fbpx

SMILE_EEVSKU1

Hymyily, onnellisuus, iloisuus, positiivisuus, onnistuminen, menestyminen. Miksi välillä tuntuu näitä asioita pidetään vähemmän hyväksyttävämpänä, kuin sitä että menee huonosti? Miksi ihmeessä kerrotaan aina ennemmin mikä kaikki on huonosti ja kenellä on vaikeinta, sen sijaan että koitettaisiin kaivaa kaikesta mahdollisuuksien mukaan hyvää?

Tätä asiaa olen miettinyt paljon ja tästä on käyty myös hyviä keskusteluja ystävieni kanssa. Hymy tarttuu, positiivisuus tarttuu ja niin tarttuu yhtälailla myös negatiivisuus. Tiedättekö, olen niin kyllästynyt negatiivisuuteen ja valittamiseen! Kaikki minua seuraavat tietävät tavamerkkini olevan hymyily ja positiivisuus. Se ei ole pelkästään mikään markkinointikikka, vaan tämä on oikeasti minä. Tällainen on oikeastikin Eveliina täällä ruudun toisella puolella. Tajuan sen koko ajan entistä paremmin, että minun vahvuuteni on tämä asenne elämään. Tällainen energia. Se, että löydän kaikesta hyvää. Aivan kaikesta.

Se ei tarkoita, etteikö minulla olisi huonoja hetkiä, päiviä tai aikoja – ei todellakaan! Niistäkin olen täällä blogini puolella ja muuallakin somessa kertonut. Ei ole mitään syytä koko ajan ollakaan ilopilleri, jos on oikeasti ikäviäkin asioita. Mutta kun tosiaan niistä ikävistäkin asioista löytyy aina jotain hyvää. Ei välttämättä juuri sillä hetkellä, mutta jälkeenpäin huomaa, kuinka niillä kaikilla huonoillakin asioilla oli jokin tarkoitus. Miksi murehtia liikaa siinä hetkessä, jos ei asioille voi mitään tehdä? Mieluummin katsoo asiaa niin positiivisesta näkökulmasta kuin mahdollista ja jatkaa eteenpäin.

smile_Eevsku2

Tällä hetkellä on erityisen paljon syitä hymyyn. En vieläkään täysin käsitä, mitä tässä muutamien viikkojen aikana on oikein tapahtunut, mutta eiköhän se pikkuhiljaa ala selkenemään. Kilpailut olivat vasta vajaa viikko sitten – aivan uskomatonta. Onneksi osasin vihdoin nauttia joka hetkestä ja lisäksi muistona on kuvia, videoita ja yksi pokaalikin. Hymyilin ja nauroin niin paljon viime viikonloppuna ja sen jälkeenkin, että päänsärky ei ole ollut kaukana kun poskien -ja kaulan lihakset ovat niin jumissa.

Tämä viikko on ollut tunteiden vuoristorataa, koska viime viikonloppuun latautui niin paljon. Pääosin kuitenkin hyvällä tavalla. Olen todella motivoitunut ja innoissani jatkosta. Tiedän mitä haluan parantaa seuraavaan kilpailuun ja nyt siihen on paremmat mahdollisuudet kuin koskaan aiemmin. Asiat loksahtelevat paikalleen. Näin eilen valmentajaani ja tähän tiimiin liittyy myös muita osaajia kesän aikana, niistä kerron lisää myöhemmin. Vaikka tämä loppuviikko olikin hieman stressaava kymmenien työasioiden hoitamisen ja viime hetkellä tulleen koulutehtävän kanssa, niin pääosin olen ollut pelkkää hymyä. Jos siis näet minut jossain yksin hymyilemässä, niin se ei ole mikään ihme. Minusta iloa, hymyä, naurua ja positiivisuutta ei voi olla liikaa, joten pyrin levittämään sitä mahdollisimman paljon, enkä varsinkaan peittele omia tunteitani. Suosittelen muillekin. Elämästä saa niin paljon enemmän irti!

Vaikka sinulla olisi haasteita elämässäsi tai jokin asia tuntuu nyt juuri ylitsepääsemättömän vaikealta, niin mieti olisiko siinä kuitenkin jotain hyvää? Opitko siitä asiasta jotain? Voisiko se viedä sinua eteenpäin, haastaa, kehittää?

Jaetaan mieluummin hyvää fiilistä ja hymyillään toisillemme. Haastan sinut hymyilemään tänä viikonloppuna ja miettimään tätä asiaa nähdessäsi ystäviäsi, työkavereita, perhettä, puolisoa tai vaikka uutta tuttavaa. Mitä jos negatiivisten asioiden kertomisen sijaan keskittyisitkin pelkkään hyvään ja hymyilisit enemmän kuin aiemmin?

Ihanaa viikonloppua!

smile_eevsku4

 

Lue muut hymyyn liittyvät postaukseni:

Smile from the heart

Power of smiles

When smiles matter most

 

fallback[2]

3 kommenttia

  1. Moikka!
    Sä olet aina yhtä piristävä ihminen ja sun blogia on ihana lukea. Vähän harmittaa miten vähäiseksi kommentointi jää, mutta onnea SM-voitosta ja onne amyös 6. sijasta!!! ihan huikeaa. Sun snapchat on ollut tosi mukavaa katseltavaa myös, sieltä saa niin paljon motivaatiota omaan liikkumiseen ja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

    Tsemppiä sulle. 🙂

  2. Elämäkin on huomattavasti helpompaa, kun ei elä semmoisessa negatiivisessa kuplassa! Itsekin on joutunut töitä tekemään sen eteen, ettei aina ajattelisi negatiivisesti kaikesta, mutta onneksi olen huomannut että siitä ajattelutavasta pääsee eroon :)!

Kommentointi on suljettu.