fbpx

eevsku_thailand1eevsku_thailand3eevsku_thailand2

Näin ne päivät vaan hupenevat! Huomenna on tiedossa viimeinen päivä Hua Hinissä. Aina tämän saa todeta, että kyllä se aika vaan menee niin nopeasti. Päivät ovat kuluneet vauhdilla, koska niitä on rytmittänyt omat treenit ja ohjaukset. Välissä on lähinnä ehtinyt syömään, lepäämään, tekemään koulua/töitä ja vähän ottamaan aurinkoa. Maksimissaan auringossa olen maannut tunnin päivässä, sillä enemmän saisi olon makaroniksi, eikä se ole hyvä juttu illan treenejä ajatellen. Pikkubruna on onnistuttu kuitenkin tälle iholle saamaan, sillä rusketun aika helposti.

Ohjaukset ovat sujuneet hyvin ja suurimmaksi osaksi siksi, että tosiaan meillä on täällä niin hyvä porukka koossa. Jostain kumman syystä näihin meidän kursseihin ja reissuihin sattuu mukaan aina mukavia ja hauskoja ihmisiä. Onneksi näin, toivottavasti sama homma jatkuu tulevaisuudessakin! Treenataan kovaa ja tosissaan, mutta ei liian vakavasti ja treenien ulkopuolella osataan ottaa rennosti ja kaikki heittää vitsiä yhdessä. Yksin tämän työn parhaita puolia onkin se, kun pääsee tutustumaan aina uusiin mahtaviin ihmisiin. Toinen on se, kun näkee ihmisten kasvoilta iloa ja onnistumisia. Se on niin palkitsevaa!

Huomenna meillä on kahdet viimeiset treenit ja torstai aamuna halukkaat saavat vielä aamutreenin ennen lähtöä. Torstaina matkustamme Bangkokiin viimeiseksi yöksi, sillä perjantaina lento lähtee hyvin aikaisin Suomeen.

Omia treenejä on kertynyt todella hyvin ja pienestä aikaeroväsymyksestä huolimatta olen saanut ne vedettyä läpi loistavasti. Treenien alku on saattanut olla tahmeaa, mutta loppujen lopuksi on saanut aina hyvän tehon päälle. Olen käynyt salilla, sekä treenannut ulkona + yhdet thainyrkkeily -treenit. Ruokailut ovat hoituneet pääasiassa omassa hotellihuoneessa hotellin aamiaisen lisäksi. Tästä reissuruokailusta onkin tullut hieman kysymyksiä ja voisin siitä postailla erikseen reissun jälkeen! Loppuviikosta kirjoitusaika menee lähinnä opparin ensimmäisen version viimeistelyyn, sillä se on oltava valmiina perjantaiksi.

Thaimaa ei kyllä koskaan petä ilmaston puolesta ja tälläkin kertaa säät ovat olleet aivan loistavat, vaikka niistä ei treenien lisäksi aivan älyttömästi tällä reissulla päässytkään nauttimaan. Onhan se silti ollut mukavaa nähdä aurinkoa niin paljon ja viettää reilu viikko palelematta! Treeneissä on myös saanut joka kerta oikein kunnon hien aikaiseksi, mikä on myös aina kivaa.

Seuraavan kerran Spartan Bootcamp on taas heinäkuussa, joten tänne palaamme Antin ja uuden ryhmän kera 4 kuukauden kuluttua (lisätiedot ). Sitä ennen on pari muutakin reissua tiedossa, mutta tullaan nyt ensin kotiin pariksi kuukaudeksi. Odotan sitäkin. Ihanaa päästä pian omaan sänkyyn nukkumaan & omiin arkirutiineihin kiinni <3

Eevsku

Total
28
Shares