fbpx

levi_eevsku2levi_eevsku3levi_eevsku4

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen siitä, kun lähdetään pohjoiseen laskettelukeskukseen viettämään viikonloppua tai lomaa? Tai jos on omia kokemuksia Lapin laskettelukeskus -reissuista, niin millaisia ne ovat olleet? Varmastikin monella, kuten itselläkin joskus aiemmin, tulee mieleen ensimmäisenä laskettelu ja after ski. Usein tänne Levillekin tullaan enemmän noiden asioiden parissa, kuin ”wellness -teemalla”.

Me saimme kuitenkin tänä viikonloppuna kokea ”Se Toinen Levi”, eli mitä kaikkea muuta täällä voi tehdä, kuin käydä rinteessä ja after skissä. Itseasiassa rinteessä kävimme vasta tänään, kun virallinen ohjelma jo loppui ja after skit jäivät koko porukalta välistä. Ei tullut edes mieleen.

Kerroinkin jo meidän ensimmäisestä päivästä ja toinen päivä eli eilinen oli aivan yhtä huikea! Bodyweight training ja crosstraining Levi Wellness Clubilla olivat aivan nappitreenejä ja kahden päivän treenaamisen kruunasi yrittiöljyhieronta, jonne pääsi suoraan treeneistä. Sen jälkeen oli kyllä niin rentoutunut olo, että en muista milloin viimeksi! Itse tulee lähinnä aina otettua kovaa urheiluhierontaa, mutta välillä tällainen täysi rentoutus tekee erittäin hyvää.

Virallinen ohjelma päätettiin illallisella Valkea Vaadin -ravintolassa, jota voin kyllä suositella jokaiselle Levi -matkaajalle! Se poronfilee – aivan suussa sulavaa. Näyttivät kaikki muutkin seurueessa olleen tyytyväisiä omiin annoksiinsa.

Vaikka virallinen wellness -viikonloppumme tänään päättyi aamiaiseen, osa meistä jäi vielä viettämään viimeistä päivää tänne. Kävin itse testaamassa maastoja hiihdon muodossa aamulenkillä ja olin pelkkää hymyä, vaikka varpaani jäätyivätkin. Oli niin ihanaa hiihtää pitkästä aikaa! Hiihtolenkin jälkeen lounasta ja sitten vielä piti hyödyntää täällä olo tietenkin rinteessä laskien. Eevin kanssa otimme laudat alle ja menoksi. Olipa sekin taas kivaa! Kiitos Zeropoint Levi hyvistä vuokrakamoista.

Tämä oli kyllä kokonaisuudessaan yksi mahtavimmista reissuistani, vaikka olenkin matkustanut paljon. Tällainen viikonloppu osui ja upposi! Ihan mielettömän ihana olo ja olen erittäin kiitollinen, että sain olla mukana ja tutustua myös huipputyyppeihin.

Suurin kiitos viikonlopun järjestäneelle Levi Wellness Clubille / Levi Wellness Centerille ja kiitos myös kaikki muut viikonlopussa mukana olleet yhteistyökumppanit, sekä tietenkin upeat ihmiset! Tätä saa muistella erittäin suurella lämmöllä ja uudestaankin on päästävä (itseasiassa tulen tänne ohjaamaan Spartan Bodyweight training -ohjaajakoulutuksen ensi kuussa, tuu mukaan!).

Nyt viimeinen ilta Lapin tunnelmissa, huomenna kutsuu koti

<3

Eevsku

ps. lisää kuvia ja muiden mukana olleiden tunnelmia löytyy instagramista vaikka kuinka paljon hastageilla #SeToinenLevi, #LeviWellnessClub, #LeviLappland, #HulluPoroRelax tai profiileista; @eeviteittinen, @monnatreenaa, @airou, @nanafit_pt, @kukkalaakso, @emmilehtomaa, @neitipeippo, @leviwellnessclub

—————————————————————–

I got to spend amazing weekend here in Levi. Finnish Lapland is just so amazing – I can truly recommend you to travel here. Yesterday we we’re training in the Levi Wellness Club – Bodyweight training and also Crosstraining. After those I was so sore but we went straight after to the oil massage and that was just perfect end for the day. Today it was last day here and I went cross country skiing in the morning and then snowboarding in the afternoon. I’m so thankful for this weekend and that I had an opportunity to spend it here with these amazing people! Can’t wait for to come here again.

kuvat Eevi

Total
26
Shares