vuoden puolella. Kasasin pääni marraskuussa, kun pidin koko kuukauden ”lepoa”. Tein vain mikä tuntui hyvältä ja annoin mieleni ja kroppani levätä kaikesta mikä tuntui vähänkin suorittamiselta.

Kuitenkin huomasin loppujen lopuksi tekeväni juuri sitä, mikä oli taas hetken aikaa tuntunut suorittamiselta. Palasin niihin rutiineihin, joihin rakastuin vuonna 2011. Löysin sen saman draivin, mutta kuitenkin rennon otteen tekemiseen. Tällä tarkoitan sekä suhtautumista urheilijan elämään, että sen tasapainottamista kaiken muun kanssa. Olen vähentänyt niitä asioita, jotka eivät ole minulle niin tärkeitä ja keskittynyt niihin, joissa haluan mennä eteenpäin.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaiken tulisi olla aina kivaa. Ei todellakaan. Kiva ei kehitä. Tottakai pitää välillä antaa itselleen vähän löysää, rentoutua ja nauttia. Mutta ei se pidemmän päälle vie tässä elämässä yhtään mihinkään. Näin se vain on. Face it.

Elämäni voi olla jonkun silmissä askeettista ja ”uhrautumista”. Sitä se ei kuitenkaan ole minulle itselleni. En tee tätä kenenkään muun takia. Jätän kaikki pikkujoulut, kissanristiäiset ja juhlat aivan omasta tahdostani. Haluan mieluummin keskittyä ja levätä. Treenata, suunnitella ja valmistautua. Ja näin aion toimia jatkossakin. Aktiivinen työ ja kilpaurheilu vaatii vastapainoksi paikallaan oloa, akkujen lataamista. Juhlin sitten kun on sen aika.

Kevät tulee olemaan aivan mieletön. Pääsen tekemään asioita, joita rakastan. Urheilua, matkustamista, kouluttamista, blogiprojekteja. Näitä asioita saan tehdä ystävieni ja huippujen kollegoiden kanssa. Olen myös kuukauden ajan työstänyt tässä samalla viimeisiä opintoja – opinnäytetyötäni, sekä paria kurssia. Mitään en enää kenellekään lupaa, mutta valmistuminen on vihdoin lähempänä. Viime vuonna minulla ei ollut yksinkertaisesti voimavaroja eikä aikaa sitä suorittaa. Vahvuutta on myös myöntää itselleen, että kaikkeen ei kerrallaan pysty.

Jotta saan kaiken toimimaan kokonaisuutena ja pystyn keskittymään minulle tärkeimpään, eli treeneihin, sekä palautumiseen, vaatii tämä valintoja. Ihan kaikkia koulujuttuja ei enää huvittaisi tehdä, mutta asenteesta se on vain kiinni. Olen ottanut aivan uuden lähestymistavan opiskeluun – pakottaminen. Tiedostot auki ja lue, sekä kirjoita. Halusin, tai en. Hahah.

Opintojen loppuun viemisen lisäksi minulla on tietenkin päätavoitteet urheilussa, sekä myös tavoitteita työrintamalle. Mutta ne kaikki etenevät hyvin käsi kädessä, kun muistaa myös ottaa happea välillä ja valita oikeat ihmiset ympärille. Jotta voi olla tehokas ja keskittyä, on elämässä kaikki muut palaset oltava kohdillaan. Epäselvyys ja negatiivisuus kannattaa blokata täysin ja huomaat kuinka paljon turhaa energiaa siihen kaikkeen on mennyt! Yhtäkkiä jaksatkin tehdä montaa juttua, eikä edes tunnu missään.

I’m so ready.

fitness_eevsku3fitness_eevsku

”See you in the summer” oli kuitenkin mielestäni hyvä tiivistelmä tätä kevättä varten hehheh.. No ei! Pyrin bloggaamaan kuitenkin aktiivisesti, mutta jos minua ei aina näy tai kuulu, niin olen joko treenaamassa, töissä tai opiskelemassa. Tai lepäämässä.

Puss

<3

Eevsku

ps. Käy katsomassa instagramista @eevsku tänään postaamani Sportsetters -video, jonka alta löydät kivan kilpailun!

————————————————————————————————–

I’m going to have quite busy but awesome spring time with all the training, work and studying to do. My priority is in the sports but I’m also going to finish my studies and working on new projects. I love my work and I’m happy I got to do all these things but it is not always easy to combine all of this. To make it work I have to make a lot of choices and have time for myself. Rest, relax. It is also very important to have the right people around you who supports you give you energy – not taking that from you.

If there are times you’re not hearing from me that much I’m training, working or studying haha.. But trying to stay active here all the time as well!

 

Kuvat Eevi, Levi Wellness Clubilta reilun viikon takaa

Vaatteet Adidas

Total
47
Shares

4 kommenttia

  1. Välillä näiden kaikkien yhdistäminen on itellekin vaikeaa. Pakko vielä todeta, että sulla on kyllä todella hyvä peppu. 🙂

  2. Olet aivan upea ja mahtava persoona ja jaksat näillä aatteellisilla postauksilla tuoda uusia positiivisia näkemyksiä omankin pään sisälle. Kaikki ei todellakaan ole aina helppoa, eikä pidä olla, mutta omalla suhtautumisella asioihin voi vaikuttaa paljonkin. 🙂 Ja btw, tuo opiskelumetodi,pakottaminen, on hyväksi ja toimivaksi havaittu täälläkin. 😉

    P.S. Linkki instagramista blogi-sivuillesi ei toimi jostain syystä, herjaa että yhteyttä ei ole luotu.

    Aurinkoista talven jatkoa kohti kevättä ja uusia tuulia! 🙂

Kommentointi on suljettu.