fbpx

eevsku_foodin

Vappu meni ja joko muistit sen, että toukokuun toinen sunnuntai omistetaan meidän ihanille äideille? Itse olen Espanjassa toivottavasti EM -finaalissa kilpailemassa, mutta olemme sisarusteni kanssa luvanneet viettää äitienpäivää palatessani Suomeen viikon kuluttua. Äitinikin taitaa itseasiassa olla itse myös jollain matkalla ensi viikonloppuna, joten tämä on aivan loistava järjestely meille kaikille!

Viime vuonna vietimme äitienpäivää perinteisesti Lahdessa ja tein äidille itse omin kätösin raakakakun. Muistan maistelun jälkeiset kommentit ”siis tämähän oli todella hyvää!”. Usein raakakakuista monilla saattaakin olla kuva, että ne ovat jotenkin huonomman makuisia. Ei todellakaan vaan varsinkin omasta mielestäni jopa päinvastoin!

Kaikkein helpoimmalla pääsee (kuten itsekin pääsin), kun tekee raakakakun apunaan tällainen valmispaketti, josta löytyy kaikki tarvittavat raaka-aineet sekä valmiit ohjeet tekoa varten. Lähinnä ainesten sekoittelua keskenään ja hetkeksi kylmään – hyvin helppoa ja nopeaa! ”Raaka” nimitys tulee tosiaan siitä, ettei kakkua kuumenneta tai sen enempää käsitellä, jolloin raaka-aineissa olevat ravinteet säilyvät parempina. Vaikka tällaisessä kakussa onkin terveellisemmät ainesosat, eikä esimerkiksi valkoista vehnää tai sokeria, niin kyllä siitä silti kaloreita löytyy. Ja sen vuoksi tätä ei tarvitse niin paljoa kerralla syödä verrattuna perinteiseen kakkuun, sillä tästä tulee kylläiseksi pienemmällä määrällä ja ilman pahaa oloa! Aika hyvä diili mielestäni.

raakakakku_foodin1

Jos raakakakun kaveriksi haluaa jotain muuta herkkua, voi myös raakasuklaata tehdä itse tai valmiin pakkauksen avulla. Itse tehdyt herkut kauniisti pakattuina ovat varmasti äidille mieluisia yllätyksiä! Lisäksi suklaa on tunnetusti rakkauden ruokaa, joten sopii teemaan erittäin hyvin.

raakasuklaa_foodin

Herkkujen lisäksi voi toki kasata myös vaikka pienen lahjakassin, josta löytyy kaikkea äidille hyvää tekevää – esimerkiksi viherjauhetta, pähkinöitä, kuivahedelmää tai pientä herkkunaposteltavaa.

viherjauhe_foodin-alekoodi

Muista hyödyntää tilatessasi koodia EEVSKU, jolla saat koko valikoimasta -10%.

Ihanaa toukokuun ensimmäistä viikkoa – nyt on luvattu vielä niin upeaa keliä tänne Suomeenkin, että ei voi kuin hymyillä!

<3

Eevsku

*tuotteet saatu

Postauksen tuotteet löydät täältä:

Raakakun valmistuspaketti

Raakasuklaan valmistuspaketti

Viherjauhe

Raakasuklaa gojimarjat