fbpx

langvik_eevsku15 langvik_eevsku13  langvik_eevsku11 langvik_eevsku9

Palataan reilu viikko takaperin. Palasin Thaimaan työmatkalta perjantaina ja olo oli aika helpottunut kotiin päästyämme usean kymmenen tunnin matkustamisen jäljiltä. Olin äärettömän onnellinen vihdoin avatessani kotioven ja vielä kun sain saapua siivottuun kotiin ruusut pöydällä (kiitos parhaalle pikkusiskolleni<3). Alunperin olin ajatellut, että kun Thaimaan reissulta pääsen kotiin, niin en liiku hetkeen yhtään minnekään. No toisin kävi, sillä sain kutsun viettämään Långweekendia upeisiin Långvikin puitteisiin ja eihän siitä todellakaan voinut kieltäytyä.

Kutsu oli avec, ja halusin yllättää yhden parhaista ystävistäni tarjoamalla hänelle rentouttavan viikonlopun, sillä ensinnäkin emme ehtineet viettää yhdessä ystävänpäivää, hänellä on pian synttärit ja mikä hienointa – hän meni juuri naimisiin mielettömän miehen kanssa. Tapasimme Tuulian kanssa aloitettuamme yhtäaikaa Vierumäellä liikunnanohjaaja -opinnot vuonna 2011. Meistä tuli pian erottamaton kaksikko ja olemme kokeneet yhdessä paljon, hyvää ja huonoa. Lähiopintojen loputtua olemme olleet paljon tekemisissä huolimatta siitä, että hän asuu Tampereella ja minä missä milloinkin. Eli ainakin nyt Helsingissä.

No mutta tosiaan – saavuin perjantai-iltana kotiin ja suuntasin salille, jonka jälkeen kaivoin kaapista pienemmän matkalaukun, jonka pakkasin viikonloppureissua varten. Ajoissa nukkumaan ja aamulla oli aika lähteä Kirkkonummelle. Jaoimme Kiasman edestä tilataksin muutaman muun bloggaajan kanssa, ja oli kiva tavata uusiakin kasvoja.

En ole aiemmin käynyt Långvikissa ja jotenkin ajattelin sen olevan paljon kauempana, kuin mitä se todellisuudessa sitten oli. Saavuimmekin noin puolessa tunnissa jo perille ja pääsimme lämpimän vastaanoton jälkeen kaikki omiin huoneisiimme – tai tarkemmin sviitteihin. Tuo sviitti oli isompi kuin oma asuntoni ja kuinka ihanan rento fiilis valtasi mielen heti! Ikkunasta näkymä merelle ja sängyllä odotti pehmeät kylpytakit, edessä seuraavaan aamupäivään saakka ihanaa aikaa ystävän kanssa.

Ennen kylpytakin päälle pukemista oli kuitenkin aika treenata ja lounastaa yhdessä. Lounasta söimme bloggaajien, avecien ja PING Helsinki -jengin kesken. Långvikissahan järjestetään toukokuussa PING Helsinki, joka on Pohjoismaiden suurin sisältömarkkinoinnin tapahtuma. Tuonne olen itsekin menossa ja tämä viikonloppu liittyi myös osaltaan tuohon tapahtuman teemaan. Tapahtumaan on saapumassa valittuja sisällöntuottajia (bloggaajia, tubettajia, instaajia, snäppääjiä….) ja lisäksi tietenkin yrityksiä, ja tarkoituksena on verkostoitua, oppia lisää sekä myös kuunnella ulkomailtakin tuotuja puhujia. Inspiroitua ja pitää hauskaa!

langvik_eevsku12langvik_eevsku16langvik_eevsku10

Treenit sai tehtyä hyvin kylpylän kuntosalilla, ja oli mahdollisuus osallistua ohjatuille tunneillekin halutessa. Ulkoilu meren läheisyydessä on myös tietenkin mahdollista, mutta me valitsimme Tuulian kanssa testata kuntosalia sekä lauantaina iltapäivällä, että sunnuntaina ennen aamiaista. Kun päivän treenit oli hoidettu, oli aika vihdoin pukea se ihana kylpytakki päälle ja aloittaa täysi rentoutuminen. Lähinnä viihdyimme poreammeessa ja infrapunasaunassa, jotka molemmat tuntuivat aika mukavilta treenien ja matkustelujen jälkeen. Tämä kevät on itselleni hektinen ja kroppa sekä mieli ovat kovilla. Välillä on vaikeaa täysin unohtaa kaikki arkinen ja vain rentoutua, joten viime viikonloppu oli aivan täydellinen pieni hengähdys matkusteluputken jälkeen.

Päivän kruunasi Sacred Nature -hoito, johon kuului rentouttavaa hierontaa ja kasvohoito. Hoidossa käytettiin luonnonkosmetiikkaa ja hoidon tarkoitus oli nimenomaan rentouttaa. Yleensä kun menen hierojalle, niin se ei ole mikään rentoutushoito ja ai että tämä tuntui hyvältä! Olo oli niin rentoutunut hoidon jälkeen, että olisin voinut nukahtaa aivan samantien.

Onneksi kuitenkin jaksoimme lähteä vielä illalliselle, sillä se oli myös täysin sen arvoista. Ensinnäkin ravintolan tunnelma oli täydellinen, koska vietettiin juuri Earth Hour -tuntia ja koko ravintola oli valaistu kynttilöin. Saimme pöytämme takkatulen ääreltä, mikä oli ihana sekä tunnelman, että lämmön kannalta. Itse kun meinaan olla vähän vilukissa. Minulla on tällä hetkellä aika tiukka ruokavalio, mutta se otettiin upeasti huomioon koko viikonlopun ajan. Jos minulla ei oikeasti ole tärkeää syytä ylläpitää tiukkaa ruokavaliota, niin haluan tällaisissä tilanteissa aina joustaa, mutta aina ei voi joustaa. Itse varsinkin reissaan niin paljon, että jos joustaisin koko ajan, niin kokonaisuudesta ei tulisi mitään. No onneksi minulla oli ruokakulinaristi avecini paikalla ja hän kyllä otti annokset juuri sellaisina, kuin kokki oli ne tarkoittanut! Kehui kovasti ja oikeasti tuonne kannattaa mennä vaikka pelkän illallisen vuoksi – sen verran hyvää oli sekä palvelu, tunnelma, että tietenkin ruoat.

Sunnuntaina oli ihana herätä hyvien yöunien jälkeen ja oli niin mahtavaa juoda aamukahvi huoneessa, pukea treenivaatteet ylle ja ottaa hissi alakerran salille treenaamaan. Tuohon voisi tottua hah! Sitten aamiaiselle ja kotiin. Ihana Långweekend. Voin todellakin suositella paikkaa pariskunnille ja ystävyksille – rentoutumiseen ja irtiottoon arjesta. Jos ei halua jäädä yöksi, niin palveluista voi nauttia myös vain päivän ajan. Mutta suosittelen kyllä yöpymistäkin, se tekee kokemuksesta vielä ihanamman.

langvik_eevsku7  langvik_eevsku6langvik_eevsku8langvik_eevsku5

<3

Eevsku

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu.