fbpx

T2T_4261_oralb

Päähäni on pinttynyt tällainen ajatus, jonka kuulin viimeisen vuoden aikana: isosti hymyily ja hampaiden näyttäminen hymyillessä on erityisesti nuorten naisten piireissä jotenkin ”noloa”? Toivottavasti olen kuullut jotain aivan perätöntä ”huhua” ja tämä ei pidä paikkaansa. Sain selityksen asiaan sillä, että suu kiinni hymyily olisi jotenkin paljon söpömpää ja ei näytä liikaa innostusta. Tai jotain sinne päin. Siis mitä?

Ymmärrän toki jos hampaiden kanssa on ollut jotain ongelmaa ja se aiheuttaa sen, ettei halua hymyillä niin, että ne näkyvät. Vaikka näen itse silti asian niin, että pienet erilaisuudet hampaiden kanssa tuovat vain persoonallisuutta ilmeeseen. Ja meillä on Suomessa niin hyvät mahdollisuudet korjauttaa hampaitaan niin, että varmasti ilmeestä saa itseään miellyttävän. Tässäkin tulee taas esille jo edellisessä postauksessani tuomaa asiaa; älä mieti mitä muut ajattelevat. Tuo itsesi sellaisena kuin olet ja olet juuri silloin kauneimmillasi. Jos joku ei sinusta pidä sellaisena kuin olet, niin se ihminen ei kuulu elämääsi ja hänen pitäisi miettiä, mitä vikaa hänen elämässään on jos on aikaa keskittyä toisten elämään tai ulkonäköön.

Mielestäni hymyily ja varsinkin aito hymy, josta paistaa ilo ja onni läpi, on parasta mitä tiedän. Kiinnitän itse huomiota ihmisten hymyilyyn ja se on myös asia mihin kiinnitän huomiota vastakkaisessa sukupuolessa. Hymyily ei siis tosiaan ole vain naisten juttu, vaan itse arvostan ja kiinnitän huomiota myös miehissä hymyyn. Itsevarma ja säteilevä hymy on paras asuste ihan jokaiselle.

Siihen hymyilyyn vaikuttaa suuresti toki oma persoona ylipäätään ja ymmärrän etteivät kaikki ole tällaisiä ilopillereitä, jotka hymyilevät omat poskipäänsä kramppiin. Mutta hymyyn vaikuttaa myös juurikin itsevarmuus ja se, että on hyvä olla itsensä kanssa. Hymyilyyn tuo itsevarmuutta toki myös jo pelkästään se, että tykkää omista hampaistaan ja pitää ne puhtaina. Ei minunkaan tee mieli hymyillä ja nauraa, jos hampaat eivät ole pesty, puhtaat, vaaleat ja ylipäätään suu raikas.

T2T_4351_oralb

Hampaiden hoitoon ja suun puhtauteen ei tarvitse motivaatiota hakea edes pelkästään ulkoisista asioista ja tässäkin pätee taas se, että sisäinen hyvinvointi näkyy ulospäin. Meillä on suussamme todella paljon bakteereja ja niitä kuuluukin olla, mutta huonoja bakteereja tulee pestä pois hampaista ja huoltaa myös hampaiden välejä ja näin pitää ikenet hyvässä kunnossa. Ikenien tulehtuminen ja tulehdus suussa voi ylipäätään aiheuttaa ongelmia kokonaisvaltaisesti. Kyse ei siis ole pelkästään siitä, että haluaa hampaiden näyttävän hyvältä, mutta se tulee tietenkin isona bonuksena.

Itse hoidan hampaitani pesemällä ne aamuisin ja iltaisin, lankaamalla hampaiden välejä ja käymällä säännöllisesti myös suuhygienistillä tai tarvittaessa hammaslääkärillä. Nämä ovat asioita, joihin kannattaa oikeasti panostaa. Sama asia on hyvän sängyn kanssa – ei kannata olla panostamatta niihin asioihin, jotka vaikuttavat niin suuresti elämänlaatuusi. Vaihdoin itse reilu pari vuotta sitten sähköhammasharjaan ja sen jälkeen en ole voinut enää vaihtaa tavalliseen. Sähköinen pesee hampaat niin paljon paremmin ja tarkemmin ja lisäksi tulee harjattua hampaita tarpeeksi kauan, kun harjassa on itsessään ajastin. Hammasharjaa tulisi myös vaihtaa tarpeeksi usein ja sähköhammasharjan kanssa se on niin helppoa, kun vaihtaa vain uuden pään.

Hampaani ovat luontaisesti aika vaaleat, mutta koska pidän kahvista, ne tummuvat myös aina hieman ajan myötä. Olen pari kertaa ottanut kevyen valkaisun suuhygienistillä, mutta pääasiassa pidän hampaani vaaleana pesemällä niitä valkaisevalla hammastahnalla. En käytä aina välttämättä koko ajan valkaisevaa tahnaa, mutta ainakin aina ”kuuriluontoisesti” kun näyttää siltä, että ne olisi vähän tummentuneet.

T2T_4269_oralb

Kun siis pitää hampaistaan ja suustaan hyvää huolta, haluaakin niitä mieluusti esitellä ja hymyileminen on mukavampaa! Ja kuten jo sanoin, ulkoisen hyödyn lisäksi suun hyvinvointi on ylipäätään erittäin tärkeää kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Pidäthän siis huolta, että sinulla on hyvät hampaiden ja suun huoltamisvälineet, olet käynyt hammashoitolassa ja muistat hoitaa suun terveyttä päivittäin!

Koska tämä on nyt viimeinen postaus yhteistyössä Oral B:n kanssa, saan ilokseni arpoa teidän lukijoiden kesken mahtavan tuotepaketin – nimittäin tämän saman mahtavan hammasharjan, jota olen nyt päässyt itse käyttämään ja 4 kpl valkaisevia Oral-B 3D White -hammastahnoja! Arvontaan osallistut kirjoittamalla kommenttikenttään omat ajatuksesi hymyilystä ja siitä, mitä ajatuksia nämä viisi postausta ovat sinussa herättäneet. Voittaja valitaan ensi viikon keskiviikkona 25.5.

oralb_kilpailu

Muut aiheen postaukset löytyvät

SMILE – like nobody’s watching

Smile from the heart

Power of smiles

When smiles matter most

Ihanaa viikonloppua kaikille

<3

Eevsku

fallback[2]

Kasvokuvat Tomi Salakari

Total
27
Shares

70 kommenttia

 1. Hymyily on ihanaa.. Asiakaspalvelutyössä siihen kiinnittää paljon huomiota. Kun asiakas hymyilee nousee hymy omillekin huulille helposti. 🙂 Hymy on tarttuvaa!

  Näissä postauksissa on ollut todella hyvää tietoa. Hammaslääkäri suositteli sähköhammasharjaa, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi hankkia..

 2. Olen todellakin samaa mieltä kanssasi – hymy on kauneinta, mitä ihminen voi omistaa ja luo samalla miellyttävän ensivaikutelman henkilöstä 🙂 Postaukset ovat olleet kivoja, sillä hampaiden hygieniasta puhutaan nykyään mielestäni liian vähän.

 3. Hymyily on parasta ja niin kuin sanottu se paras asuste!
  Itse pesen hampaani tällä hetkellä ihan normaalilla harjalla eikä opiskelijabudjettiin ole vielä kunnon sähköhammasharjaa mahtunut, koska pitäähän se kerralla hyvä ostaa! Ehkä nyt nappais 🙂

 4. Itse häpesin pitkään leveätä hymyä koska etuhampaani olivat vinossa. 25-vuotiaana päätin tehdä asialle jotakin ja käännyin erikoishammaslääkärin puoleen ja aloitin rankat oikomishoidot. Palkinnoksi annoin itselleni hampaidenvalkaisun kun kiskot vihdoin poistettiin ja vaikkei hymyni Hollywoodin täydellinen olekaan, hymyilen nyt leveästi hampaitani ylpeästi näyttäen lähes kaikissa valokuvissa 🙂 Hymyn ei tarvitse olla täydellinen, kunhan ihminen sen takana on aito!

 5. Jos on sisäisesti hyvä olla, niin kyllä se hymyilynä näkyy myös ulospäin 🙂 Parasta on, jos hymyilyllä saa toisenkin ihmisen hymyilemään. Hyvä mieli tarttuu ja jatkaa sit kulkuaan eteenpäin ja eteenpäin.. 🙂 Ja kauniit valkoiset hampaat tietysti kirsikkana smoothien päälle 😉 😀 Mielenkiintoisia postauksia on ollut! Kyseisiä hammastahnoja oon kokeillu ja hyväksi todennut 🙂

 6. hymyily on paras asuste ja antaa ensivaikutelman ihmisistä. postaussarjan avulla on ollut hyvä vaikutus omaan hampaidenhoitoon;muistutus ei ole pahaksi:)

 7. En ole ikinä oikein hymyillyt niin että hampaani näkyisivät, johtuen siitä että ne eivät ole mielestäni tarpeeksi vaaleat. Ihailen ihmisiä jotka uskaltavay hymyillä hampaat näkyen, jopa kuvissa! Luettuani postauksen aion tsempata itseäni hymyilemään, ja tietenkin tämän mahtavan palkinnon voittaminen toimi lisää motivaatiota haastaa itseni. 🙂
  Postaukset ovat saaneet minut ajattelemaan syitä siihen, miksi en halua hymyillä hampaat näkyen. Näiden syiden miettiminen on saanut minut haluamaan muutosta.

 8. Yleensä kun hymyilet vastaan tulevalle saat myös hymyn takaisin. Itsekin olen vältellyt hampaiden näkymistä hymyillessä, koska etuhampaissani on rako josta en ole koskaan tykännyt, mutta en saanut teininä hammasrautoja vaikka olisin halunnut.

 9. Hymy on paras asusteeni, asiakaspalvelutyössä ehdoton, toki on sillä löydetty pyörän korjaaja, muuttolaatikoiden nostaja, bensatankin avaaja- mihin hymy ei toimisi 🙂 Oral B llä hyvät tuotteet-tykkään!

 10. ”Ymmärrän toki jos hampaiden kanssa on ollut jotain ongelmaa ja se aiheuttaa sen, ettei halua hymyillä niin, että ne näkyvät. Vaikka näen itse silti asian niin, että pienet erilaisuudet hampaiden kanssa tuovat vain persoonallisuutta ilmeeseen. Ja meillä on Suomessa niin hyvät mahdollisuudet korjauttaa hampaitaan niin, että varmasti ilmeestä saa itseään miellyttävän.”

  Harmi vain, että Suomessakin operaatiot maksaa. Haluaisin kauniin hymyn. Hymyilen vapaasti, koska en haluaisi rajottaa hymyilyäni ja iloisuuttani siihen, että hampaani eivät ole täydellisesti rivissä. Jokatapauksessa, tottakai se vaikuttaa itsetuntoon. Minulle pitäisi tehdä leukaleikkaus ja paljon muuta, että suoran rivin saaminen olisi mahdollista. Tämä kustantaisi n. 2000-3000 euroa… Varsinkin opiskelijana todella iso summa rahaa. Ehkä vielä joku päivä minulta löytyisi tuo summa, ja aikaa pitkään sairaslomaan. :/ Sinulla on kauniit hampaat, nauti siitä! Hyvää alkavaa kesää sinulle. 🙂

 11. Kyllä sellainen aito hymy on vain kauniinnäköinen! Mistä näkyy puhdas, aito ilo

 12. Kaikki yhteistyöpostaukset on ollu tosi kivoja, täynnä tärkeitä ajatuksia ja muutakin kun ”osta hyvä oral-B harja ja -tahna” 🙂
  Hymy piristää ja on hyvä kommunikaatioväline. Tärkeintä on että hymy näkyy myös silmissä ja tulee sydämestä.
  Ihanaa kesää!

 13. Hymyileminen leveästi tuo ainakin itselleni hyvän mielen, etenkin jos saan hymyn esimerkiksi vastaantulevalta ulkoilijalta. Varsinkin metsässä sitä hymyilee kuin vahingossa kaikille, mutta kaupungissa mennessä ja kiireessä häslätessä ihmiset unohtavat hymyillä! Tämä on harmi :/

  Muistetaan siis hymyillä vaikka välillä hieman kiirettä pukkaakin!

 14. Hymyily on ihanaa. Parhaalta tuntuu aito, lämmin hymy. Suuhygieniasta muistuttaminen on aina hyvä asia.

 15. Hymy on paras asuste mitä ihmisellä voi olla, varsinkin jos se on aito ja tulee ns. suoraan sydämestä. Harmi vaan, että itse en oikein tykkää hymyillä niin että hampaat näkyvät, sillä ne ovat hieman vinossa ja luonnostaan kellertävät. Toivoisin, että uskaltaisin vielä itsekin joskus hymyillä ”hampaiden kera” 🙂

 16. Hymy sopii kaikkien kasvoille, oli hampaat minkälaiset vain! 🙂 Hampaiden hoidosta muistuttelu ei ole ikinä pahasta 😉

 17. Sulla on sana hallussa ja olet kivalla tyylillä kirjoittanut hymyaiheesta 🙂 Hymyily on siitä kivaa, että useimmiten kun hymyn ”lähettää”, sen saa myös takaisin.
  Mukaan mahtavaan arvontaan.

 18. Itse rakastan hymyilyä ja koen, että sillä voi parantaa jonkun toisen päivää. Itse ainakin tulen iloiseksi, jos joku minulle hymyilee vaikka kadulla tai kaupassa!

  Olen pitänyt näistä postauksista paljon! Ne ovat hyvin muistuttaneet, että hampaiden hoito on tärkeää ja pidän todella paljon tavastasi kirjoittaa yhteistyöpostauksia.

 19. Hymy on ehdottomasti paras asuste! Itse hymyilen todella paljon, mutta en kehtaa hymyillä niin, että hampaani näkyvät. Etuhampaani ovat läikikkäät kiillevian vuoksi. Tällä hetkellä taloudellinen tilanteeni ei mahdollista hammasremppaa, mutta tulevaisuudessa aioin todellakin tehdä asialle jotain :D! Hampaisiin liittyvät postaukset ovat olleet mukavia, niistä on saanut tietoa ja koen, että asia on tärkeä. Suun hyvinvoinnista puhutaan aivan liian vähän.

 20. Hymyily tuo itsellekin hymyn huulille Aiemmin kun minulla oli hammasraudat, ei tullut juurikaan hymyiltyä niin että hampaat näkyivät, mutta nyt teen sitä sitäkin enemmän.

 21. Moi! Näitä postauksia tuli yllättävän monta, mut oon samoilla linjoilla hymyilyn kanssa! 🙂 Itsekin käytän normaalia hammasharjaa.

 22. Hymystä näkee jo ihmisen perusluonteen. On aina mukava nähdä hymyileviä ihmisiä eikä kulmat kurtussa olevia.

 23. Kerron kokemukseni siitä kuinka yhdellä kommentilla voi viedä toisen hymyn vuosiksi.
  Mulla on aina ollut suuret yläetuhampaat ja pienenä koululaisena toisella luokalla ne oli todella isot ja hallitsivat hymyä,sillä viereiset toiset etuhampaat eivät koskaan kasvaneet lähtemisen jälkeen vaan etuhampaideni viereen jäi kulmahampaat. Koulukuvauksessa toisella luokalla kuvaaja sanoi mulle,että ” hei sä tyttö jolla on suuret hampaat,hymyile suu kiinni ni saadaan kauniskuva vanhemmille kirjahyllyyn.” Voitte kuvitella mitä se sai aikaan. Vuosia siitä eteen päin en enää uskaltanut hymyillä suu auki.Häpesi mun suuria ja viallisia hampaita.
  Vuosia meni ja vasta lukion toisella luokalla ollessani eräs ihminen totesi mulle,että mulla on ihana ja persoonallinen hymy ja että rako etuhampaideni välissä oli kauneinta mitä hän tiesi. Tästä alkoi hidas eheytyminen.Kovalla kannustuksella ja positiivisella palautteella aloin pikkuhiljaa hymyilemään isosti ja aidosti.Ja lukion viimeisellä luokalla mä pääsin pelkoni ja häpeäni yli.Siinä koulukuvassa mä hymyilem ekaa kertaa niin että hampaat näkyi.
  Pienikin kommentti voi muuttaa toisen ihmisen hymyn isoksi tai kätkeä sen vuosiksi. Annetaan siis aina positiivista palautetta siitä miltä muiden hymy näyttää.Sama se miten ne hampaat sinne on isketty.Hymyä ei tässä maailmassa koskaan silti voi olla liikaa!!!

 24. Hyvää asiaa! Sähköhammasharja tulisi tarpeeseen, jotta suuhygieniaan saisi paremmin panostettua:)

 25. Hymyilen itsekkin aina hampaat näkyvillä ja niin ääneen, että se kuuluu toiselle puolelle kylään. Mummoni tuumaa aina valokuvia ottaessa, että” hampaat ne pittää näkyä, muuten ei ole aito hymy!”
  Omat hampaat näyttävät hyvältä, vaikkakin sisältä eivät ole niin hyvää laatua kun vanhemmilta on tullu saatua hammaskaluston surkein luusto ja siellä leegolääkärissä tulee sitten sen myötä ravattua lähes puolivuosittain, aina sitä on pelännyt, mutta nyt sitä on oppinut jo sietämään 🙂
  On ollut mukavaa lueskella näitä juttuja, ja kuinka sitä on löytänyt omalla tavallaan sielun siskon jolle täysillä hymyily tuo energiaa ja kuinka samanlaisia ajatuksia on hampaiden hoidon suhteen!
  Irvistellään kun tavataan ja pietetää leegot puhtaina 🙂

 26. Hymyily rentouttaa ja saa paremmalle tuulelle sekä itsen että toivottavasti muut! Kadulla hymyillen kävellessä askel on kevyempi kuin suu mutrussa.

 27. Minulla on itselläni kellertävä hammasluu, joten häpesin hymyäni nuoruusaikoina todella paljon.. Kun täytin 18v muut olivat innoissaan baarista ja ajokorteista tms, itse innostuin siitä että saan vihdoin valkaistua hampaani. Kävin suuhygienistillä valkaisemassa hampaani, ja itseluottamukseni kohosi valtavasti 🙂
  Hymy on paras meikki, sekä asuste. Kertoo itsevarmuudesta uskaltaa hymyillä.

 28. Nää hymyilemiseen liittyvät postaukset ovat tuoneet hymyn omille huulille ja antaneet jotenkin positiivista energiaa päivään. Itse muistan kuin rippijuhlapäivänäni kuvia otettaessa mummini sanoi ”Hymyile silleen että hampaat näkyy, nii näyttää paljon innostuneemmalta ja kauniimalta”. Ennen tätä olin aina hymyillet ”hallitusti” sillä olin ajatellut, että näytän jotenkin typerältä ja että hymynä näyttää virnistykseltä, jos hampaat näkyy 😀 Tuon jälkeen kuitenkin aloin hymyilemään leveästi ja olenkin saanut paljon palautetta miten nauravaiselta ja kauniilta näytän leveässä hymyssä 🙂 Itse kiinnitän paljon huomiota ihmisten hymyihin, sillä jokaisella siinä on jotain persoonallista. Jos kadulla joku ihminen hymyilee sinulle leveästi takaisin, tulee päivästäni miljoona kertaa parempi ja olen ihan fiiliksissä. Hymyissä on voimaa 🙂 Olisi ihana saada tuo Oral B:n sähköhammasharja, sillä olen kokeillut sitä viime joululomalla vanhemmillani ja ai että hymyileminen oli niin paljon mukavampaa. Aurinkoista kevättä Eveliina ja muistakaa ihmiset:
  ”Everyday is reason to smile” <3

 29. Mä hymyilen kuvissa aina hammashymyllä! Se saa ihmisen jotenkin ”hehkumaan”. Ja postaukset ovat olleet mielenkiintosia ja itekkin oon kiinnostunu hampaidenhoidosta enemmän.

 30. Hampaiden ja suun hyvinvoinnista on todellakin tärkeää puhua ja nämä viisi postausta on aina hyvin väliajoin muistutellut minua panostamaan hampaiden hoitoon.
  Olen aina ollut hymyilevä ja hampaat näkyvät kyllä moniamonia kertoja päivässä kun nauraa ja hymyilee, joten sehän on tärkeä seikka ulkoisestikin pitää kunnossa! Rakastan kahvia ja sen juominen kyllä tuo hampaisiin väriä, joten ei olisi pahitteeksi paremman hammasharjan käyttöönotto.
  Hymy on helppo tapa tuoda itseään esille positiivisessa valossa 🙂

 31. Hymyily antaa ihmisestä aidon ja ystävällisen kuvan – itse ainakin sellaisen haluan antaa.

 32. Hymy piristää niin omaa, kuin muidenkin mieltä ja tarttuu herkästi. Kaunis hymy on kaunis ja helppo jakaa muille, mutta ei kannata unohtaa suuhygienian tärkeyttä terveyden kannalta. Hyvä suuhygienia vähentää suussa olevaa bakteerikasvustoa ja pitää hampaat sekä ikenet terveenä. Monien sairauksien, esimerkiksi diabeteksen, sydänsairauksien, chronin taudin sekä reuman hoidossa hyvällä suuhygienialla on iso merkitys. Eikä raskaana olevankaan suun terveyteen suotta kiinnitetä huomiota.

 33. Hampaat ja hymy kertoo todella paljon ihmisestä itsestään. Jos hampaat on likaiset ja hoitamattomat antaa se tietyn vaikutelman myös ihmisestä, mutta myös hoidetut ja puhtaat hampaat + säkenöivä hymy on selvä merkki ihmisen olemuksesta. Hymyllä voi piristää jonkun toisen päivää ja se on parasta mitä voi itsensä päällä kantaa!

 34. Yläasteella hieman häpesin hammashymyäni, niin kuin postauksen alkupäässä mietiskelit. Nykyään olen kuitenkin treenannut sitä ja pidän siitä. Hampaat näkyvillä hymyillessä näkyy paremmin ihmisen oikeat tunteet.
  Postauksesi ovat herättäneet lisämotivaatiota huoltaa omia hampaitani niin kuin pitäisi. 🙂

 35. Hymy on asia jonka jokainen saa omistaa syntymästä saakka. Sitä tulee myös käyttää ja muistaa sen positiiviset vaikutukset niin itsessä kuin muissa ihmisissä. Harvemmin hymyllä saa aikaan mitään pahaa ennemmin kuin hyvää ja paljon. Ota hymy aina matkaan samalla tavalla kun esimerkiksi laitat joka kerta kengät jalkaan, et taatusti pety sen mukaan ottamista.

  Minulle tämä tuote olisi myös huippujuttu, sillä opiskelijana pitää tehdä niin paljon valintoja salilla käymisen, shoppailun jne välillä ja kaikkeen ei ole varaa. Tulee ostettua mieluummin se halpa harja jotta on vara ostaa salikortti, muuten tulisi olla kuukausi tai kaks ilman salia että saisi kyseisen harjan.
  Kiitos vielä blogista ja postauksistasi. Toimii hyvänä motivaationlähteenä. 🙂

 36. Hymyily on ilo niin itselle kuin muille. Ja sitä paitsi elämä on paljon kivempaa hymyssä suin kuin naama kurtussa! Hymyily on vieläpä ilmaista huvia. Miksemme siis iloisisi elämästä ja hymyilisi (sekä tietysti nauraisi, kun naurattaa!) ☺

 37. Olen koko ikäni peitellyt hammashymyäni. Vuosi sitten kuitenkin tajusin, että hammashymy on kaunis, joten aloin hymyillä vapaasti hampaitani peittelemättä. Tätä ei kuitenkaan kestänyt pitäkään, kun näin ensimmäisiä kuvia, joissa hymyilin hampaat näkyvillä. Runsas teen juonti oli koitunut kohtaloksi, ja hampaat olivat tummentuneet. Hammashymyn arastelu alkoi siis uudestaan…

  Hymyily on kuitenkin suuri osa elämääni, niin työni kuin luonteenikin puolesta. Yksi iso motivaatio hymyyn on myös se, että moni on kertonut perusilmeeni olevan koppava. Tätä ensivaikutelmaa en todellakaan halua antaa, joten yritän aina kohdata ihmiset hymyssä suin.

  Olen koettanut alkaa vaalentaa hampaitani valkaisevilla hammastahnoilla, sillä en halua piilotella hampaitani turhaa. Hampaiden valkaisua olen myös pohtinut, mutta hampaiden kunnon heikentyminen pelottaa, joten asiaa täytyy pohtia vielä lisää. Toivottavasti vielä joskus voin hymyillä ilman että takaraivossa kolkuttaa ajatus siitä, etteivät hampaani ole tarpeeksi vaaleat.

  Kirjoituksesi hymystä kulkivat samoilla linjoilla omien ajatuksieni kanssa. Hymy on paras asia mitä ihminen voi toiselle ihmiselle antaa. Hymy antaa myös suoran palautteen omasta toiminnastasi.

 38. Tää postaussarja on saanut mut miettimään hymyilyä entistä enemmän (oikeastaan pelkkä näiden postauksiesi lukeminen on tuonut hymyn huulilleni)! Helposti tulee esimerkiksi kaupungilla käveltyä naama peruslukemilla tai huomaamattaan jopa vähän vihaisen näköisenä, ja tähän olen nyt alkanut kiinnittää enemmän huomiota. Yritän aina muistaa hymyillä ja parasta on tietenkin, kun joku hymyilee takaisin 🙂

  Hyvää kesää sulle Eveliina! 🙂

 39. Hymy on paras asuste, mitä kukaan voi ikinä pukea!! Minä olen aina hymyillyt niin, niin että ikenet näkyy! Myös yläasteella, kun hampilääkäri vei kolme hammasta vierekkäin ylärivistöstäni. Olen aina ollut se tyttö, joka nauroi kitarisat loistaen, ja edelleen niin pirun ylpeä siitä!

 40. Hymy on yksi tärkeimpiä asioita mihin kiinnitän huomiota ja minulle se on jokapäiväistä ja luontevaa asiakaspalvelutyössä. Hymyily vaikka tuntemattomalle saattaaa piristää monen päivää. 🙂 ps. Sähköhammasharja olisi hankintalistalla joten tämä palkinto olisi mitä parhain.

 41. Hymyilevä ihminen on mielestäni helposti lähestyttävämpi ja antaa miellyttävän kuvan.

  Näistä postauksista olen saanut hyvää tietoa hampaiden hoidosta sekä oral-B tuotteista 🙂

 42. Hymy saa hyvälle tuulelle, rentouttaa ilmapiiriä ja tarttuu. Postaukset ovat olleet mielenkiintoisia 🙂

 43. Hymy on edullisin ja helpoin tapa tuottaa iloa ja hyvää mieltä muille! Ja se antaa itsellekin paljon – niin oma kuin muidenkin hymyily. Itse luotan hymyn voimaan aina ja olenkin opettanut sen itselleni perusilmeeksi! Elämä on paljon mukavampaa hymyssä suin kuin hampaat irvessä. Mieluummin otan naururypyt vanhana kuin kurttuotsan!☺

 44. Hei! nämä postaukset ovat olleet erittäin mielenkiintoisia. Minulle päällimäisenä jää mieleen se että kauniista puhtaasta tulee kaikille hyvä mieli. Iloinen hymy luo postiviisita energiaa ympärille ja olen huomannut sen itse vuosien varrella. Minull aoli yläasteella hammasraudat ja kun ne sain pois lukiossa itsetuntoni kohosi ja uskalsin hymyillä uudella kauniilla hammasrivistöllä. Hymyileminen kannattaa! 🙂

 45. Hymy piristää omaa kuin muidenkin päivää 🙂 Ihania postauksia on ollut!

 46. Olen ehdottomasti kanssasi samaa mieltä siitä, että hymy on paras asuste! Nämä postaukset on saanut minut pohtimaan omaa hymyilyäni. Itse hymyilen kyllä melko usein, mutta vielä voisin ”rohkaistua” käyttämään tätä asustetta enemmän ja vapaammin.

  Olen alkanut seuraamaan blogiasi vasta lähiaikoina ja tykkään kyllä tästä positiivisesta ja hyvästä tyylistäsi. Jään siis linjoille! 🙂

 47. Asiakaspalvelussa kun olen töissä, niin hymyilevistä ihmisistä saa aina uutta virtaa ja tahdon myös antaa sitä samaa virtaa asiakkailleni mahdollisimman paljon hymyilemällä. 🙂
  Nämä postaukset on saanut jotenkin minulle lisää varmuutta hymyillä niin että hampaat näkyy!

 48. Hymy on kyllä helppo tapa saada itsensä ja kanssaihmiset hyvälle tuulelle =). Eikä tosiaan maksa mitään! Mukaan kivaan arvontaan!

 49. ”Hymyily isosti on noloa” MITÄÄÄÄ??!!???!! 😀 😀 😀 Mikä näitä nykynuoria vaivaa?? Ihmeellisiä ajatuksia…

  Hymyily ja nauraminen ovat parasta mitä tiedän! Se kertoo että ihmisellä on asiat elämässään hyvin ja on sinut itsensä kanssa. Ja kuten olet monesti todennut, niin nätin hymyn huomaavat kaikki ja tekevät sinusta itsevarmemman.

  Itse vaihdoin myös parisen vuotta sitten sähköhammasharjaan enkä sitä pois vaihtaisi enää koskaan! Hammasharjan mukana tullut ajastinkello myös hymyilee nätisti kun aika on täynnä 😀 😉 😀 😉

  Hymyillään kun tavataan! 🙂

 50. Hymyily on aina parempi vaihtoehto kuin myrtsinä oleminen! Se saa muutkin iloiseksi ja parasta on kun hymyilee niin ettei kiinnosta onko hampaat ihan valkoiset vaan hyväksyy itsensä! Ja hymy on parasta koska sen voi jakaa! Vaikka vaan hymyilemällä vastaantulijalle, päivä parenee jo niin helpolla 🙂 Kaikkien hymy on kaunis ja se on halvin ja paras asuste mitä voi kantaa päällään! 😉

 51. Nämä postaukset saavat minut itsenikin hymyilemään kuvia katsellessa ja lukiessa. Itse nauran paljon ja siten myös hymyilen, välillä tiukankin paikan tulle hymy ja pieni nauru on pelastanut kireän tunnelman. Itse pidän tärkeänä hymyilemistä, ei ole merkitystä millainen purukalusto vastassa olevalla henkilöllä on, mutta kun se hymy sieltä pilkahtaa vaikuttaa ihminen heti paljon lempeämmältä, helposti lähestyttävältä ja ystävälliseltä. Muistetaan kaikki hymyillä. Joka päivä. Myös niille tuntemattomille vastaantulijoille. :D(loppuun leveä pepsodent-hymy)

 52. Hymyily on mulle todella tärkeää. Rakastan hymyillä muille – etenkin vanhuksille ja paras tunne ikinä on saada hymy takaisin <3

 53. Nuorena olin iloinen ja kova hymyilemään, mutta sen jälkeisen oikomishoidon mennessä hieman pieleen minulle jäi 2 vinoa etuhammasta. En pitkään aikaan halunnyt hymyillä niin, että hampaani näkyvät koska häpesin hampaitani. Onneksi tästä on päästy yli ja nyt tunnollisella hampaiden hoidolla hampaat pysyvät valkoisina ja uskallan hymyillä niin, että persoonallinen hammasrivistöni näkyy. Tekstiesi innoittamana ostin ensimmäisen sähköhammasharjani ja olen tykännyt paljon.

 54. Hymyily on varmaan tärkein elementti millä voi vaikuttaa omaan ja muiden hyvinvointiin! Jopa leveää tekohymyä pitämällä hetken se usein muuttuu aidoksi ja olo paranee, kyllä siinä vaan on voimaa 🙂 postaukset olleet todella hyviä muistutuksia tästä ja myös siitä kuinka paljon sillä on vaikutusta muihin!

 55. Tietenkin hymyily on kaunista ja mukavaa katseltavaa. Ja kaikenlainen hymyily! En itsekkään hymyile niin että hampaat näkyisi, sillä se ei vaan luonnistu itselleni. Kuitenkin kieltämättä toivoisin että hampaani olisivat vaaleammat, vaikka niitä en esittelekään, mutta tuleehan siitä kuitenkin muutenkin ”puhtaampi” fiilis jos olisivat vaaleammat.

 56. Kaunis hymy ja puhtaat valkoiset hampaat antavat parhaan ensivaikutelman ihmisestä Oral-B tuotteet ovat suosikkejani

 57. ISO HYMY on avain onnelliseen päivään. Itse tykkään hymyillä ja nauraa niin että vino hammasrivistöni näkyy. Enkä välitä siitä vaikka hampaani ovat paikoitellen keltaiset. Valokuvissa saatan joskus näyttää kuin pepsodent mallilta mutta ei se minua haittaa. Kuvia kun jälkeenpäin katselee niin rupeaa pakostakin naurattamaan omat hassut ilmeilyt. Hymyä pitäisi olla enemmän ja nimenomaan hampaiden kanssa!
  Tykkään hirveesti sun kaikista hampaisiin/hymyyn liittyvistä postauksista. Ja totta se on että hampaiden hyvinvoinnilla voi koko elimistö paremmin.
  Vaikka itse olen ala-asteella joutunut ramppaamaan hamppilääkärissä jatkuvasti ahtaan suuni ja hampaiden vinouden takia niin haluan silti hymyillä leveästi. Ylähampaani hoidettiin suoraksi mutta alahampaani ovat vinot koska teimme äitini kanssa päätöksen että emme halua niitä suoriksi laittaa, miksikö? Mielestäni omaa ulkomuotoa on tylsää muokkailla massamuottiin. En halua omistaa missin hymyä vaan haluan omalla persoonallisella hammasrivistöllä hymyillä kaikki maailman pahuudet pois.
  Itse en sähköhammasharjaa omista mutta sellainen on kätevä! Tuo hymynaama ajastin on ihan huippu kätevä ja sen avulla jaksaisi varmasti wc:ssä nököttää pidemmän aikaa kun hamppeja pesee ☺

 58. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että hymy on kauneinta ihmisessä! 🙂 Mitä persoonallisempi hymy – sitä parempi! Mielestäni jokaisen pitäisi hymyillä ylpeänä, omistipa minkälaiset hampaat tahansa.

 59. Valkoisemmilla hampailla kehtaisi hymyillä enemmän

 60. Hymy on kauneinta, minkä voi toiselle antaa. Se on ilmainen, ja se saa aina hyvälle tuulelle ja parantaa huonoimmankin päivän 🙂 Mielestäni postaukset ovat olleet mielenkiintoisia! 🙂

 61. Pyrin pitämään hampaistani hyvää huolta, sillä mielestäni suu kertoo paljon ihmisen terveydestä ja muutenkin luonteesta. Siitä täytyy pitää hyvää huolta, tällöin tekee mieli hymyilläkkin enemmän. Hymy on kaunis, ja se saa aina paremmalle tuulelle. Postaukset ovat olleet hyviä.

 62. Hymyily on kaunista. Se myös tarttuu ja asiakaspalvelutyössä sekä opettajana on palkitsevaa nähdä asiakkaiden ja lasten hymyilevän. Siitä tulee itsellekin hyvä fiilis. Itse haluaisin kaunistaa hymyäni vielä entisestään hyvän hammasharjan avulla.

 63. Postaukset hymystä on ollu mielenkiintoisia. Itse oon aina kadehtinut ihmisiä joilla on kaunis hymy, siis hampaiden kera, ja joille se tulee luonnostaan. Mulle kun ei todellakaan tule. Hampaat on ihan ok kunnossa mutta ei kyllä erityisen kauniit, mm. ”vampyyri”kulmahampaiden takia ☺ Oon yrittäny kuitenkin viime aikoina kiinnittää enemmän huomiota hymyilyyn ja muutenkin siihen ilmeeseen ja vaikutelmaan mitä välittää ulospäin.

 64. Hampaiden kunnossapito on tärkeää, sen osaa todella ymmärtää vasta siinä vaiheessa kun joutuu hammaslääkärissä porattavaksi. Hammaslääkäri käynnin jälkeen en ole enää laiminlyönyt hampaiden hoitoa. Hampaiden hoitoon muutenkin pitäisi kiinnittää huomiota enemmän, siksi on hyvä, että välillä joku bloggaa ja muistuttaa siitä asiasta! 🙂

 65. Hymyily ei maksa mitään, mutta ilahduttaa varmasti 🙂

 66. Hymy on lahja itselle ja toiselle. Sen avulla voi saada päivästä paremman. Ihailen ihmisiä, joilla on luonnostaan hymy huulilla. 🙂

 67. Mulle jäi mieleen se kun sanoit miten tärkeää hymy on kun tapaa ihmisen ensimmäistä kertaa. Aloin miettiä tätä ja tajusin että tosiaan, koko ihmisen näkee ihan eri tavalla jos hänellä oli jo ensitapaamisella hymyilevä ja iloinen olemus 🙂

 68. Se on totta että hymy viehättää vastakkaista sukupuolta. Mä en hymyile, ellen naura. Synnyin vakavailmeisenä. Olen 35v mutta musta ei ole valokuvaa, missä hymyilisin, ei edes kun olin ystävieni seurassa. Jännä juttu. Tyttöystävä joutuu jatkuvasti tarkistamaan, että onko kaikki kunnossa kun oot niin vakava. Vakava? Mä ajattelin vain mielessäni, että laitanko pesukoneen pyörimään vai en!

Kommentointi on suljettu.