fbpx

sportyfeel_eevskuIMG_2464__final

  • Yhteistyössä Lidl Suomi / Sportyfeel

Kuka oli mukana syksyllä Sportyfeel käsilläseisontahaasteessa? Aika hurja määrä saatiin osallistuneita kasaan ja koska intoa osallistujilla selkeästi on, päätimme haastaa teidät seuraavan liikkeen pariin!

Tällä kertaa 30 päivän haasteessa liikkeenä on spagaatti. Minulta kysellään välillä ohjeita, kuinka spagaattiin voisi päästä. Fakta on se, että se vaatii samalla tavalla harjoittelua, kuin vaikka leuanveto tai maratonjuoksu. On käytettävä siihen aikaa ja antaa kehityksen tulla pikkuhiljaa.

Haasteen treenivinkeistä 15 kappaletta tulee minulta ja toiset 15 Lautalan Elseltä. Pääset seuraamaan haastetta Sportyfeel -instagram tilillä, jonne tulee joka päivä uusi liike ohjeineen. Huomaa, että varsinaiseen spagaattiin pääsemmekin vasta haasteen loppupuolella, sillä spagaattia varten voidaan tehdä hurja määrä erilaisia harjoitteita, jotka auttavat sen saavuttamisessa! Tärkeää aina ennen spagaattivenytyksiä on tehdä hyviä lämmittäviä liikkeitä ja nimenomaan venytellä kerrallaan hieman lisää, eikä pakottaa itseään asentoihin, joihin lihakset ja hermosto eivät ole vielä valmiita.

Lähde ehdottomasti tähän haasteeseen mukaan! Haasteen aikana #sportyfeelchallenge -tägillä kuvia laittaneiden kesken arvotaan 1000€ omaan liikuntaharrastukseen. Haasteen ensimmäinen liike löytyykin jo instagramista: @sportyfeel, sekä Lidl Sportyfeel -sivuilta.

Aion haastaa myös itseni tekemään näitä liikkeitä päivittäin. Kehoa ei voi huoltaa liikaa ja itselläni olisi tavoitteena entistä kauniimpi spagaatti käsilläseisonnassa, sekä hypyissä.

Spagaatteja odotellessa,

<3

Eevsku

Kuvat Miika Hyvärinen

Vaatteet Adidas

2 kommenttia

  1. Mahtavaa, tätä on odotettu! En veny mihinkään suuntaan mutta nyt olen jo itsekseni alkanut treenata spagaattia pari viikkoa. Tästä saan varmasti lisää venyttelyvinkkejä. 🙂

    1. Jes, huippua että lähdet mukaan tähän! Joo ehdottomasti tästä saa monenlaisia vinkkejä venyttelyä varten – nyt vaan ahkerasti venyttelyä tekemään 🙂

Kommentointi on suljettu.