fbpx

 

attitude_eevsku1

Motivaation kanssa ongelmia? Luulen, että se on aika yleistä. Motivaatio-ongelmat johtuvat mielestäni usein siitä, että ei oikeasti tiedetä tarkalleen, miksi jotain tehdään. Silloin kun asioiden tekemiselle on selkeät syyt ja sinulla on myös pienet askeleet mietittynä, miten etenet, on motivaation pitäminen paljon helpompaa. Tällöin myöskään homma ei kaadu, vaikka olisikin huonoja hetkiä, päiviä, jopa viikkoja. Niidenkin jälkeen on vain kasattava pää uudelleen ja jatkettava taas tekemistä. Koska tiedät miksi teet niin ja se on jotain mitä haluat!

Omat vinkkini motivaation ylläpitämiseksi

  1. Kirjoita ylös tavoitteesi, jonka jälkeen kirjoita ylös myös miksi haluat päästä tähän tavoitteeseen – kuinka tärkeä se sinulle on ja tekeekö tavoitteen saavuttaminen sinut onnellisemmaksi
  2. Tee suunnitelma, kuinka pääset tavoitteeseen – laita välitavoitteita ja askeleet, kuinka saavutat ne ensin
  3. Pidä aikataulu realistisena, älä yritä saavuttaa mitään liian nopeasti
  4. Kun huono hetki tai päivä osuu kohdalle, älä silti luovuta, vaan jatka välillä vaikka hieman hammasta purren tekemistä. Jos hammasta täytyy purra liian usein, pitää silloin miettiä mitä tehdään väärin, tai onko tavoitteesi jotain, mitä et oikeasti halua/ tarvitse
  5. Jos eksyt suunnittelemaltasi polulta, älä tuomitse itseäsi. Palauta kirjoittamasi tavoite ja syyt tekemiseesi mieleen ja kirjoita ne vaikka uudelleen ylös. Taas ollaan uudelleen oikealla tiellä, motivaatio löydetty ja tavoite lähestyy

Motivaation täyteistä tiistaita! Muista myös käydä tsekkaamassa Cuponationin ulkoiluhaasteen sivuilta* kuinka oman aktiivisuuteni kävi viime viikon aikana. Oletko itse muistanut olla aktiivinen ja kerätä päivittäisiä askeleita?

<3

Eevsku

*sis.tuotelinkkejä

ps. Ensi viikonloppuna koulutan Turussa Spartan Bodyweight training instuctor -kurssia ja pari paikkaa olisi vielä vapaana! Tiedustelut tai varaa paikkasi suoraan spartan.fi

——————————————————————————————————

Problems finding motivation? Here are my tips how do I keep my own motivation up.

  1. Write down your goal and then also write down why that goal is so important and are you happier after reaching that goal
  2. Make a plan how to reach that goal – make little steps
  3. Be realistic with the timetables – don’t try to reach your goal too quick
  4. When bad day comes, don’t give up. But if it starts feeling bad all the time maybe you need to check again how important this goal really is to you.
  5. Sometimes you get lost with your plan but then you only need to get back on the track. Read your notes about the goal again and remind yourself why you do this. And you are back motivated reaching that goal!

I hope you have your Tuesday filled up with motivation!

Total
33
Shares