fbpx

thailand_bootcampcollage_thailand

Terveiset Thaimaasta! Pääsimme tänne aikaisin tiistaiaamuna ja sen verran on ollut päivät täynnä, sekä aikaeroväsymystä, että ihan blogiin asti eivät ole vielä kuulumiset ehtineet. Hätäisimmät ovat varmasti ehtineet seurata reissua jo instagramin, sekä snapchatin kautta. Järkkäriäkään en ole vielä käyttänyt, joten puhelinkuvilla mennään, mutta eiköhän nämä teille kelpaa. 😉

Matkustus meni hyvin ja olin positiivisesti yllättynyt Finnairin uudesta koneesta – penkit olivat jopa nukkumiseen ihan kelpoja ja viihdejärjestelmä oli paljon parempi, vaikka sitä en hirveästi yölennon vuoksi käyttänytkään. Suoraan kentältä hypättiin bussiin, joka toi meidät Hua Hinin hotelliimme. Parin tunnin levon jälkeen oli jo vuorossa ensimmäiset kevyet rantatreenit ja päästiin paremmin myös tutustumaan koko porukkaan. Meitä on täällä kaksi valmentajaa (minä ja Antti), sekä reilu 30 treenaajaa. Ihan mahtava jengi kasassa!

Eilen päästiinkin jo kahden treenin pariin, sekä ohjauksissa, että omissa treeneissä. Vedämme treenit pääasiassa rannalla, joten bodyweight training ja parin kanssa treenaaminen tulevat tutuksi. Huomenna pääsemme aamulla thai -nyrkkeilemään ja viikon aikana on myös tiedossa mm. itsepuolustusta. Tänään aamulla treenattiin päälläseisontaa ja täytyy sanoa, että meni kyllä erittäin hyvin koko porukalla, vaikka lähtötasot olivat hyvin erilaiset! Eiköhän me käsilläseisontaankin päästä tässä viikon aikana.

Omat treenit hoituvat sekä ulkona, että läheisellä kuntosalilla, joka on varustelutasoltaan aivan länsimaalainen (ja myös hintatasoltaan heh). Pyrin tekemäänkin myös itse pari treeniä päivään ohjausten lisäksi ja muu aika meneekin palautuessa, sekä hieman töitä tehdessä. Opparin ensimmäisen version viimeisiä juttujakin saan tässä vielä vääntää, joten jos blogin puolella on nyt hieman hiljaisempaa pari viikkoa, niin kirjoitusenergiani ovat menneet toistaiseksi opinnäytetyön parissa. Mutta hyvällä mallilla ollaan!

Aikaerosta johtuvaa väsymystä on vielä hieman ilmassa, mutta muuten on kyllä erittäin kiva olla täällä. Valmistelin jo kotona reissun niin, että täällä voin hoitaa kaikki muutkin asiat (treenit, ruokavalio, opiskelut), vaikka Thaimaassa ollaankin. Tällä kertaa on kyseessä tosiaankin täysin työ/treenimatka ja lomaillaan sitten toivottavasti toukokuussa, kun pari isoa projektia on paketissa. Hyvin tuloksin tietty!

Blogia koitan päivitellä muutaman kerran tässä viikon aikana, mutta jos ei näy tai kuulu, niin ainakin instagram, fb ja snapchat päivittyvät useammin (eevsku ig&snapchat).

Jotkut ovat kyselleet mm. snapchatissa lisätietoa näistä bootcampeista, niin täältä löytyy: spartan.fi. Seuraava bootcamp on heinäkuussa ja syksylle myös tiedossa!

<3

Eevsku

Total
33
Shares

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu.