fbpx

active_eevskueevsku_fuerteventura

  • Matka yhteistyössä Finnmatkojen kanssa

Rakastan aurinkoa, merta, luontoa, lämpöä – kukapa ei? En kuitenkaan ole ihminen, joka haluaisi vain löhötä auringossa, vaan kaipaan aktiviteetteja tai vähintäänkin hyviä treenimahdollisuuksia. Jos pääsen treenaamaan joka päivä kovaa, niin maltan myös paremmin maata paikallani. Silloin se oikeastaan ajaa asiaa täydellisesti, jotta pääsee palautumaan, sekä fyysisesti, että henkisesti – jonka tärkeyttä juuri eilisessä postauksessa pohdiskelin.

Olemme Nannan kanssa neljättä päivää Kanarian saarten Fuerteventura -saarella ja täytyy todeta, että tämä paikka on yllättänyt minut erittäin positiivisesti. Kerran aiemmin olen käynyt Kanarialla ja se oli silloin kun työskentelin yhden talven Finnmatkojen aktiviteettioppaana Gran Canarialla. Talvesta on kyllä oikein mukavia muistoja ja jo silloin positiivisesti yllätyin Kanarien saarten tarjonnasta ja kauneudesta. Täällä olen yllättynyt jälleen kerran uudelleen!

Alkuvuodesta soittelimme Nannan kanssa ja olimme sitä mieltä, että meidän olisi ehdottomasti päästävä jonnekin hyvinvointi -matkalle kahdestaan tänä keväänä. Ei siinä kauaa mennytkään, kun meillä oli matkat Finnmatkojen kautta varattuina ja kohteeksi valikoitui heidän suosittelemanaan uusi Robinson -konseptin hotelli, joka on nimenomaan suunnattu aktiivisille ja urheilua rakastaville ihmisille. Ja sitä tämä kyllä todellakin on, vaikka onhan täällä mahdollisuus ottaa vain rennostikin niin halutessaan!

Itselleni kaikkein tärkeintä nykyään matkustaessa on se, että on hyvät treenimahdollisuudet ja ruokavalioni noudattaminen onnistuu mahdollisimman hyvin. Näiden kahden kanssa täällä ei ole ollut todellakaan mitään ongelmaa – päinvastoin. Kaikki tuntuu entistä mukavammalta auringon paistaessa – miten tuo keltainen mollukka tekeekin kaikesta niin mukavaa?

Ei täällä kaikki mitään urheilijoita ole, joten sitäkään ei tarvitse pelätä jos itse ei halua koko ajan olla hikoilemassa. Lomailijoita on aivan laidasta laitaan ja kaiken tasoisille löytyy erilaisia aktiviteettivaihtoehtoja. Hyvä kuntosali, uima-altaat, lenkkeilypolut, tenniskentät ja ohjatut WellFit ryhmäliikuntatunnit. Me olemme lähinnä hyödyntäneet ympärillä olevia maastoja, sekä kuntosalia, mutta tarkoituksena olisi mennä kokeilemaan ohjattuja tuntejakin! Tennistäkin oli ajatuksena pelata ja käydä surffaamassa jajaja… Ihan kaikkea ei kuitenkaan viikkoon viitsi mahduttaa, jotta ehtii kuitenkin myös hieman relata ja ladata akkuja! Molemmilla on tulossa aika tiukka kevät – itselläni urheilun ja töiden kanssa, sekä koulun loppuun saattamisessa – Nannalla taas odottaa pian aivan uudenlainen arki ensin muuton ja sen jälkeen perheenlisäyksen kanssa. Tätä aurinkoenergiaa siis tosiaankin kaivataan!

fuerteventura_eevsku2

Pelkkä aurinko ei kuitenkaan riitä, jos ei pidä itsestään huolta myös muilla tavoin. Kannattaakin ehdottomasti pitää huolta myös lomalla jonkinlaisesta liikkumisesta, sekä terveellisestä ruokavaliosta. Toki myös lepoa ja herkuttelua mahtuu mukaan, mutta ei koko lomaa kannata käyttää maaten ja drinksuja lipittäen. Kotiin saattaa palata muuten turvonnut ja väsynyt olemus ladattujen akkujen sijaan.

Meidän päivät ovat täällä koostuneetkin treeneistä, terveellisistä ruokavalinnoista (all inclusive, mutta löytyy myös WellFood corner), lepäämisestä ja töiden teosta. Molemmat treenaamme ja syömme omien tavoitteiden ja fiilisten mukaan, mutta mitään ongelmaa ei todellakaan ole ollut siitä huolimatta, että itselläni on tähtäimessä kilpaurheilu, kun taas Nannalla itsensä ja lapsensa optimaalinen hyvinvointi. Kaikki on aina asenteesta kiinni ja me kaksi oikein buustaamme toistemme positiivista energiaa!

Me lähetämme oikein paljon teille kaikille energiaa täältä! Käy tutustumassa lisää Robinson konseptiin täältä.

<3

Eevsku

Total
141
Shares

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu.