fbpx

kuwait_eevsku1kuwait_eevsku2

Hieman arvelinkin, että täällä päivät tulevat olemaan aika täysiä ja varsinaisesti ei jää aikaa blogin päivittelyyn. Kuitenkin nopeat terveiset ehdin täältä teille kirjoittaa eilen samalla, kun odotin omaa koulutusvuoroani.

Olemme täällä tosiaan kouluttamassa Spartan Gearin Antti Nurmen kanssa. Antti on täällä jo kolmatta kertaa, sillä hän on kouluttanut täällä jo aiemmin kahvakuulatreeniä ja defendoa. Nyt täällä alkoi toiminnallisen harjoittelun PT -kokonaisuus ja olemme vetämässä ensimmäistä neljää päivää. Ensimmäisenä päivänä aloitimme kehonpainoharjoitelun (bodyweight training) lisäksi kahvakuulatekniikoilla. Tarkoituksena on käydä kattavasti toiminnallisen harjoittelun perusteita ja opettaa, kuinka niitä ohjataan eteenpäin. Tämän neljän päivän jälkeen Antti tulee tänne vielä uudelleen sekä yksin, että Halosen Petrin kanssa. Petri kouluttaa Spartanilla mm. liikkuvuusharjoittelua ja anatomiaa.

Kuwait on paikka, jonne en ehkä olisi lähtenyt koskaan ilman tällaista työreissua, joten on ollut erittäin mielenkiintoista siinäkin mielessä. Kuten tiedätte, rakastan matkustamista ja minusta on aina mielettömän hienoa nähdä uusia maita ja tavata uusia ihmisiä. Nämä ovat kokemuksia, joita ei mikään muu korvaa.
Töiden lisäksi täällä onkin onneksi päässyt hieman näkemään kaupunkia ja tutustumaan kulttuuriin. Ensin täällä oli vähän viileä ilma ja aurinkoa ei hirveästi näkynyt, mutta eilen ja tänään siitä ollaan päästy nauttimaan. Asteita on noin 20, eli sellainen Suomen kesä on Kuwaitin talvi. Osa kävelee talvitakeissa, osa t-paidoissa.

Eilinen aamu alkoi tänään treenillä rannalla ja jatkui pienellä ”turistikierroksella”. Iltapäivästä iltaan koulutimme ja tänään, sekä huomenna on pidemmät koulutuspäivät, kun täällä on viikonloppu (viikko alkaa sunnuntaina maanantain sijaan).

Päivittelen lisää reissusta myöhemmin – ehkä saan teille kuulumisia ulos sunnuntaina kotiin päästyäni, jos en ole aivan poikki! Kerron teille ainakin lisää Kuwaitista, erilaisesta kulttuurista ja kuinka matkustaessa pidän huolta omasta treenistä, levosta, sekä ruokavaliosta.

Tiesittekö muuten, että Kuwait on maailman toiseksi lihavinta kansaa? Apua hyvinvoinnin kanssa täällä todella tarvitaan!

<3

Eveliina

ps. Aina netin löytäessäni latailen kuvia ja videoita instagamiin, sekä snapchatiin: eevsku

—————————————————————————————————————————————————

We have had quite busy time here and I don’t have time to update my blog that much. I will write you more about this trip and our work here when I get back home.

It is always a pleasure to see new country, culture and meet new people. Yesterday we started to instruct with Antti and we continue until Saturday evening. We have had some time also to see Kuwait City and do the training.

Follow my trip in my instagram & snapchat until the next update here!