fbpx

13383518_10154197197994134_802449341_o.png

Ennen kilpailuja sitä aina erehtyy ajattelemaan, että tilanne helpottuisi kilpailujen jälkeen aikataulujen suhteen. Toisin siinä on kuitenkin aina käynyt, sillä asioita joihin ei ollut aikaa tai energiaa ennen kilpailuja tulee hoidettavaksi niiden jälkeen. EM kisoista alkaa olemaan kuukausi aikaa ja aika kovaa vauhtia on menty edelleen. Tuntuu toki osaksi myös siltä, että kevään puristus oli niin intensiivinen kilpailujen ja koulun suhteen, että sitä käy myös hieman ylikierroksilla. Olen tarvinnut paljon myös aikaa pysähtymiseen, mutta sitä ei ole koko ajan ollut niin paljon kuin olisin ehkä halunnut. Nyt on edelleen vain osattava sanoa enemmän ei ja otettava sitä aikaa, koska kukaan ei muuten sitä tarjoa. Oma hyvinvointi ja aika on kuitenkin tärkeintä.

Kirjoitan tätä Barcelonasta ja tiedän jo nyt tämän matkan tarkoituksen. Sen oli tarkoitus olla breikki arkeen ja saada minut järjestämään itselleni myös aikaa palautumiselle. Se on välillä vaikeaa erityisesti siksi, että saan tehdä niin hienoja asioita. Haluaisin tehdä enemmän, kuin mihin kapasiteettini riittää. Minun täytyy muistaa kuitenkin prioriteettini ja tärkein asiani, joka on urheilu-urani. Se fyysisen rasituksen tarvitsee myös enemmän aikaa lepäämiselle, kuin ihmiselle, joka ei kilpaurheile. Tätä koitan nyt sisäistää paremmin.

Barcelonassa olen siksi, että sain keväällä kutsun lähteä testaamaan Royal Caribbean Harmony of the Seas -risteilyä sporttaajan näkökulmasta. Pääsimme tälle matkalle yhdessä Kiran kanssa ja päätimme ottaa yhden päivän Barcelonassa rentoutumiselle ennen laivaan astumista. En ole koskaan aiemmin ollut tuollaisella risteilyllä ja odotan huomista lähtöä kuin pikkulapsi. Ja sellaisia tulemme varmasti Kiran kanssa laivalla olemaan, sillä aktiviteettien määrä on huikea ja mahdollisimman paljon on päästävä testaamaan! Odotan erityisesti erilaisia urheilumahdollisuuksia, mutta myös merimaisemien ihailua kannella ja varmasti mahtavaa ruokaa ja tunnelmaa. Lisäksi jo eilen lentokoneessa huomasimme, kuinka tästä matkasta tulee erityinen myös juuri siksi, että me kaksi olemme täällä yhdessä. Matkasta tulossa lisää blogiin myöhemmin, mutta reaaliajassa voit seurata matkaamme snapchatissa (eevsku) ja instagramissa (eevsku).

royalcarribean-3-eevsku royalcarribean-4-eevsku royalcarribean-5-eevsku

Huh, miten siistiä.

<3

Eevsku

ylin kuva Joonas, kuvat laivasta Royal Caribbean

Total
52
Shares

2 kommenttia

 1. Hei haluaisin vähän kysellä ku en nyt tähän hätään löytäny sun postauksia siitä ku olit thaimaassa, olikohan se edes thaimaa 😀 missä olit treenaamassa. Minua kiinnostaisi kovasti ottaa lomaa ja lähteä thaimaahan treenaamaan mutta tietoa on vähän ja en tiedä mistä aloittaa joten oisko sulla vinkkejä? Tai et mistä löytäisin ne postaukset sieltä! Kiitos ja sun blogi on niin mahtava ! Tsemppiä !

  1. Moikka!

   Tuolla oikeassa laidassa, tai puhelimella katsottuna ihan alhaalla on noita ”asiasanoja” – etsi sieltä Thaimaa niin löydät nuo tekstit! 🙂

   Kiitos paljon ja ihanaa kesää!

   <3
   E

Kommentointi on suljettu.