fbpx

freshstart_eevskugingerlemon_Eevsku

Toivottavasti viikonloppu meni mukavasti ja nukuit viime yönä hyvin. Itse vedin pitkän koulutusviikonlopun päälle 10h unet, mutta silti olisi vielä voinut nukkua hieman pidempään. Jotta saan nukuttua noin paljon, on nukkumaan käytävä aika ajoissa. Itse olin valmistautumassa nukkumaan jo hieman yhdeksän jälkeen. Priorisoi unta – se kannattaa!

Aamu on mennyt asuntoa siivoillessa, ystävälle napsin hieman kuvia ja hoidellut muutamia sähköposteja. Jääkaappi on aika tyhjillään, mutta aamiaistarvikkeiden lisäksi sieltä löytyi onneksi viime viikolla ostamani luomusitruunat ja inkivääriä. Niistä päätin taas tehdä virkistävän shotin, joka antaa aineenvaihdunnalle ja vastustuskyvylle boostia!

Itse laitoin mehustimeen yhden kokonaisen sitruunan paloina (leikkasin vain päädyt pois) ja inkiväärin kuorin ja paloittelin. Sitten vain mehustimeen (itse käytän Philipsin) ja ihana raikas mehu on valmista! Tämä on aika tujua, joten shotti riittää. Jos haluaisi hieman pehmeyttä mukaan, niin kannattaa lisätä esimerkiksi porkkanaa tai omenaa. Porkkana-inkivääri on myös ihan ehdoton lempparini!

Ihanaa maanantaita kaikille <3

Eevsku

—————————————————————————————

I wanted to have a fresh start for my Monday so I made a ginger lemon juice with my juicer. Had organic lemon so just sliced it to the juicer and ginger a peeled and sliced. This one is more like a shot drink but if you like it more soft or sweet you could add some carrots or/ and apple.

Have a great Monday!

 

Total
15
Shares