fbpx

normal__PP42793normal__PP42795normal__PP42819

Vaikein blogiteksti varmasti koko vuonna. Koska en tiedä mistä lähteä purkamaan. Mistä aloittaisin. Niin paljon ajatuksia, sanottavaa, kerrottavaa. Ja toisaalta aivan sanaton. Olen niin äärettömän onnellinen. Niin kiitollinen.

Olen saanut kokea tänä keväänä jotain, mistä olen haaveillut. Pääsin sille radalle, jonne halusin jo aiemmin, mutta hetki ei ollut oikea. Pari kolme vuotta pyörin jossain viereisillä radoilla. Lähellä, mutta silti niin kaukana.

Tulin juuri kotiin ja olen oikeastaan nähnyt tämän hetken jo viime vuoden lopulta saakka. Katsoin kalenterista kevään aikataulut ja olen kulkenut joka kuukausi, viikko, päivä ja hetki tämä päivä mielessäni, vaikka toki olen keskittynyt aina siihen hetkeen ja nauttinut tästä matkasta aivan älyttömästi. Itseasiassa eilinen kilpailu oli yksi tähän astisen elämäni huippukohdista. Se 90 sekuntia vapaaohjelmaa tehdessä oli jotain, mihin olen pyrkinyt ja nyt se onnistui. Täydellinen keskittyminen, itsensä ylittäminen. Zone. Onnistunut suoritus. Sellainen suoritus, jonka jälkeen juokset itkien halaamaan valmentajaa, koska onnistuit. Alkukilpailun jälkeen en ollut tyytyväinen, koska tein pieniä mokia. Eilen en niitä tehnyt. En oikeastaan yhtä ainutta. Se oli viimeinen kerta, kun esitin tuon ohjelman kilpailuissa ja siitä kyllä jäi niin hyvä fiilis, että siihen se on hieno jättääkin. Glory. Se oli ohjelman teema – avaan tätä myöhemmin lisää.

normal__PP42789

Takaisin siis tähän päivään. Näin tämän päivän kalenterissani. Maanantai, jolloin tulisimme takaisin EM -kilpailuista. Päivä, jolloin minulla on hyvin suoritettu kilpailukausi paketissa, sekä koulututkintoni tehty. Päivä, jolloin voin vain tulla kotiin ja hetken nauttia. Nauttia tehdystä työstä ja läheisten seurasta. Tehdä uusia suunnitelmia ja olla tyytyväinen itseeni, kuitenkin haluten olla parempi. Motivoitunut. Inspiroitunut.

Toivoin näkeväni ja kokevani tämän päivän. On ollut paljon hetkiä ja päiviä, jopa viikkoja, kun tähän on ollut vaikea uskoa. Enkä tiedä kuinka moni muukaan siihen uskoi. Sillä ei kuitenkaan ole mitään väliä. Kaikesta huolimatta luotin itseeni ja tein töitä päivästä toiseen, jotta tämä päivä toteutuisi. Ja kuten tiedämme, nyt se päivä on täällä.

Tämä vahvistaa minulle enemmän kuin mikään ikinä sen, että älä ikinä luovuta. Älä ikinä anna periksi vaikeina hetkinä ja päivinä. Älä hemmetti anna periksi, vaikka kukaan muu ei sinuun uskoisi. Tee juuri niinkuin oma sydän sanoo, mutta tietenkin yhtä tärkeää on löytää oikea tiimi ja tuki ympärille. Ei tätä kuitenkaan yksin tehty. En todellakaan olisi tässä yksin, vaikka omalta osaltani olen toki itse vastannut omista tekemisistäni joka päivä. Jokainen on vastuussa itse kaikista valinnoistaan, niihin ei pysty kukaan muu puuttumaan.

Tänään hengähdän hetken, mutta uudet suunnitelmat on jo punottu. Olen täynnä motivaatiota. Tiedän mitä haluan, tiedän sen paremmin kuin koskaan.

Eilen olin Euroopan 6. paras ja suoritukseeni olin täysin tyytyväinen. Mitään en olisi voinut tehdä paremmin. Tiedän kuitenkin mitä pitää tehdä paremmin tulevaisuudessa ja sen aion toteuttaa. Sitten ei tarvitse spekuloida tuomarointia tai mitään muutakaan – jos olet paras, niin kyllä se silloin palkitaan. Nyt 5 tyttöä oli vielä minua parempia. Taso oli kova, ja oli hieno kilpailla. En todellakaan hävinnyt huonoille.

Palaan varmasti asiaan – nyt aion nauttia auringosta <3

Lisää kilpailukuvia mm. täällä, josta postauksenkin kuvat ovat (Team-Andro). Videon vapaaohjelmastani jaan heti, kun saan sen jostain käsiini. Nyt se on jaettuna (hieman vajaana) ainoastaan FB -sivuillani.

Iso kiitos aivan kaikille ja suurin kiitos Suomen Fitnessurheilu ry tämän kaiken mahdollistamisesta, valmentajani Teemu Eloranta, koko Suomen joukkue, Spartan Gear, Adidas sekä kaikki muut tukijat!! Olen aivan häkeltynyt, miten paljon olen saanut tsemppejä ja onnitteluja ja kuinka moni on seurannut matkaani jo monta vuotta ja tietää mitä mutkia tässä on menty. Mutta hommat jatkuvat, ja syksyllä Lahdessa NFE:ssä nähdään jos kaikki vain sujuu hyvin!

<3

Eevsku

Total
321
Shares

1 kommentti

  1. Heippa! Onko sulla tällä hetkellä kisavalmennus-juttuja? Oon nyt parin vuoden mietinnän jälkeen päättänyt että aion kisata bikinifitneksessä ja etsin itselleni sopivaa valmentajaa. Ajattelin kysyä täällä ensin että kuuluuko tälläset hommat sun alaan ennenkuin otan yhteyttä tarkemmin 🙂

Kommentointi on suljettu.