fbpx

traveltime_eevsku

Treenit hoidettu ja laukut pakattu ja on aika aloittaa kevään reissut. Nämä terveiset tulevat Helsinki-Vantaalta, välistoppi tehdään Istanbulissa, josta matka jatkuu vielä tämän viikon kohteeseen – Kuwaitiin. Kun tuossa räntäsateessa roudasin matkalaukkuani Helsingin keskustassa, ei voi ainakaan sanoa, että tulisi nyt ikävä Suomea! Tosin en nyt kovin pitkäksi aikaa tällä kertaa lähden aurinkoa moikkamaan, sillä palaan kotiin jo sunnuntaina.

Kuwaitissa on tiedossa kouluttamista ja seminaarien pitämistä Spartan Gearin Antti Nurmen kanssa ja odotan tulevia päiviä kyllä innolla! Ensinnäkin täysin uusi maa ja kulttuuri, jonka lisäksi ulkomailla kouluttaminen on aina hieman jännittävämpää, kuin Suomessa.

Kuulumisia viikon aikana ainakin instagramissa ja snapchatissä, mutta toivottavasti ehdin myös blogia päivittää jossain välissä! En kuitenkaan lupaa mitään, sillä aikataulut voivat olla hyvinkin vaihtelevat ja priorisoin jäävään vapaa-aikaan omia treenejä ja lepäämistä. Koulujutut saavat nyt tämän viikon olla tauolla, mutta onneksi sain eilen tehtyä niitä aika hyvin taas eteenpäin. Hommat rullaa!

Lähdittekö muuten mukaan aktiivisuushaasteeseen, josta kerroin viikko sitten? Nyt sivulle on päivittynyt omat viikon aikana kertyneet askeleeni ja aktiiviset minuutit. Aivan en päässyt omiin tavoitteisiini niiden osalta, joten yritetään olla tällä viikolla vielä aktiivisempia kävelyn kanssa! Ulkoiluhaaste löytyi siis Cuponationin sivuilta*.

Terkut lentokentältä,

Eevsku

*sisältää tuotelinkkejä

———————————————————————–

Greetings from the airport! I’m traveling today to Kuwait and going to work there this week. I’m going to instruct some courses about bodyweight training and wellness with Spartan Gear. I’m really waiting for this trip and excited to meet new people! I’m going to update about my week at least in my instagram and snapchat (eevsku) but also trying to have time to update the blog.

Total
22
Shares