fbpx

pinghelsinki_eevsku

About tältä näytin koko viime perjantain, alkaen siitä hetkestä kun hyppäsin PING -bussiin Senaatintorilta. Sekin meni aika eevskumaisesti, nimittäin juoksin ensin siitä ohi, kun en tajunnut, että me ihan oikeasti mennään Långvikiin hoponhopoff -bussilla. Tuli sekin koettua! Matkalla oli hyvä fiilis vaikka olinkin osaksi omissa maailmoissani. Olin nimittäin juuri saanut selvitettyä viimeiset koulukuviot ja varmistuksen siitä, että kyllä – tämä tyttö valmistui aivan aikuisten oikeasti!! You can call me bachelor of sports. Huikeaa.

Fiilis oli huikea monestakin syystä, nimittäin hetkittäin tuntui viime viikolla, ettei päivät, tunnit eivätkä minuutit riitä kaikkien asioiden purkamiseen. Kilpailut ja niihin valmistautuminen vie kapasiteettia fyysisesti, mutta ennen kaikkea myös henkisesti ja en oikeasti tiennyt miten ihmeessä saisin kaiken tehtyä perjantaiksi niin, että saisin vain lähteä PING Helsinki -tapahtumaan verkostoitumaan ja nauttimaan. Palasin Espanjasta EM -kilpailuista vasta maanantaina ja tiistaina pidin ansaitun ensimmäisen vapaapäiväni ehkä reiluun puoleen vuoteen. Keskiviikkona ja torstaina hoidin työasioita ja huomasin mm. että minulta puuttui yksi opintopiste tarvittavasta (210op) määrästä.. Kaikki hoitui kuitenkin lopulta – kuten aina. Asiat menevät juuri niinkuin pitää!

IMG_20160513_222203

Voin siis kertoa, etten ollut juurikaan ehtinyt miettimään PING Helsinkiä, kuin vasta sillä hetkellä, kun hyppäsin bussiin kohti Långvikia. Mutta kuten yleensäkin, otan asiat rennosti vastaan sellaisina kuin ne eteen tulevat. Go with the flow. Ja kyllä kannatti, päivä oli aivan mieletön ja se meni juuri niinkuin olin ajatellut! Rentoa olemista, inspiroivia puheita, upeita ihmisiä ja tapaamisia, keskusteluja, uusia ideoita, hyvää ruokaa ja fiiliksestä nauttimista. Käyn festareilla hyvin harvoin, mutta ne harvat missä olen käynyt, ovat kaikki olleet sen arvoisia! Jotain tärkeää on aina jäänyt käteen.

Festareista puhun siksi, koska nämä olivat tosiaan pohjoismaiden suurin sisältömarkkinoinnin festaritapahtuma. Teeman mukaisesti ihmiset ja tapahtuma-alue olivat puettuina kesäiseen festaritunnelmaan. Itse olen hieman vilukissa ja en uskaltanut liian kesäisessä tunnelmassa lähteä liikkeelle, mutta hyvän festarikokonaisuuden sai aikaiseksi näinkin lyhyellä ”valmistautumisella”!

Päivän kohokohtiin kuuluivat ehdottomasti ihanien ihmisten ja tapaamisten lisäksi Gerd Leonhardin ja muidenkin erittäin hyvien esiintyjien puheenvuorot, mahtava ruoka (hyvä ruoka on aina tärkeää) ja ylipäätään erittäin hyvin järjestetty tapahtuma ja viihtyisä tapahtuma-alue! Isoin kiitos tietenkin huikealle PING Helsingin järjestäjäjengille, Långvikille ja kaikille tapahtuman yhteistyökumppaneille! Oli mahtavaa olla mukana ja haluan ehdottomasti uudelleen – päivä tuntui menneen aivan liian nopeasti, mutta sehän vain tarkoittaa sitä, että on ollut superhauskaa! Nauroin ja hymyilin päivän aikana niin paljon, että edelleen poskilihakset kramppaavat. Minun tapauksessani ne kyllä taitavat tehdä sitä aina..

KIITOS!

IMG_20160513_210045

Ja stay tuned – pitkään hautoneet ideat vlogista ja podcastista saivat niin isoa potkua perjantailta, että pian tulee sisältöä uudessa muodossa! Jatkan kyllä myös edelleen kirjoittamista, koska se vain on minulle niin rakasta.

<3

Eevsku

ps. Jos Långvik ei ole tuttu, käy lukemassa viikonlopustani siellä maaliskuulta

instagram eevsku

snapchat eevsku

facebook.com/eevsku

Total
8
Shares

4 kommenttia

  1. Pitkästä aikaa on Suomella huippu nainen urheilurintamalla viimeksi olin näin innostunut kun Irmeli Sundström oli kehissä!! Paljon onnea ja menestystä lajin parissa!

  2. Moi! Oot vaan niin ihana <3! Tääkin oli ihan super hyper hyvä postaus!! Ja muuten, oon ihan rakastunu noihin sun adidaksen vaatteisiin koska oon adidas fani :).
    ♡: Viva:)

Kommentointi on suljettu.