fbpx

FitnessClassic2016-1926

Tämä on nyt nopea päivitys ja palaan myöhemmin kertomaan enemmän eilisestä päivästä ja sitä edeltävistä päivistä tai oikeastaan viikoista ja kuukausista. Minulla on niin paljon kerrottavaa siitä, kuinka pääsin vihdoin eilen siihen, mihin olen halunnut. Siitä ei tarvitse olla huolissaan, ettettekö saisi tarpeeksi tästä kaikesta infoa – sitä tulee varmasti enemmän kuin tarpeeksi. Tästä kaikesta on myös kuvattu laajemmin videomateriaalia ja sitä julkaistaan myös myöhemmin.

Nyt kuitenkin halusin tulla vain kertomaan, että olen tällä hetkellä aivan äärettömän onnellinen. Voitin eilen ennen kaikkea itseni, mutta kaikeksi iloksi voitin vielä sen mitä tietenkin lähdin tavoittelemaan – sarjani voittoa ja EM -kilpailupaikkaa. EM -kilpailuihin on nyt vajaa kolme viikkoa aikaa ja minun on keskityttävä niihin 110%. Minulla on vielä paljon tehtävää ennen tuota kilpailua, niin fysiikan, kuin vapaaohjelman puolesta, vaikka olenkin  tyytyväinen eiliseen suoritukseeni. Töitä teen valmistautumisen ohella mahdollisimman vähän ja opinnäytetyöseminaarin käyn hoitamassa tällä viikolla Vierumäellä. Muuten seuraavat kolme viikkoa aion keskittyä vain ja ainoastaan treenaamaan ja lepäämään. Kaikki pistettiin peliin eilen, mutta nyt vaihdetaan vaihde vielä yhden isommalle. Motivaatio on enemmän kuin kohdallaan.

Vaikka projekti ei nyt vielä ole loppuun asti viety ja kiitos sanat kuullaan laajemmassa mittakaavassa myöhemmin, niin haluan jo nyt kiittää kaikkia, jotka mahdollistivat eilisen voittoni. Tukijoukot ovat kaikki kaikessa. Tätä ei todellakaan tehdä yksin. Joskus yritin, ja lopputulos ei ollut niin hyvä – se tuli opittua kantapään kautta.

Kiitos Suomen Fitnessurheilu ry hienosta kilpailutapahtumasta ja mahdollisuudesta kilpailla sekä Suomessa, että lähteä edustamaan EM -kilpailuihin.

Kiitos valmentajalleni Teemulle.

Kiitos Tuulia – maailman paras tuki ja huoltaja.

Kiitos perheelleni ja kaikille ystävilleni, jotka ovat jaksaneet uskoa minuun ja kannustivat läpi viikonlopun.

Kiitos koreografille ja ihanalle ystävälleni Ringalle – ilman sinua ei tätä vapaaohjelmaa olisi.

Kiitos Tomi Salakari kuvaamisesta.

Kiitos kilpailulookista menee moneen suuntaan; kynnet Salon Milagron Julia, ripset No1 Health & Beauty Mallu, hiukset QTime Katarina ja ennen kaikkea suuren suuri kiitos Sanna Uski, joka loihti minusta kilpailuaamuna kauniin.

Kiitos asujeni tekijöille – Sahara Beautyn Sannalle kuuluu kiitos bikineistä ja Biancanevelle vapaaohjelma-asusta.

Kiitos kehonhuolto -avusta Hieros Oy:n Heikki ja High Care -hoitolan Essi.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneilleni ja tukijoilleni – Adidas, Spartan Gear, Foodin, Puhdas+, Tempur, Warrior Coffee

Kiitos te kaikki korvaamattomat tukijat siellä ruudun toisella puolella, jotka olette ilahduttaneet minua aivan upeilla viesteillänne <3

Tässä videona vapaaohjelmani Youtubesta:

 

Huh – en oikein vieläkään tajua mitä on tapahtunut. Itkin onnesta eilen niin paljon, että olen edelleen ehkä siitäkin johtuen hieman pihalla. Nyt mennään vain päivä kerrallaan askel eteenpäin. Tänään onneksi treenit ovat sujuneet hyvin ja pian on aika mennä nukkumaan. Huomenna jo taas päivän lähempänä Espanjaa.

FitnessClassic2016-1997

Kai tähän loppuun voi sanoa edelliseen otsikkooni viitaten, että se askel kannatti uskaltaa ottaa.

<3

Eevsku

//

Yesterday I won the qualifications for the European Championships here in Helsinki so now I continue preparing for the Europeans next month.

Kuvat Bodylehti.fi / Tommi Mankki

Total
185
Shares

14 kommenttia

 1. Ihanaa ja ennen kaikkea onnea! Olet hyvä esimerkki siitä, että pystyy mihin tahansa kunhan on vaan tahtoa ja uskoa 🙂 Oletkin ollut itselleni suuri inspiraation lähde kohti terveellisempiä elämäntapoja, kiitos siitä! 🙂

 2. Ihan huippu toi sun vapaasarja! Ja onnee, oot kyl voiton ansainnukki!:)

 3. Sun vapaaohjelma oli ihan uskomattoman kaunis. Oot mahtava! Ja niin inspiroiva.

 4. Sori oon vähän pihalla näistä fitnesjutskista mutta kisaatko samassa lajissa kun Piia Pajunen?

 5. Hurjan suuret onnittelut sulle voitosta, EM-kisoissa sit rokkaat myös! Aivan upean inspiroivaa seurata sun matkaa huippu-urheilijana, erityisesti sun snäppejä katsellessa sitä imee sun positiivista energiaa joka kyllä tuon videonkin välityksellä huokuu susta upeasti. Oot kyllä mahtava mimmi, vaan taivas on rajana! (Eikä välttämättä sekään:D) Onnea tuleviin koitoksiin, täällä myös jännitetään tulevia EM-kisoja kotiasohvalta inspiraatiota omaan tekemiseen keräten. Pakko vielä loppuun lisätä että aivan upea vapaaohjelma!

 6. Onnea! Ootsä kyllä aikamoinen taistelija 😀 Nyt vaan pidät pään kylmänä seuraavaan!

 7. Onnea vielä, oot kyllä voittisi ansainnut!<3 En edes tunne sua ja oon silti tosi onnellinen sun voitosta.
  Oon saanu susta myös tosi paljon inspiraatiota terveellisimpiin elämäntapoihin. Ja sun snäpit on mun lemppareita!
  Hirmuisesti tsemppiä EM-kisoihin ihana!<3

 8. Wau!! Sun vapariohjelma on aivan huikee, näkee että oot tehny hulluna töitä mutta oot sä kyllä järjettömän taitavakin. Onnea kisapaikasta ja mielettömät tsempit sulle EM-kisoihin! Snäpin kautta oon seurannut sun matkaa, sä inspiroit valtavasti positiivisella olemuksellasi, kiitos siitä ❤️

 9. Ihan mahtavaa, onnea! Sun juttuja seuratessa on alkanut tehdä mieli salitreenien ohessa opetella myös kehonhallintaa uudella tavalla. 🙂

 10. Vau onnee ja tsempit EM-kisoihin! 🙂 oot ihanan vahva ja kaunis nainen, mun esikuva!

 11. Onnea <3 Eikä tuli ihan tippa linssiin, ku tota sun vaparia katoin (tosin olen hyvin herkkä yleensäkin ;)). Mä toivon sulle niiiin paljon menestystä sinne EM-kisoihin 😀

Kommentointi on suljettu.