fbpx

Olin juuri miettinyt pitkään, että Helsingistä puuttuu kahvila, josta saisi terveellistä aamiaista, lounasta, välipalaa ja jossa olisi kiva hengailla ja tehdä vaikkapa töitä. Törmäsin itseasiassa aivan sattumalta Johannekseen pari kuukautta sitten ollessani matkalla osteopaatilta kotiin. Poikkesin Plootuun kahville ja keskustelimme Johanneksen kanssa  työn tekemisestä, unelmien toteuttamisesta, yrittäjyydestä ja matkustamisesta. Johannes kertoi, että pian itseasiassa julkaistaan projekti, jonka eteen hän on tehnyt paljon töitä koko kevään. Nyt se projekti on julkaistuna kaikille ja siihen tarvitaan meidän kaikkien tukea! Itse ainakin odotan tätä paikkaa erittäin innolla, joten annoin tietenkin oman tukeni ja halusin myös tuoda sen teille esille.

Käy osallistumassa kahvilan tukemiseen täällä. Tuet projektia siis ostamalla esimerkiksi itsellesi ja ystävällesi raakakakkukahvit tai joogatunteja – maksat siis etukäteen palvelusta tai tuotteesta, jonka lunastat paikan avautuessa! Ei riskejä, ainoastaan hyvän asian tukemista.

Käythän tukemassa ja nähdään kahvilassa sen avautuessa?! Itse aion ainakin tarjota ystävälleni raakakakkukahvit ja varmasti minut tullaan näkemään myös joogailemassa.

<3

Eevsku

Total
64
Shares

2 kommenttia

  1. Vau minkälaista rohkeutta Suomestakin löytyy! Todellakin lähden tätä asiaa tukemaan! Toivottavasti sosiaalisen median hallitsijat (bloggarit ja media) ottaa tämän asian kunnolla esiin suuren kansan tietoisuuteen!

  2. Heippa Eveliina! Luin tuon sinun kirjottuksen ja muutenkin kirjottat niin hyvin ja miellenkintososta aiheeista että nyt piti kommat. ja voin ilmoittaa että ainnakin Hakaniiemestä löyttyy juuri tuollainen paikka mitä etsit. Eli paikka on Silvoplee ja siaitsee hakaniemen metron vieressa Toisella Linjalla! Tosi kiva ja rauhallinen paikka ja siellä voi myös jotenkin Joogata 🙂 ja muutenkin veganiliiton sivuilta löytyy lista melkein kaikkista vähän isomista kapunkien vegaani ravinotolat ja kahviloista! Kannataa tsekata
    Yst. Terv. Christina

Kommentointi on suljettu.