fbpx

bodyweighttraining_finnmatkat

  • Yhteistyössä TUI

Lomakausi lähestyy ja monelle se tarkoittaa myös matkalle lähtemistä. Tässä itsekin juuri parhaillaan olen pohtinut lomamatkaa kevään rupeaman päätteeksi. Reilun viikon kuluttua palaamme Suomeen EM -kilpailuista ja sillä viikolla minulla on vielä töitä, mutta sitten olisi mahdollisuus pitää hieman vapaata ennen valmistujaisia. Luulen että olen pienen loman ansainnut ja myös sen tarpeessa. Se ei tarkoita silti lomaa treeneistä tai välttämättä kaikista muista töistä, sillä rakastan tekemistäni niin paljon ettei se aina todellakaan tunnu työltä. Toki tässä keväällä on välillä hieman työläältä tuntunut monen asian yhtäaikaa tekeminen, mutta olen tällä hetkellä jo enemmän kuin tyytyväinen siihen miten olen kaiken hoitanut. Mutta ei vielä iloita liikaa – hieman on duunia jäljellä sekä kilpailukauden, että koulun suhteen. Loppusuora ja tuntuu kyllä ihan mahtavalta.

Muistattekin ehkä reissuni helmikuussa Fuerteventuralle? Olimme Nannan kanssa viettämässä viikon Finnmatkojen Robinson konseptin hotellissa, jossa oli loistavat mahdollisuudet aktiivisen elämäntavan ylläpitämiseen myös lomaillessa. Treenit ja ruokavalio ylläpidettiin siis myös siellä. Kuten nyt näin jälkeenpäin tiedämme, niin valmistautuiduin tosiaan jo silloin näihin kevään kilpailuihin vaikka en siitä silloin numeroa tehnytkään.

Kuvasimme viikon aikana Nannan kanssa myös teille pienet treenipätkät ja vihdoin ne ovat julkaistu Finnmatkojen Youtube -kanavalla! Käykää ihmeessä katsomassa ja kokeilkaa treenejä. Nämä ovat loistavia nimenomaan lomalla tehtäviksi, mutta miksei vaikka heti tänään kotona kokeiltavaksi. Välineitä ei tarvita ja hyvän hien saa varmasti pintaan! Muista keskittyä hyviin tekniikoihin ja tee vaikka yksi kierros läpi ensin vain niihin keskittyen ja näin saat myös hyvän lämmittelyn aikaiseksi. Tehon ja kierrosten määrän pystyt määrittelemään itse. Eikun kokeilemaan – loistavia treenejä kaikille!

<3

Eevsku

Täältä vielä aiemmat postaukset matkalta:

Aktiivilomailijan Fuerteventura

What helps my body to recover

10 answers

Total
34
Shares